Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

Beni en iyi sen anlarsın o halde.. Tam beni anlatmışsın. Ne olursa olsun, ne konuşulursa konuşulsun aklımdaki senaryolar, o düşünceler beni mahvediyor. Ki o kadar kavga ettik ki 1 haftada, telefonunu dahi kırdı. Normalde kendisi asla sinirli biri değildir, benim yüzümden karakteri bile değişti 1 haftada..

Umarım dediğin gibi kurtuluruz bu illetten. Çünkü hayatımız harab olacak gibi..
İnşallah siz de çok çok musmutlu olursunuz..
Çok çok teşekkür ediyorum :)

Zaten içim içimi yiyordu, bu yorumunuzdan sonra daha da paranoya olacağım..

Ama bu sapıkça duygularla baktığı anlamına gelmez ki ? Karşısından geçenleri inceler , erkek olsun ,çocuk olsun. Kim.olsa sıkıntıdan bakar.

Arkalarından bakip iç çekecek insan , yolda da yapar, parkta otururken de.

Eğer güveniyorsanız nisanliniza , lütfen bunlarla bulandirmayin ilişkinizi.

Onu bunaltmayin, huzur verin. Huzur verin ki , sizi hayal etsin hep.

Onu bunaltmayin, huzur verin. Huzur verin ki , sizi hayal etsin hep.

1 haftadır kavga ediyoruz. En son geçen yıl ufak bir şeyden dolayı tartıştığımızı hatırlıyorum sadece. Uzun bir vakitten sonra ilk defa kavga ettik ve telefonu kıracak duruma geldi ve kırdı.. Sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Bana bir şekilde yine ulaştı aradı, ama muhtemelen telefonunu yaptırmayacak. Ki haklı.. Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım? Sanıyorum ki kendimden iyice iğrendirdim..

İnşallah canım amin sizinde Çekemiyorlar sanırım başka açıklama bulamıyorum

Bir insan güzel görünce bakar, çirkin görür yine merak edip inceler, kuşa, kediye ağaca bakar. Kadın ya da erkek, yolun kenarında dinlenen bir kedi bile yanından geçip gidenlere bakar. Sen çok yakışıklı bir erkek görsen bakmaz mısın? Güzeller her yerde dikkat çeker. hemen herkes bakabilir. Şöyle düşün. Nişanlın seni tanımasa ve onun önünden sen geç sen sana da beğeniyle bakacak. O yüzden o diğer bakacaklarından bir eksiğin yok. Fazlan var seninle nişanlanmış. İnsanların nereye bakacaklarını kontrol edemesin. Yasak koysan daha çok bakası gelir. Bu kadar ayrıntılara takılmak doğru değil. Sokakta dondurma yerken yanından geçen yakışıklı adama bakmaktan burnunu dondurmaya gömmüş ve adamı güldürmüş bir kadın olarak güzel bir şeye bakmanın sakıncası olmadığını, bir tehdit oluşturmadığını söyleyebilirim.

Astsubay esiyim ve karakol lojmaninda otruyorum her gun goreve giden, , nibet tutan askerde cok.,istedikleri kadar istediklerine baksinlar sadece bakmaklar kalirlar neden bu kadar kiskaniyorsunuz ki onlarin yannda her zaman rutbeliler oluyor oyle basibos gezmiyorlar her yerin bir kurali var bence cok kuruntu yapiyorsunuz bu kadar skmayin derim askeriyenin pskiplojisi yeterince skyor bi de siz skmayin

Doğru söylüyorsunuz. Kendi sıkıntılarım bu dönemde çoktu ve mühim şeylerdi.. o sıkılmasın diye ben büyük sıkıntılarımı dahi ona anlatmayan bir insandım. Ki düşünün ameliyat olacağım ama haberi yok, üzülmesin diye..son 1 haftadır kendimi tanıyamıyorum, çok üzgünüm.. keşke böyle olmasaydı...

Gecmis olsun uzuldum bayagi bi streslisiniz anliyorum sizi ne desem bos olur herhalde bu kadar takma inan onlar her istedigini yapamiyor baski ve disiplin altindalar esimden biliyorum o da sinirlenince asiri bagiriyor ben ta evden sesini duyuyorum..

Ya burada herkes neden kiza yukleniyor sanki burada rahat birak abartiosun bilmem ne diyenler guven abidesisiniz? Olabilir, dogal bir durum. Daha evvel ayri kalmamislar demek ki. Alismak zordur. Eminim burada aman nolacak diyenler reel hayatta kus ucturmazsiniz. Yani bazi hemcinslerim cidden acayip fikirlere sahip. Evlenince sahibim olur diyen kadindan tut da ayrilmama icin agziyla kus tutacak kadin da gordum bu forumda. Yapmayin Allah askina gerek yok boyle seylere. Burasi Turkiye ve burada hepimiz siradan hayatlar yasiyoruz. her seyin olabilitesi olan bir yaşam tarzinda yetismedik, ya da şöhret hayatinda degiliz su an. Burada konu acilinca hurraaa saldirir gibi yorum yapma telasina da gerek yok. En doğrusunu konu sahibi bilecek uygulayacak, yorum yap gec ama özeleştiri yaparak...

Çok iyi anlıyorum canım ama işte kimse bizi anlamıyor..aminn inşallah hep mutlu olalım..♡

Mune Tüm konularımın kapatılmasını ve üyeliğimin iptalini rica ediyorum. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…