- 27 Eylül 2023
- 28
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi sumruozaslan
-
ya regl olucağımı hıssedıyorum akıntı gıbı oluyor ama hıc bırsey yok1 gün gecikme gecikme bile sayılmaz ki Ella kullanmışsınız 10 güne kadar gecikme yapabiliyor zaten. Gebelik ihtimali %0.0001
bır ılıskı yasanmadı 14 eyülde gerçekleştıİlişkinin üstünde. 13 gün geçtiyse sonuç doğrudur en son ilişkiden yani
O zaman değil panik yapma olsa testlerde çıkarbır ılıskı yasanmadı 14 eyülde gerçekleştı
cidden mı ya stesten bır türlü regl olamadım gögüslerım şiş ve bıraz akıntım var ama regl yokO zaman değil panik yapma olsa testlerde çıkar
16 yasında değilim yargılamaya mı geldınızSürtünme olsaydı kesin gebeydin şuan ihtimal gebelik söz konusu
Lütfen daha sonra pişman olacağınız şeyler yaşamayın. Ve gerçekten 16 yaşında mısın ? Bu durumda gebelik söz konusu değil
Yargılamıyorum ama 16 yazdığı için üzülüyorum sadece böyle şeyler okuyunca. Önlemini alınız birşey yaşamak istiyorsaız , çünkü daha sonra olanlarda daha çok üzülün istemem. Hayat sizin beni ilgilendirmez ama önlem almadan yaşadığınız şeyler sonucunda vücudunuzu kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.16 yasında değilim yargılamaya mı geldınız
Ve iki kere kullanmış1 gün gecikme gecikme bile sayılmaz ki Ella kullanmışsınız 10 güne kadar gecikme yapabiliyor zaten. Gebelik ihtimali %0.0001
sadece hesap açılsın dıye işaretledığım seyler önlem alıncak sey olmadı kı girmedı yada bosalmadı 2 dk bile sürmedıYargılamıyorum ama 16 yazdığı için üzülüyorum sadece böyle şeyler okuyunca. Önlemini alınız birşey yaşamak istiyorsaız , çünkü daha sonra olanlarda daha çok üzülün istemem. Hayat sizin beni ilgilendirmez ama önlem almadan yaşadığınız şeyler sonucunda vücudunuzu kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.
hayır 1 kere kullandm dün de test yaptım negatıf cıktıVe iki kere kullanmış
Korkma gerek yok olmaz o ilacı kullandıysan bir de stres yapma yeter ilaç biraz dengeyi bozuyorhayır 1 kere kullandm dün de test yaptım negatıf cıktı
reglım dün dü su gıbı bır akıntım var bır de gögüslerım şiş regl olcakmısım gıbı ama olmuyorum gebelık yoktur değil mi sızı rahatsız edıyorum cunku hıc bır sey bılmıyorumKorkma gerek yok olmaz o ilacı kullandıysan bir de stres yapma yeter ilaç biraz dengeyi bozuyor
Yoktur merak etme Ella çok güçlü bir ilaç mecbur kalmadıkça kullanmayın derler hatta dengeyi bozuyor diyereglım dün dü su gıbı bır akıntım var bır de gögüslerım şiş regl olcakmısım gıbı ama olmuyorum gebelık yoktur değil mi sızı rahatsız edıyorum cunku hıc bır sey bılmıyorum
Teşekkür ederim tahmini ne zaman olurum regl bir de yine test yaptiyim mi sizceYoktur merak etme Ella çok güçlü bir ilaç mecbur kalmadıkça kullanmayın derler hatta dengeyi bozuyor diye
Boşalma olmamış, içeri girme olmamış ne diye hap alıyorsun hormonlarını mahvetmişsinben sevgılımle bır ılıskı yasamadım sürtünme oldu herangı bır bosalma falan olmadı 2. gun ella aldım reglım 1 gun gecıktı test yaptım negatıf cıktı sızce bırsey olur mu korkmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?