Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen kaç haftalıksin bidBence normal. Benimde ilk gebeliğim insan tereddüt ediyor hatta geçen gün sağlık ocağında gidip kalbini dinledim hemşire bi sıkıntı yok normal dedi sende öyle yapabilirsin![]()
Canım sen kaç haftalık gebesin bide cinsiyet bellimiBence normal. Benimde ilk gebeliğim insan tereddüt ediyor hatta geçen gün sağlık ocağında gidip kalbini dinledim hemşire bi sıkıntı yok normal dedi sende öyle yapabilirsin![]()
25 haftalık canım oğlumuz olacak Allahın izniyleCanım sen kaç haftalıksin bid
Canım sen kaç haftalık gebesin bide cinsiyet bellimi![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin canım25 haftalık canım oğlumuz olacak Allahın izniyle![]()
Allah razı olsun sizde inşallah. Sizin cinsiyet belli miAllah kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Evet canım kızAllah razı olsun sizde inşallah. Sizin cinsiyet belli mi![]()
Sen şuan hissediyormusun peki kuzucugu ben ara ara hissediyorum da25 haftalık canım oğlumuz olacak Allahın izniyle![]()
Bazen çok hareketli oluyor bazen çok az hissediyorum bebeğin durduğu pozisyonda çok önemli doktoruna danış yinede için rahat olsunSen şuan hissediyormusun peki kuzucugu ben ara ara hissediyorum da
Bende ayni şekilde hissediyorum bazen çok iyi eşim bile dışardan hissede biliyor doktora gittim haraketleri güzel cocugun dedi sanırım duruşundan kaynaklı anne olarak çok korkuyoruz ama sanırım beklemekten başka bişey gelmiyorBazen çok hareketli oluyor bazen çok az hissediyorum bebeğin durduğu pozisyonda çok önemli doktoruna danış yinede için rahat olsun
Aynen canım benimde eşim bazen dışardan bile hissediyor ama bazen tık yokBende yeni yeni hissediyorum önce korkuyordum ama kontrole de gittim sıkıntı yok denildi. Şimdi de sabah uyandırıyor gece uyutmuyor. Bence zamanı gelince durmuyorlar bile sadece biraz daha beklemekte fayda var.
Aynen öyle oluyor bizimdeBende ayni şekilde hissediyorum bazen çok iyi eşim bile dışardan hissede biliyor doktora gittim haraketleri güzel cocugun dedi sanırım duruşundan kaynaklı anne olarak çok korkuyoruz ama sanırım beklemekten başka bişey gelmiyor![]()