- 3 Mayıs 2016
- 69
- 26
- 8
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
-
Bnm 10. Günde test yaptım yani bu sabah negatif cıktı biraz öncede regl oldmHayirli olsun cnm: adetin kac gun gectikten snra test yptin ? Bide testin markasi neydi ?bnmde iki gundur gecikti ne zmn test ypsam acaba
Bi belirti aramama gerek kalmadı canım. Regl oldm Çok üzülüyorum :'(benim ilk dönemde akıntım oldu sadece adetim geçti gittim daha başlangıcı idi.ama 2. aya doğru başladı belirtiler özellikle gögüs hassasiyeti siyah alan genişledi başka pek bişi olmadı ilk dönemlerde ama akıntı arttı garip bir hal aldı
Başlamada bittihiç belirtim yoktu 6. haftada kasık ağrısı başladı sadece şiddetli bide sürekli bir yorgunluk vardı 6.haftadan sonra hamilelik belirtilerim başladı benim
Bizde 1 senedir bekliyoruz ama bu sekilde gün gecikmeleri 3 4 aydır oluyo sonu da hüsranla bitiyo ya 10. Gün yada 15. Gün regl oldmBelirtiler regliyle çok benziyor o yüzden ben ha oldum ha olcam zannediyordum. 10 gün geçti hala regl belirtileri dışında belirtim yoktu şansa test yapayım dedim. Çift çizgi :) 1.5 senedir bekliyorduk.. Allah isteyen herkese nasip etsin hergün dua ediyorum..
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim arkadasım ama eşim yok yanımda o yüzde pek bişey olmaz iş için baküde önümüzdeki 2 ay da olmıcakE Esravolkankeskin canım üzülme önümüzdeki ayı değerlendirmek için şimdiden motive ol :) önce ailecek iyi beslenin keyifli zamanlar geçirin kafanızı dağıtın başka şeylere odaklanın birlikte yapın kolay olsun :) düşüncelerinizi dağıtırsanız rahatlarsanız bence önemli bi sorundan kurtulmuş olursunuz ben inanıyorum önümüzdeki ay güzel şeyler olacak sadece hissettim sende buna inan :)
olsun kuzum zamanı gelince o seninle olacaktır :)Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim arkadasım ama eşim yok yanımda o yüzde pek bişey olmaz iş için baküde önümüzdeki 2 ay da olmıcakmnt
Benim 20 gün geçtiği bile olmustu ne sevinmistim kesin hamileyim diye. Allah biliyor doğru hayırlı zamanını insallah tez zamanda herkese nasip olsun. Doktora gittiniz mi peki?Bizde 1 senedir bekliyoruz ama bu sekilde gün gecikmeleri 3 4 aydır oluyo sonu da hüsranla bitiyo ya 10. Gün yada 15. Gün regl oldm
üzülme canım Allah hayırlısını versin herşeyden önce Allah ne zaman yazdıysa o zaman oluyo bu işler istemekten çokBaşlamada bitti
İnşallah öyle olur tek ümidimiz Allaholsun kuzum zamanı gelince o seninle olacaktır :)
Gitmedim gitmeyi düşünüyordm ama şimdi kararlıyımBenim 20 gün geçtiği bile olmustu ne sevinmistim kesin hamileyim diye. Allah biliyor doğru hayırlı zamanını insallah tez zamanda herkese nasip olsun. Doktora gittiniz mi peki?
Öyle tabide bnde eşimde cok üzüldüküzülme canım Allah hayırlısını versin herşeyden önce Allah ne zaman yazdıysa o zaman oluyo bu işler istemekten çok
Laboquick diye bi test.. adet olmam gereken gunde yaptim canım. Bence 2 gun gecikmisiz seninki sabah ilk idrarinla yap canim. Beklemek cok zor ne olursa olsun yapiyim sonucu ogreniyim kurtuluyum diye yaptım ben. Bir hafta gecikmeden test yapmayacagim demistim ama dayanamadimHayirli olsun cnm: adetin kac gun gectikten snra test yptin ? Bide testin markasi neydi ?bnmde iki gundur gecikti ne zmn test ypsam acaba
Canim uzulmemek zor ama ferah tutmaya çalış icini. Seni cok iyi anliyorum inan bana ben de cok testler attim çöpe adetime 3 gün kala başlıyordum test yapmaya. Nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor..Öyle tabide bnde eşimde cok üzüldük
valla yerinizde olsam kafanızı çok buna endekslemeyin derim benim eşimde sürekli çocuk istiyorum ben diye üzülüyodu ama ben hemen düşünmüyodum ama korunmamama rağmen hamilede kalmayınca üzülmeye başlamıştım sonra hiç aklımda yokken hamile kaldımÖyle tabide bnde eşimde cok üzüldük
Kesinlikle gitmelisin. Biz hiç tedavi olmadık ama kontrol amaçlı gittik bir sorun var mi diye. Çok şükür yoktu. Gitmekte fayda var. Allah korusun bişey varsa erkenden cozumune bakılır yoksa da içiniz rahat ederGitmedim gitmeyi düşünüyordm ama şimdi kararlıyım
Bnde o yüzden gdcm canımKesinlikle gitmelisin. Biz hiç tedavi olmadık ama kontrol amaçlı gittik bir sorun var mi diye. Çok şükür yoktu. Gitmekte fayda var. Allah korusun bişey varsa erkenden cozumune bakılır yoksa da içiniz rahat eder
İnşallah bnde oyle olurum zamanlavalla yerinizde olsam kafanızı çok buna endekslemeyin derim benim eşimde sürekli çocuk istiyorum ben diye üzülüyodu ama ben hemen düşünmüyodum ama korunmamama rağmen hamilede kalmayınca üzülmeye başlamıştım sonra hiç aklımda yokken hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?