- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Bunun denemesini evdeki başka bi telefonla yapsan olmazmı için rahatlamış olurKizlar whatsappi sildim tekrar yukledim. Verileri yedeklemedim. Yazilan mesajlar hepsi silindi, onun için artik tek tik isaretini de goremiyorum ama büyükihtimalle actiginda gidecek mesaj. Henüz interneti kapali diye tahmin ediyorum
Evde Telefon yok cnm. Neyse artik engeli de kaldırdım guderse de gitsin artik göze aldim napayimBunun denemesini evdeki başka bi telefonla yapsan olmazmı için rahatlamış olur
Bunun denemesini evdeki başka bi telefonla yapsan olmazmı için rahatlamış olur
İnsan bi anlık sinirle yazıyoda yazıyo sonra o mesajı havada yakalayamıyo malesef bunu bende pek çok kez yaşarımEvde Telefon yok cnm. Neyse artik engeli de kaldırdım guderse de gitsin artik göze aldim napayim
uygulamayı sılsende gıden gıtmısteKizlar whatsappi sildim tekrar yukledim. Verileri yedeklemedim. Yazilan mesajlar hepsi silindi, onun için artik tek tik isaretini de goremiyorum ama büyükihtimalle actiginda gidecek mesaj. Henüz interneti kapali diye tahmin ediyorum
Aynen canim insan bi anlik bosluga dusuyo yaziyo sonrada böyle geri dönüşü olmuyo isteİnsan bi anlık sinirle yazıyoda yazıyo sonra o mesajı havada yakalayamıyo malesef bunu bende pek çok kez yaşarım
Yok cnm ya malesef mesajlarda silsende gitmiyouygulamayı sılsende gıden gıtmıste
tek tık ya sılsen belkı vatsapta da sılınıyordur bazı uygulamalarda oyle
Nasil yani cnm? Evde benim dışımda android telefom yokAslında ben yapmak istedim ama gruplar var ve onlardan da cikiliyor hesabı Silince.
B Benbirlaydii yapsana sen uygunsan
Nasil yani cnm? Evde benim dışımda android telefom yok
Evet cnm yarin sabah gelir. Isin kötü yani mesajin gidip gitmedigini bile anlayamacm çünkü mesajlari sifirladim, engelide kaldirdm. Yani kesinlikle karsi taraf whatsabini acarsa gidecek. Saglik olsunartikBen yapacaktim kendi hesabimi silerek ama gruplar var onlardan da otomatik çıkıyorsun hesabı Silince.
O yüzden yapamadim.
Tahmini sana ne zaman cevap gelir gittiyse mesaj sabah herhalde gelir demii.
Evet cnm yarin sabah gelir. Isin kötü yani mesajin gidip gitmedigini bile anlayamacm çünkü mesajlari sifirladim, engelide kaldirdm. Yani kesinlikle karsi taraf whatsabini acarsa gidecek. Saglik olsunartik
Kizlar evet mesaj gitmis sabah cevap geldi ama ben hic daha yazmadım karsi tarafa. Susmak daha iyi galiba
Mesaj yazdıktan sonra göndere bas dediysen gitmiştir. İstersen engelle, farketmez.Iyi geceler herkese. Kizlar bisey soracam ya icime dert oldu bilenler cevaplarsa cok sevinirim. Simdi whatsappta birine mesaj ginderince tek tik isareti ciktiktan sonra yani mesaj tam iletilmeden o kisiyi engellersek o mesajin gitmesini onlemis olur muyuz? Mesajin gitmesini istemiyorm. O kisi gormeden engelledim sizce gider mi yinede o mesaj ?
Canim ya herseyin hayirlisi olsun attik kimseyi takmayacam, kimse benim hakkimda ne düşünür diye kendimi uzmeyecemYaaa
Bende merak ediyordum seni.
Neyse artık yapcak bir şey yok.
Sonu tatlıya bağlanır umarım...
Haklsn cnm valla gitti mesajMesaj yazdıktan sonra göndere bas dediysen gitmiştir. İstersen engelle, farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?