• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
iyi akşamlar kızlar..

yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..

sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll :D)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.:14:
o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk :14::50::14::43::43::43:

Aslında ilişkilerde özel alanlara saygı duymak gerekir ama bunun için mutlak güveni sağlamalı.Yaşamadan bilinmez kimse kimseye direktif vermemeli ama bence kadınlara zaafı olan iradesi zayıf erkektir,kolay hata yapar.
Birlikte olduğu kadına değil tüm kadınlara,'kadın varlığına' aşık erkekler vardır.Sözlün de sanırım onlardan.Bu seni çok incitir..
Onun için önemi olmasa seni incitmez kapatırdı,basit bi facebook meselesi değil bu seni karşısına alabilmesi..Kendini üzme konuşmayı dene,seninle ciddi adımlar atan biri sonuçta,gerçekten seviyorsa bu ısrarlarına kayıtsız kalamaz seni huzursuz bırakmaz.. :34::34:

Son düzenleme:
Yeni açtım hesabımı, ilk sana yazmak kısmetmiş demek ki :)
Bazı erkekler evet çok iyi kalpli oluyorlar ama bu her kıza böyle davranmaları gerektiği anlamına gelmiyor. Senin anlattığın türde tanıdığım erkekler de oldu, hatta çok samimi bir arkadaşım bir süre böyle biriyle flört etti. Malesef de sonunda kendisi üzüldü. ara bozucu bir yorum yapmak istemem ama eğer uzun zamandır bu sıkıntıdan muzdaripsen ve sözlün hala aynı davranışı sürdürüyorsa bunda bir terslik var. İlerde evliliğinde daha da üzülebilirsin. sonuçta biz kadınlar da severiz ilgilenilmeyi ama tanıdığımız tüm adamlarla haşır neşir olmuyoruz değil mi?
hakkında hayırlısı olur umarım.

beni seviyor farkındayım. ama kızlara olan ilgisi o kadar ağır geliyor ki :43: :43:
konuşuyorum. abartıyorsun diyor.takma diyor. boşver diyor. boşuna üzülüyorsun diyor. ben bişey yapmıyorum ki diyor. diyorda diyor yani :43:

Sözlünüzü çok sıkmıyorsunuz hatta çok rahat bırakıyorsunuz. Ayrılmakla tehdit edin hatta gerekirse ayrılın blöf olarak

tam aksine herkes onu çok sıktığımı düşünüyor. o blöfü yaptım. onu bırakmayacağıma o kadar emin ki:50:

beni seviyor farkındayım. ama kızlara olan ilgisi o kadar ağır geliyor ki :43: :43:
konuşuyorum. abartıyorsun diyor.takma diyor. boşver diyor. boşuna üzülüyorsun diyor. ben bişey yapmıyorum ki diyor. diyorda diyor yani :43:

Tatlım çoğu erkek sanal ortamda konuşmayı ihanet saymıyor.sonuçta cinsel ilişki yok ya(!).sözlün de bu görüşte sanırım.yaşlarınızı bilmiyorum belki gençlik hevesidir diyeceğim ama açıkçası bu kadar ısrara karşı takma deyip hafife alması hoş değil.. :19:
sen aynısını yapsan ne hissederdi empati kurmasını söyle bence...

E belli iste bu adam evlenince aldatacak seni.sende ki bu israr niye anlamadim.balik bastan kokar. Ki bence zaten bu yaptiklari hep aldatmaktir. Ne kadar yani bile bile yangina gidiyorsun.evleneceksin aldatacak ayrilamazsin benc evlenince sen.

sıkmakla ilgisi yokki herkes sevdiğini kıskanır,başkalarıyla ilgilenmesini istemez.herkesin karşı cinsten sosyal arkadaşları olabilir çalıştığı işyerinde yada okulda falan ama bi sınırı olmalı.fazla samimiyet iyi değil. hiçbişey yapmadığı halde kıskançlık yapsan neyse ama kızlarla bu kadar yakın olması fotolarına yorumlar yapması doğru değil mesajlaşması falan..

