Kizlar

Kom66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
63
11
3
25
Kizlar 22+3 günlük oldum bebeğimin haraketlerini az hissediyorum ilk gebeliğim normalmidir

Bence normal. Benimde ilk gebeliğim insan tereddüt ediyor hatta geçen gün sağlık ocağında gidip kalbini dinledim hemşire bi sıkıntı yok normal dedi sende öyle yapabilirsin 😊

Canım bende çok korkuyorum bir düşük yaşadım bu 2 gebeliğim çok nadir hissediyordum bide sürekli değil korkuyor insan işte 😥

Bence normal. Benimde ilk gebeliğim insan tereddüt ediyor hatta geçen gün sağlık ocağında gidip kalbini dinledim hemşire bi sıkıntı yok normal dedi sende öyle yapabilirsin 😊
Canım sen kaç haftalıksin bid
Canım sen kaç haftalık gebesin bide cinsiyet bellimi 🤗

Bende yeni yeni hissediyorum önce korkuyordum ama kontrole de gittim sıkıntı yok denildi. Şimdi de sabah uyandırıyor gece uyutmuyor. Bence zamanı gelince durmuyorlar bile sadece biraz daha beklemekte fayda var.

Bazen çok hareketli oluyor bazen çok az hissediyorum bebeğin durduğu pozisyonda çok önemli doktoruna danış yinede için rahat olsun
Bende ayni şekilde hissediyorum bazen çok iyi eşim bile dışardan hissede biliyor doktora gittim haraketleri güzel cocugun dedi sanırım duruşundan kaynaklı anne olarak çok korkuyoruz ama sanırım beklemekten başka bişey gelmiyor 🤗

Bende yeni yeni hissediyorum önce korkuyordum ama kontrole de gittim sıkıntı yok denildi. Şimdi de sabah uyandırıyor gece uyutmuyor. Bence zamanı gelince durmuyorlar bile sadece biraz daha beklemekte fayda var.
Aynen canım benimde eşim bazen dışardan bile hissediyor ama bazen tık yok 😂

Bende ayni şekilde hissediyorum bazen çok iyi eşim bile dışardan hissede biliyor doktora gittim haraketleri güzel cocugun dedi sanırım duruşundan kaynaklı anne olarak çok korkuyoruz ama sanırım beklemekten başka bişey gelmiyor 🤗
Aynen öyle oluyor bizimde 😊

Back
X