Kızlar

Esravolkankeskin

Dua Huzur Mutluluk
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
69
26
8
Selam kızlar iyi akşamlar herkese :)
Hamilelik belirtileri ile ilgili sorum olacak. Hiç belirtisı olmadan hamile kalan varmı. :) illa bi belirti olması mı gerekiyo. :))))

Benim hic belirtim olmadı. Göğüslerimde şişlik olmadi hic hatta BATima 1 gün kala hic bi agrim olmadığı icin umudum kırılmıştı.. adetim bir hafta gecikmeden test yapmayacagim demistim ama BATimda reglim gelmeyince dayanamadim test yaptim ve bariz cift çizgiyi gördüm :).. simdi heyecanla kalp atisi icin bekliyrum..

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

Benim hiç bir belirtim yok ne agrı ne sancı ne bi şişlik nede bi hassasiyet adetim 10 günü gecıyo test yapmak istiyorum ama korkuyorum da gecen ay 15 gün gectıgi halde hasta olmustum

Bu kadar dert etmeyin stresten hic olmuyo zaten arkadasimda sizin gibiydi. Tam umudunu kesti ki hamile kaldi simdi oglu oldu. Sabredin ve ve kendinize bi mesgale (dogru mu yazdim bilmiorum Turkceyi unutuyorum) bulun.

benim ilk dönemde akıntım oldu sadece adetim geçti gittim daha başlangıcı idi.ama 2. aya doğru başladı belirtiler özellikle gögüs hassasiyeti siyah alan genişledi başka pek bişi olmadı ilk dönemlerde ama akıntı arttı garip bir hal aldı

Belirtiler regliyle çok benziyor o yüzden ben ha oldum ha olcam zannediyordum. 10 gün geçti hala regl belirtileri dışında belirtim yoktu şansa test yapayım dedim. Çift çizgi :) 1.5 senedir bekliyorduk.. Allah isteyen herkese nasip etsin hergün dua ediyorum..

hiç belirtim yoktu 6. haftada kasık ağrısı başladı sadece şiddetli bide sürekli bir yorgunluk vardı 6.haftadan sonra hamilelik belirtilerim başladı benim

Hayirli olsun cnm: adetin kac gun gectikten snra test yptin ? Bide testin markasi neydi ?bnmde iki gundur gecikti ne zmn test ypsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…