Kızlarcım evlenenler ve evlenmek üzere olanlar bi yardım etseniz

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kızlar şimdi bana kızacaksınız konuyu niye buraya açtım diye ama cevap alamadım diğer yerlerde. E nihayetinde de bu bana bir dert oldu. Bir derdim var oldu:)
Konumuz şu ki kaç adet nikah şekeri yaptırmalıyım? 500 e yakın davetiye dağıtılacak. Nikah şekeri kaç adet olmalı. Çok tuzluya gidiyo bu iş. O yüzden sizce en oluru kaç adettir? Siz ne yaptınız? Bi yardımcı olun bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac kisi davet edecekseniz ona gore yaptiracaksiniz tabi ki uygun fiyatlilardan yaptirin tuzlu olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düğüne gelenlerin yarısına verip yarısınanikah şekeri vermemek baya saçma olur o yüzden kişi sayısına göre olmalı

Canım fidan al çam fidanı o kadar güzelki şekerden daha ucuz ve büyüdüğünü görmek harika ben çok kişi davet ettim fakat bundan 11 sene önce tüpte hemde gayet kötü bir naylona sarılı çam fidanı almıştım 500 tane sadece dikebilecek yeri olanlar almıştı kimsede az mı çok mu diye alınmadı dikilecek olması o kadar manalıydıki şimdi nikaha gelenler le karşılaştığımda bak bu sizin ağaç diye gösteriyorlar cok buyudu boyumu geçti mutluluklar.

çok değişik bi fikir.bence konu sahibi değerlendirmeli bunu

Nikah şekerlerinin çok fazla tuttuğunu sanmıyorum orta yollu bir şey seçerseniz 500 tl anca tutar.
İlla çok şık bir şey yaptıracağım derseniz o değişir.
Ama davetli sayısından az değil hatta biraz fazla bile olmalı.
Ayrıca yakınlar hariç çoğu kimse saklamıyor bile 1 ay 2 ay duruyor sonra çöpe:)

300 kişilikti düğün mekanımız, 350 adet magnet yaptırdık nikah şekeri yerine , 150 tl ödedik geçen sene.

300 kişilikti düğün mekanımız, 350 adet magnet yaptırdık nikah şekeri yerine , 150 tl ödedik geçen sene.

Çok tutmuyor öyle :)
Arada çok beğendim iki tane alayım mı ya da şu da istedi bana da getir dedi alabilir miyim dediğinde hayır sayılı denilmez:)

çok hoş bir fikirmiş bayıldım.

Çok tutmuyor öyle :)
Arada çok beğendim iki tane alayım mı ya da şu da istedi bana da getir dedi alabilir miyim dediğinde hayır sayılı denilmez:)

Aynen cnm hatta magnet fılan seçersen zaten çoğu yer en az 1000 adet basıyor, fıyatta cok makul, yetmemesı mumkun degıl o zaman :) Ama dediğin gibi herkese dağıtmak zorunda ınsan :)

Fikri beğenmenize sevindim tarım il müdürlüğüne sormuştuk o zaman onlarda bizi yönlendirmişlerdi şurdan alın diye nikahtan bir gün önce yardım eden arkadaşlara bir top gramofon kağıdı alıp buket yapar gibi sardırmıştım çok süslü görünmüyordu ama kimse süsüne bakmamıştı hatta o zaman haber olmuştuk yerel gazetelere hey gidi günler.

biz mini çerçeveler yaptırdık çok da güzel tüllerle süsledik falan tanesi 2 bçk gibi birşeye denk geliyordu. düğünüm 250 kişilikti 150 tane falan yaptık.. bir aile geliyor mesela 4 kişilik ikisi çocuk falan. herkese tek tek vermedik. yani özllkle isteyen olursa 2 tane aldı tabi ama. garsonlar büyük güzel bir sepette millet yemeğini yerken sadece yetişkinlere dağıttılar. arttı bile 10 a yakın..

Bizim düğün 300 kişilik olacak 250 tane nikah şekeri 200 davetiye yaptık ben 1 liralık nikah şekerlerini beğenmedim beğendiğim modeller pahalıydı ben de tahtakaleden malzemelerini alıp kendim yaptım annemle tv izlerken çok zevkli dışarda 5-6 tl dedikleri modeli ben 1,5 tl ye malettim 😁😘

way beee çok güzel fikir !!!!

Kendiniz toptancidan malzemeleri alip yapsaniz nasil olur :)

Yani ben hic yapmadim ama yapanlar nasil yapiyor diye, kendi nikah sekerlerimi kendim yapmak isterim

Hem daha uyguna gelir, hemde icerisine sevginizide katarsiniz

gerçekten değişikmiş. çok beğendim ve herkese örnek olası bir şey.
Göstermelik bir parça şeyden ziyade keşke yaygınlaşsa bu tür şeyler.

düğün yapacağınız mekanda masa sandalye düzeni varsa her sandalyeye bir tane bırakacak sayıda yaptırın biz o şekilde yaptırmıştık. sayısını hatırlamıyorum ama bence nikah şekeri çok özel bir hatıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…