- 19 Ocak 2016
- 78
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi Civciv2323
-
Belki gerçekte bakınca gözüküyor ama fotoğrafta gözükmüyor maalesef doktora muayene olmanıza gerek yok bu arada özel hastanelerin acillerine direkt gidip beta baktırıcam diyip yaptırırsanız 1 saat içinde sonuç çıkıyor doktor zaten sizi muayene etmeyecek o da test isteyecek beta baktıracak sadeceDün konu açmıştım ama bugün doktorlarin toplantısı varmış muane olamadan geri gelmek zorunda kaldım eşimde dün akşam gelirken test almisdi gelince bir daha yapayım dedim bı bakarmisiniz sizce bişey varmı bu arada yaptım 2 dk sonra böle oldu beklemedim yani.
Ozaman yarın gidip öle yapayım bari devlet Hastanesi'nde randevu almisdim yarın direk gidip yaptiriyim bari en azından öğrenmiş olurumBelki gerçekte bakınca gözüküyor ama fotoğrafta gözükmüyor maalesef doktora muayene olmanıza gerek yok bu arada özel hastanelerin acillerine direkt gidip beta baktırıcam diyip yaptırırsanız 1 saat içinde sonuç çıkıyor doktor zaten sizi muayene etmeyecek o da test isteyecek beta baktıracak sadece
özelde ortalama ne kadar beta fiyatı bilginiz var mı?Belki gerçekte bakınca gözüküyor ama fotoğrafta gözükmüyor maalesef doktora muayene olmanıza gerek yok bu arada özel hastanelerin acillerine direkt gidip beta baktırıcam diyip yaptırırsanız 1 saat içinde sonuç çıkıyor doktor zaten sizi muayene etmeyecek o da test isteyecek beta baktıracak sadece
Geçti canımadetin geçtimi canı
Vallahi ben bilmiyorum yarın yaptırınca öğrenirim artıközelde ortalama ne kadar beta fiyatı bilginiz var mı?
Hastaneden hastaneye değişiyor ben ilk önce medical parka gittim kadın doğum doktoruna gözükmeden test isteyemiyoruz dediler 1800 lira dediler ona da tabi test için sonra tekrar ücret isteyecekler de yakında küçük bir tıp merkezinden sonrasında 160 liraya yaptırdım. Bu tarz şeyleri küçük tıp merkezlerde yaptırmak daha mantıklıymışözelde ortalama ne kadar beta fiyatı bilginiz var mı?
kan ver canım direk belki geç döllenme olmuşturGeçti canım
Bende geç döllenmeden supeleniyorum hayırlısı herşeyin tabikikan ver canım direk belki geç döllenme olmuştur
Bende öle yapicam bizim burdaki tıp merkezine gidicem en iyisi öleHastaneden hastaneye değişiyor ben ilk önce medical parka gittim kadın doğum doktoruna gözükmeden test isteyemiyoruz dediler 1800 lira dediler ona da tabi test için sonra tekrar ücret isteyecekler de yakında küçük bir tıp merkezinden sonrasında 160 liraya yaptırdım. Bu tarz şeyleri küçük tıp merkezlerde yaptırmak daha mantıklıymış
Aynen öyle hangi saat giderseniz gidin hemen 5 dakika da yapıyorlar zaten yarın sabahı beklemenize de gerek yok şimdi gidip yaptırabilirsiniz.Bende öle yapicam bizim burdaki tıp merkezine gidicem en iyisi öle
aynen öyle canım yumurtlama takibi yaptınmı?Bende geç döllenmeden supeleniyorum hayırlısı herşeyin tabiki
Yok öle bı takip falan yapmadım zaten 2 tane cocgumuz var aslında cocukda düşünmüyorduk ama herşeyin hayırlısı tabikiaynen öyle canım yumurtlama takibi yaptınmı?
250 300 tl arasiözelde ortalama ne kadar beta fiyatı bilginiz var mı?
Hastaneye göre değişiyor250 300 tl arasi
yaşadığım yerde denizli için en düşük şu an 100 tl ye yaptırıyorum benözelde ortalama ne kadar beta fiyatı bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?