A alasya Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 157 42 13 28 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #21 Sidraa .!.: Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falan Genişletmek için tıkla... Valla canım adet olmuşum 5 gün vardı ama geldı öbür aya kaldı o kadar da heyecanlıydım
Sidraa .!.: Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falan Genişletmek için tıkla... Valla canım adet olmuşum 5 gün vardı ama geldı öbür aya kaldı o kadar da heyecanlıydım
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #22 alasya .!.: Valla canım adet olmuşum 5 gün vardı ama geldı öbür aya kaldı o kadar da heyecanlıydım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım ya bidahaki aya insaAllah
alasya .!.: Valla canım adet olmuşum 5 gün vardı ama geldı öbür aya kaldı o kadar da heyecanlıydım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım ya bidahaki aya insaAllah