iç çamaşırından vs gecer mi diye korkmuştumMeryem ana değilsen strestendir.
cok haklısınızz ilişki sayılmazdı iç çamaşırı ile sürtünme oldu sadece ama böyle belirtiler olunca ister istemez cok korktumKorunma dediğimiz öyle bi şey değil yavilişkiniz olmamış zaten, hamile değilsiniz
Öfff yapmayın allah askına.İç çamaşırından süzülmüş sperm geçebilir. Spermin özü geçmiştir belki
Merhaba ele değen zevk suyu daha sonra vajinaya temas ederse hamilelik olur mu kasık ağrılarım var o günden sonra 7-8 gündür geçmedi o yüzden aklım bulandıİç çamaşırından süzülmüş sperm geçebilir. Spermin özü geçmiştir belki
Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz aynı olay ve belirtiler ne durumdasınMerhaba ele değen zevk suyu daha sonra vajinaya temas ederse hamilelik olur mu kasık ağrılarım var o günden sonra 7-8 gündür geçmedi o yüzden aklım bulandı
Merhaba aynı durumdayız ne haldesin merak ettimkızlar 18-19 gun önce bir ilişkim oldu fakat korunmalıydı yani iç çamaşırım vardı ve her hangi bir boşalma olmadı icime girme durumu da olmadı ama ben yine de gebe kalmaktan korkuyorum sanki midem bulanıyor başım dönüyor kasıklarım ağrıyor gibi hissediyorum psikolojik ve stresten kaynaklı olabilir mi