Kizlar..

Ogrtmngelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
202
138
103
Benim 2 subat bat gunumdu 4 damla leke geldi bugün test yaptirdim 484 cikti ama doktor korkuttu hep boyle doktorlar ya, birde sag ymrtlkta kist gordu normal dedi ama yinede korkuttu of

Hayirlisi olsun. Ne diye korkuttu ki??

Cok sağolun kizlar insallah artar degerim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin surekli tek duam bu

Bu doktorlar gerçekten sorunlu. 35 di öğrendiğimde. Olumsuz düşünme lütfen. Değerin gayet güzel
Adetten once mi ogrenmistin canim nasik sabrettin keseyi gorene kadar kendimi rahatlatamiyorum anasinifi ogrt yim cocuklar bile tatik bitti diye mi üzgünsün ogretmenim diyorlar :(

Dis gebelik olabilir diye erken gelmissin dedi cok korktum
Ya su bazi dr.lari hic anlamiyorum kolay mi oyle moral bozmak hemen emin olmadan. Benim hcg 6400 ken dr vajinalde goremeyince bile hemen dis gebelik diyemedi tekrar test yapti tekrar bakti. Takma kafana cnm bebisi dusun mutlu ol. Allah yasiyacak can verdiyse zaten o buyuycek sen rahat ol hayirlisi olsun :)

Canim iki gun sonra kan testi yaptir. Degerin yaklasik 2 kat artti ise hersey yolundadir. Yaklasik 7 -8 haftalik olunca doktora git. O zaman kesiyidr gorursun kalbide atar.

Benim 2 subat bat gunumdu 4 damla leke geldi bugün test yaptirdim 484 cikti ama doktor korkuttu hep boyle doktorlar ya, birde sag ymrtlkta kist gordu normal dedi ama yinede korkuttu of

2 gün sonra testi tekrarla 2 katı artış olmuşsa sorun yok. Kiste gelince bende de vardı büyüdü hatta önce sonra küçüldü ve şimdi hiç yok. Eriyorlar merak etme. Bazı doktorlar acayip valla

Sagolun kizlar birde sunu sorabilir miyim benim kist sagda, anlamadigim sagdan hep yumurtluyorum bence hep orda agri oluyor ordaki yumurta kiste donustuyse diger yumurtaliktan mi gebe kalmisim anlamadim sizleride sıkıyorum keske eski donemlerde yasasaydim ya cok merak iyi degil :))

İnsallah kizlar yatip kalkip dua ediyorum carsambaya artarsa insallah sizlerle paylasirim :)
Hic korkma canım değerin gayet normal ben ilk ogrendgmde 280 dı degerm yumurtan erken catlamstr belki, baska Dr git bidakine bence, bide saglık ocagna bidaha test yaptr 2 gune artarsa sorun yoktur İnsaAllah, hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah :halay::KK49::KK69::KK36:

Cnm benım degerımde 412idi ogrendıgımde hatta ılk gebelıgımde 112 de ogrendım korkma onemlı olan ıkı gun sonra ıkı karına katlamış olması ıkı krına katladıgında saglıklı bır gebelık oldugu anlasılıyor ayrıca kist ilk gebelıgımde bende de vardı hıc bır sorun yaratmıyor dogumdan sonrada kendılıgınden gıdıyor doktor oyle demıstı ve cıdden dogumdan sonra kayboldu suan yıne hamıleyım hıc kıst vs yok

Ayyy insallahh Allah im icimi rahatlattiniz sonucta elden gelen biseyde yok nasip, cok çok sağolun keske benim doktor sizleri dinlese ne hayallerle gidiyoruz yikip gonderiyolar zalimlerrr:))

Canim yumurtlama gununde 8 9 gun sinra sol kasik agrim basladi sonra 3 4 gunde gecti kayinvaldemlerdeydim cok caktirmamaya calistim ama cok aciktim ve adet gunu 4 damla acik kahve leke geldi sonradan artti belirtiler canim

Back
X