Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevremde de duyuyorum :/Abartıyorsunuz bi de şöyle bir şey var insanlar dertlerini anlatıyor burda yoksa toplumda bu kadar yaygın olduğunu düşünmüyorum ama burda bu ara artışta ben de fark ettim
Dogmamıs cocuga don bicip hadi ileride ya aldatilirsan diyerekten agıtlara gidelim.burada aldatilma konularini okuyunca korkmaya basladim. Sevgilim falan yok ama ileride olursa diye. Abartiyor muyum kizlar.
En temizi sevgilisiz olmak misssburada aldatilma konularini okuyunca korkmaya basladim. Sevgilim falan yok ama ileride olursa diye. Abartiyor muyum kizlar.
O zaman bence en iyisi sevgilin olmaması. Böylece aldatılmazsın. Çünküm her kadın aldatılır.burada aldatilma konularini okuyunca korkmaya basladim. Sevgilim falan yok ama ileride olursa diye. Abartiyor muyum kizlar.
Vay anasınıburada aldatilma konularini okuyunca korkmaya basladim. Sevgilim falan yok ama ileride olursa diye. Abartiyor muyum kizlar.
burada aldatilma konularini okuyunca korkmaya basladim. Sevgilim falan yok ama ileride olursa diye. Abartiyor muyum kizlar.
Naylon bu emoji sana çok yakışıyor