Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

vsincap

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
185
267
18
Sevgilim 3 aydır asker.. Görev değişikliğiyle inzibat oldu. Sürekli çarşıda ve askeri lojmanların kapısında 12 saat nöbette..Çevremdekilerin lafları kafamı Allah bullak etti. Normalde askere gitmeden evvel hiç ama hiç kıskanç bir insan değildim, çünkü çok güvenirdim. Çok ufak kıskançlıklar oluyordu ama saniyelik..

Şimdi herkes diyor ki "senin sevgilin inzibat olmuş, kebap gibi askerlik. şimdi önünden bir sürü çekici güzel kızlar geçecek illa ki bakacak yani, lojmanları da biliyorsundur kızları" diyorlar. Sonra ben üzülünce de hepsi şaka yaptık ya hemen ciddiye alıyorsun diyorlar. Ama bu hep böyle oluyor, nasıl şaka bu? Şimdi de kıskançlıktan evde koltukları kemirecek duruma geldim. Bu askerlik onun değil benim psikolojimi bozdu.

Üstelik Edirnede asker. Edirnenin kızları gerçekten çok güzel çekici kızlar..Ve rahat bir memleket. 12 saat sürekli onlarla iç içe.. Ve bu yüzden kıskançlıktan ilk defa kavga eder olduk. Ki 7 yıllık bir ilişkimiz var. Ailelerimiz tanışıyor, gelince nasipse nişanımız olacak.

Ama içim hiç rahat değil. Tam bir paranoya halindeyim. O güzel kızlara illa ki gözü kayacak diyorum ve ben onu beklerken böyle bir şeyi kaldıramıyorum. Gözü gönlü kayar, haberim bile olmaz diye artık ödüm kopuyor. Sıfır kıskanç bir insanın böyle aşırı kıskanç olması da bir garip, kendime şaşıyorum.. Lütfen yargılamadan bana yardım edin.. Bu kıskançlığın üstesinden nasıl gelirim? Hepinize çok teşekkürler..

Bakıyormudur yapıyormudur diye ihtimallerle hayatı hem kendine hem ona zehir etme.adam asker bide böyle şeylerlemi uğraşsın yazıktır

askerdeki çocuğun hayatı nasıl zindana çevrilir adlı eserle karşımızda arkadaş...
Neden böyle dediniz? Hiç mi haklı olduğum bir taraf yok? En rahat yerde en rahat askerliği yapıyor, ki buna rağmen dertlerimi anlatmıyorum bile sıkılmasın diye normalde..

Ne kadar yanlış bir düşüncedesin. Esseğin aklına karpuz kabuğu düşürme. Yapacak olan heryerde yapar

Haklısınız çok yanlış düşünüyorum ama maalesef elimde değil. 3 ay önce 7 yıldır aklımdan böyle şeyler geçmezdi.. bende kendime şaşırıyorum. Mutlaka kızlara bakacağını düşünüyorum.. her erkeğin

Askerde bakiyorsa oncesinde de bakiyordur. Bu maya meselesi erkegin midesi götürüyorsa seni eve birakip dönerken bakar kizlara. Yapacak adam karısı kolundayken de bakar gizli de bakar. Bu guvensizligi yerleştirme hayatina yoksa askerlik biter sizin dertler bitmez.

Insanlar boş konusmayi sever. Sana kizlara bakar simdi askerde diyenlere aman keyfi bilir de gül geç. Insanlara zayif yönlerini gösterme bu kadar

Bunları kadınlar söylüyosa " Askerde çok aldatıldın heralde " der kapatırdım konuyu o düşünsün.

Erkek ise fikri hoş değil kes bağını sarkma ihtimali var derim

Bunları kadınlar söylüyosa " Askerde çok aldatıldın heralde " der kapatırdım konuyu o düşünsün.

Erkek ise fikri hoş değil kes bağını sarkma ihtimali var derim

Söyleyenlerin hepsi kız arkadaşlarım.. kendi ilişkileri epey yolunda onların.. tabi benim bildiğim gördüğüm kadarıyla..İçime öyle kurt düşürdüler ki, işin içinden çıkamıyorum..

