- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
Benim 2 subat bat gunumdu 4 damla leke geldi bugün test yaptirdim 484 cikti ama doktor korkuttu hep boyle doktorlar ya, birde sag ymrtlkta kist gordu normal dedi ama yinede korkuttu of
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne acayip doktorlar var yaa tabikide gideceksin doktora hamileliğini öğrenmek için sen takilma canim ve bence bi dahakine başka doktora gitDis gebelik olabilir diye erken gelmissin dedi cok korktum
Bu doktorlar gerçekten sorunlu. 35 di öğrendiğimde. Olumsuz düşünme lütfen. Değerin gayet güzelDis gebelik olabilir diye erken gelmissin dedi cok korktum
Adetten once mi ogrenmistin canim nasik sabrettin keseyi gorene kadar kendimi rahatlatamiyorum anasinifi ogrt yim cocuklar bile tatik bitti diye mi üzgünsün ogretmenim diyorlarBu doktorlar gerçekten sorunlu. 35 di öğrendiğimde. Olumsuz düşünme lütfen. Değerin gayet güzel
Ya su bazi dr.lari hic anlamiyorum kolay mi oyle moral bozmak hemen emin olmadan. Benim hcg 6400 ken dr vajinalde goremeyince bile hemen dis gebelik diyemedi tekrar test yapti tekrar bakti. Takma kafana cnm bebisi dusun mutlu ol. Allah yasiyacak can verdiyse zaten o buyuycek sen rahat ol hayirlisi olsun :)Dis gebelik olabilir diye erken gelmissin dedi cok korktum
Benim 2 subat bat gunumdu 4 damla leke geldi bugün test yaptirdim 484 cikti ama doktor korkuttu hep boyle doktorlar ya, birde sag ymrtlkta kist gordu normal dedi ama yinede korkuttu of
İnsallah kizlar yatip kalkip dua ediyorum carsambaya artarsa insallah sizlerle paylasirim :)
İnşallah canim iyi haberlerini bekliyorumCok sağolun kizlar insallah artar degerim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin surekli tek duam bu
Hic korkma canım değerin gayet normal ben ilk ogrendgmde 280 dı degerm yumurtan erken catlamstr belki, baska Dr git bidakine bence, bide saglık ocagna bidaha test yaptr 2 gune artarsa sorun yoktur İnsaAllah, hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllahİnsallah kizlar yatip kalkip dua ediyorum carsambaya artarsa insallah sizlerle paylasirim :)
Cnm benım degerımde 412idi ogrendıgımde hatta ılk gebelıgımde 112 de ogrendım korkma onemlı olan ıkı gun sonra ıkı karına katlamış olması ıkı krına katladıgında saglıklı bır gebelık oldugu anlasılıyor ayrıca kist ilk gebelıgımde bende de vardı hıc bır sorun yaratmıyor dogumdan sonrada kendılıgınden gıdıyor doktor oyle demıstı ve cıdden dogumdan sonra kayboldu suan yıne hamıleyım hıc kıst vs yokBenim 2 subat bat gunumdu 4 damla leke geldi bugün test yaptirdim 484 cikti ama doktor korkuttu hep boyle doktorlar ya, birde sag ymrtlkta kist gordu normal dedi ama yinede korkuttu of