kızlar

sumruozaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
28
1
1
18
ben sevgılımle bır ılıskı yasamadım sürtünme oldu herangı bır bosalma falan olmadı 2. gun ella aldım reglım 1 gun gecıktı test yaptım negatıf cıktı sızce bırsey olur mu korkmalı mıyım

1 gün gecikme gecikme bile sayılmaz ki Ella kullanmışsınız 10 güne kadar gecikme yapabiliyor zaten. Gebelik ihtimali %0.0001

Sürtünme olsaydı kesin gebeydin şuan ihtimal gebelik söz konusu
Lütfen daha sonra pişman olacağınız şeyler yaşamayın. Ve gerçekten 16 yaşında mısın ? Bu durumda gebelik söz konusu değil

16 yasında değilim yargılamaya mı geldınız
Yargılamıyorum ama 16 yazdığı için üzülüyorum sadece böyle şeyler okuyunca. Önlemini alınız birşey yaşamak istiyorsaız , çünkü daha sonra olanlarda daha çok üzülün istemem. Hayat sizin beni ilgilendirmez ama önlem almadan yaşadığınız şeyler sonucunda vücudunuzu kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.

sadece hesap açılsın dıye işaretledığım seyler önlem alıncak sey olmadı kı girmedı yada bosalmadı 2 dk bile sürmedı

Yoktur merak etme Ella çok güçlü bir ilaç mecbur kalmadıkça kullanmayın derler hatta dengeyi bozuyor diye

Boşalma olmamış, içeri girme olmamış ne diye hap alıyorsun hormonlarını mahvetmişsin

Hamile kalmak bu kadar kolay değil daha dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…