Yanımda başka kızlara baktığına hiç şahit olmadım 7 yıl boyunca.. Çok haklısın, içinde varsa her yerde yapar tabi.. Gerçekten paranoya durumundayım. O şehrin kızlarını da hep överler siz de bilirsiniz. Erkek nefsi bu, bakar içinden bir şeyler geçirir diye ödüm kopuyor. Böyle biriyle asla evlenmek istemem çünkü.. Görüşünüz için çok teşekkür ediyorum..

Lojmanda yaşayan asker kızları asla erlere bakmaz rahat ol o konuda. Duşarıdakiler ne eder bilemem ama eğer sevgilin adam gibi adamsa yanından çıplak kız geçse bakmaması lazım ama mayası bozuksa senin yanında bile yapabilir. Eğer adam gibi adamsa hiçbirşeye bulaşmadan paşalar gibi askerliğini yapar gelir yanına için rahat olsun

Ya bu "askerde aldatırlar" olayını kim uydurdu ben anlamıyorum, sanki normalde adam aldatmıyor da askerliği bekliyor özellikle. Aldatacak adam yer, zaman seçmiyor yani seni aldatıyorsa biri bunu askerde olmasından değil kendi karaktersizliğinden bil. Kimsenin de garantisi yok insanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyor yeri geldi mi. Sana laf söyleyenlerin de çenesini kapat, ilişkinde 3.kişilerin laflarıyla hareket etme. En yakın arkadaşın dahil kimseyi ilişkine karıştırma. Paranoya yapmayı da bırak, bunu sevgiline belli edersen adamı durduk yere "paylaşılamayan adam" kategorisine sokup havaya girmesini sağlarsın. Güvenemiyorsanız ilişki yürütmeyin.

Şimdi ben de bi kapıda akşama kadar dikilsem önümden geçen insanlara bakarım doğal olarak. Kız-erkek, yaşlı-genç, güzel-çirkin farketmez, önünden geçiyor sonuçta, sende de göz olunca doğal olarak görüyorsun. Hem baksa kaç yazar ki sonuçta bi kaç saniye içinde geçip gidiyorlar ve belki de aynı kişiyi bi daha görmüyor bile. Bence takmaya değmeyecek bi durum, kızların kolundan tutup numarasını isteyecek bi potansiyeli yoksa sorun da yok.

O arkadaşlarınız iyi niyetli değil ben şimdiden size söyliym de yarın bir gün "kk da biri vardı böyle demişti haklıymış" dersiniz. O arkadaşlara çok belli etmeyin zayıf yönlerinizi. "bakabilir ne var bunda, ben de akşama kadar bi kapının önünde dikilsem ben de önümden geçen insanlara bakarım, bu sevgilimi sevmediğim ya da ihanet ettiğim anlamına gelmez, ben ona güveniyorum, ha bi yanlış yaparsa da kendisi kaybeder, çok çok gerçek yüzünü görmüş olurum olur biter, çok takılmayın siz de" diyin. Ve bunu ciddi ters bi şekilde söyleyin. Bi daha çenelerini kapatırlar.

Sevgilinizi de sakın darlamayın, yapacağınız en büyük hata olur bu. Geçenlerde bi söz görmüştüm, "Sevgilimi asla kıskanmam çünkü ilişkisi varken dış etkenlere yenik düşen zaten çöptür. Düşeceği varsa düşsün. Arınmış hissederim en fazla."
Bu sözü de arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz :))

Ve rahat bir memleket.

Bu ne demek oluyor? Edirnenın kızları her erkegın ustune atlamaya hazır mı? Senın sevgılını beklıyordu herkes zaten. Kendı sevgılıne guvenmeyıp mıllete camur atma, kımse kımseye bısey yapamaz ıstemedıkten sonra. Özgüvenın o kadar düşükse gıt bır tedavı ol, senden guzel kızlar her memlekette var. Bakacak olana, aldatcak olana memleket farketmıyor.

Ne kadar kırıcı bir üsluba sahipsiniz.
Benim memleketim ve yaşadığım yer de rahat bir yer. Kötü düşünceyle söylesem kendi memleketime de rahat demem değil mi? Yani bazı şehirler vardır daha muhafazakar..açık giyinen pek insan yoktur. Ama benim memleketim gibi yerler daha rahattır. Ki bende açık bir insanım. Çamur atmakla beni nasıl suçlarsınız?! Ayrıca sevgilimi hiçbir kız beklemiyor tabi ki. Benim sorunum sevgilimin bakması.. sadece bu. Çok kırıcısınız fakat yine de saygı duyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…