- 3 Mayıs 2016
- 69
- 26
- 8
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
-
Benim hiç bir belirtim yok ne agrı ne sancı ne bi şişlik nede bi hassasiyet adetim 10 günü gecıyo test yapmak istiyorum ama korkuyorum da gecen ay 15 gün gectıgi halde hasta olmustumBenim hic belirtim olmadı. Göğüslerimde şişlik olmadi hic hatta BATima 1 gün kala hic bi agrim olmadığı icin umudum kırılmıştı.. adetim bir hafta gecikmeden test yapmayacagim demistim ama BATimda reglim gelmeyince dayanamadim test yaptim ve bariz cift çizgiyi gördüm :).. simdi heyecanla kalp atisi icin bekliyrum..
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Benim adet belirtim de olmaz takip ederim olcam gün olurum evlenene kadar kasık agrım olurdu biraz oda yok şimdiBenimde hiç belirtim yoktu. Ader belirtileri yaşadım ama adet olmadım
Adetim de gecıkmese yok artık falan bi o gecıyoAdet gecikmesi disinda bi belirti olmadi
Bi belirti olmayınca onun dışında insan ümitsiz oluyoAdet gecikmesi disinda bi belirti olmadi
Bnm de adetim dısında belrtm yoktu bugun 10 gün gecıyo test yaptm yine hüsran yine negtfBenimde hic belirtim yoktu
Son adet tarihinden 10 gün mu gectiBnm de adetim dısında belrtm yoktu bugun 10 gün gecıyo test yaptm yine hüsran yine negtf
Evet canım 10 gün gecıyo test yaptım gecıkme olmasına ragmen negatifSon adet tarihinden 10 gün mu gecti
Stres yaparsan boyle gecikmeler oluyo başıma çok geldiEvet canım 10 gün gecıyo test yaptım gecıkme olmasına ragmen negatif
Hayirli olsun cnm: adetin kac gun gectikten snra test yptin ? Bide testin markasi neydi ?bnmde iki gundur gecikti ne zmn test ypsam acabaBenim hic belirtim olmadı. Göğüslerimde şişlik olmadi hic hatta BATima 1 gün kala hic bi agrim olmadığı icin umudum kırılmıştı.. adetim bir hafta gecikmeden test yapmayacagim demistim ama BATimda reglim gelmeyince dayanamadim test yaptim ve bariz cift çizgiyi gördüm :).. simdi heyecanla kalp atisi icin bekliyrum..
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
3 aydır oluyo böyle hasta oldumStres yaparsan boyle gecikmeler oluyo başıma çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?