Kızlar

Bi belirti aramama gerek kalmadı canım. Regl oldm Çok üzülüyorum :'(

Bizde 1 senedir bekliyoruz ama bu sekilde gün gecikmeleri 3 4 aydır oluyo sonu da hüsranla bitiyo ya 10. Gün yada 15. Gün regl oldm

E Esravolkankeskin canım üzülme önümüzdeki ayı değerlendirmek için şimdiden motive ol :) önce ailecek iyi beslenin keyifli zamanlar geçirin kafanızı dağıtın başka şeylere odaklanın birlikte yapın kolay olsun :) düşüncelerinizi dağıtırsanız rahatlarsanız bence önemli bi sorundan kurtulmuş olursunuz ben inanıyorum önümüzdeki ay güzel şeyler olacak sadece hissettim sende buna inan :)

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim arkadasım ama eşim yok yanımda o yüzde pek bişey olmaz iş için baküde önümüzdeki 2 ay da olmıcak mnt

Bizde 1 senedir bekliyoruz ama bu sekilde gün gecikmeleri 3 4 aydır oluyo sonu da hüsranla bitiyo ya 10. Gün yada 15. Gün regl oldm
Benim 20 gün geçtiği bile olmustu ne sevinmistim kesin hamileyim diye. Allah biliyor doğru hayırlı zamanını insallah tez zamanda herkese nasip olsun. Doktora gittiniz mi peki?

Hayirli olsun cnm: adetin kac gun gectikten snra test yptin ? Bide testin markasi neydi ?bnmde iki gundur gecikti ne zmn test ypsam acaba
Laboquick diye bi test.. adet olmam gereken gunde yaptim canım. Bence 2 gun gecikmisiz seninki sabah ilk idrarinla yap canim. Beklemek cok zor ne olursa olsun yapiyim sonucu ogreniyim kurtuluyum diye yaptım ben. Bir hafta gecikmeden test yapmayacagim demistim ama dayanamadim

Öyle tabide bnde eşimde cok üzüldük
valla yerinizde olsam kafanızı çok buna endekslemeyin derim benim eşimde sürekli çocuk istiyorum ben diye üzülüyodu ama ben hemen düşünmüyodum ama korunmamama rağmen hamilede kalmayınca üzülmeye başlamıştım sonra hiç aklımda yokken hamile kaldım

Gitmedim gitmeyi düşünüyordm ama şimdi kararlıyım
Kesinlikle gitmelisin. Biz hiç tedavi olmadık ama kontrol amaçlı gittik bir sorun var mi diye. Çok şükür yoktu. Gitmekte fayda var. Allah korusun bişey varsa erkenden cozumune bakılır yoksa da içiniz rahat eder

İnşallah bnde oyle olurum zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…