Tatlım çoğu erkek sanal ortamda konuşmayı ihanet saymıyor.sonuçta cinsel ilişki yok ya(!).sözlün de bu görüşte sanırım.yaşlarınızı bilmiyorum belki gençlik hevesidir diyeceğim ama açıkçası bu kadar ısrara karşı takma deyip hafife alması hoş değil.. :19:
sen aynısını yapsan ne hissederdi empati kurmasını söyle bence...

kaç kere söyledim empati kurmasını. haatta diyorum ki sana yaşatmamı istemediğin şeyleri bana da yaşatma. babam bile konuştu. oğlum senin o kızlarla maddi manevi fiziksel cinsel bir çıkarın var mı dedi. yoksa neden bu kadar üsteliyorsun dedi. tamam konuşmayacağım dedi ama hep konuyu böyle kapatır tamam der sonra devam :43::43:

Bi'de huzurum demişsin bu adamın neresi huzur.
Resmen aldatıyo ya da aldatacak yani.
Üstüne bi'de pişkin bi'adam.
Evlenirseniz açacağın konular belli şimdiden.
Seven adamın gözü öyle fıldır fıldır olmaz:68:

Yerinde olsam, bi arkadaşımla veya sahte bir face hesabıyla denerdim onu. Size yapın diyemiyorum nihayetinde biraz cesaret işidir. Ben kesin yapardım ama:1: Bakalım söylediği kadar masum muymuş beyefendi? Yoksa saman altından su yürütüyor da, size cool erkek rolü mü yapıyor?

Yerinde olsam, bi arkadaşımla veya sahte bir face hesabıyla denerdim onu. Size yapın diyemiyorum nihayetinde biraz cesaret işidir. Ben kesin yapardım ama:1: Bakalım söylediği kadar masum muymuş beyefendi? Yoksa saman altından su yürütüyor da, size cool erkek rolü mü yapıyor?

denemek istiyorum ama sanırım karşılaşacağım şeyleri tahmin ettiğim gibi çıkmasından korkuyorum galiba :43:

Aslında bu olayda konu sahibi ayrılmak istemiyosa denemeli diyeceğim ama sağlam konuşmalı yoksa anlar.
Ben olsam onun kadar gevşek davranırdım bazı insanlar sözcüklerle empati yapamıyo direk göstermek lazım:27:

kaç kere söyledim empati kurmasını. haatta diyorum ki sana yaşatmamı istemediğin şeyleri bana da yaşatma. babam bile konuştu. oğlum senin o kızlarla maddi manevi fiziksel cinsel bir çıkarın var mı dedi. yoksa neden bu kadar üsteliyorsun dedi. tamam konuşmayacağım dedi ama hep konuyu böyle kapatır tamam der sonra devam :43::43:

Anlıyorum senin onu bırakamayacağından çok emin,sen nasılsa ona aitsin ve sadıksın.O da günübirlik heyecanlar yaşıyor sohbet muhabbet zaman geçiriyor.erkekler böyle,sorsanız ne var bunda der,ama siz yapsanız kıyameti koparır.malesef alışkanlık olmuş bir ders vermen gerekir yoksa sonu gelmeyecektir gözünü kapatıp evlenirsen de gelecek için hiç güven teşkil etmiyor bence üzgünüm. :44:

tam aksine herkes onu çok sıktığımı düşünüyor. o blöfü yaptım. onu bırakmayacağıma o kadar emin ki:50:

O herkes nasıl rahat insanlarmış ya :)) onu bırakmayacağından eminse o blöfü tam yapmamışsındır. Neyse izlenemeyen bir yolda ısrar etmek anlamsız blöf olayından vazgeçiyoruz. Ben de birileriyle konuşurum o zaman desen hatta konuşsan??

Aslında bu olayda konu sahibi ayrılmak istemiyosa denemeli diyeceğim ama sağlam konuşmalı yoksa anlar.
Ben olsam onun kadar gevşek davranırdım bazı insanlar sözcüklerle empati yapamıyo direk göstermek lazım:27:

nasıl gösterebilirim nolur fikir ver?

O herkes nasıl rahat insanlarmış ya :)) onu bırakmayacağından eminse o blöfü tam yapmamışsındır. Neyse izlenemeyen bir yolda ısrar etmek anlamsız blöf olayından vazgeçiyoruz. Ben de birileriyle konuşurum o zaman desen hatta konuşsan??

dedim kaç kez. bazen diyor ki konuş ben sana güveniyorum. bazen de hayır istemem diyor. bi kez yanında üç erkeğe msj attım saçma buldu bağırdı büyük tepki verdi gitti

Back
X