Kızlar şimdi bana kızacaksınız konuyu niye buraya açtım diye ama cevap alamadım diğer yerlerde. E nihayetinde de bu bana bir dert oldu. Bir derdim var oldu:)
Konumuz şu ki kaç adet nikah şekeri yaptırmalıyım? 500 e yakın davetiye dağıtılacak. Nikah şekeri kaç adet olmalı. Çok tuzluya gidiyo bu iş. O yüzden sizce en oluru kaç adettir? Siz ne yaptınız? Bi yardımcı olun bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım fidan al çam fidanı o kadar güzelki şekerden daha ucuz ve büyüdüğünü görmek harika ben çok kişi davet ettim fakat bundan 11 sene önce tüpte hemde gayet kötü bir naylona sarılı çam fidanı almıştım 500 tane sadece dikebilecek yeri olanlar almıştı kimsede az mı çok mu diye alınmadı dikilecek olması o kadar manalıydıki şimdi nikaha gelenler le karşılaştığımda bak bu sizin ağaç diye gösteriyorlar cok buyudu boyumu geçti mutluluklar.
Nikah şekerlerinin çok fazla tuttuğunu sanmıyorum orta yollu bir şey seçerseniz 500 tl anca tutar.
İlla çok şık bir şey yaptıracağım derseniz o değişir.
Ama davetli sayısından az değil hatta biraz fazla bile olmalı.
Ayrıca yakınlar hariç çoğu kimse saklamıyor bile 1 ay 2 ay duruyor sonra çöpe:)
300 kişilikti düğün mekanımız, 350 adet magnet yaptırdık nikah şekeri yerine , 150 tl ödedik geçen sene.
Canım fidan al çam fidanı o kadar güzelki şekerden daha ucuz ve büyüdüğünü görmek harika ben çok kişi davet ettim fakat bundan 11 sene önce tüpte hemde gayet kötü bir naylona sarılı çam fidanı almıştım 500 tane sadece dikebilecek yeri olanlar almıştı kimsede az mı çok mu diye alınmadı dikilecek olması o kadar manalıydıki şimdi nikaha gelenler le karşılaştığımda bak bu sizin ağaç diye gösteriyorlar cok buyudu boyumu geçti mutluluklar.
Çok tutmuyor öyle :)
Arada çok beğendim iki tane alayım mı ya da şu da istedi bana da getir dedi alabilir miyim dediğinde hayır sayılı denilmez:)
gerçekten değişikmiş. çok beğendim ve herkese örnek olası bir şey.Canım fidan al çam fidanı o kadar güzelki şekerden daha ucuz ve büyüdüğünü görmek harika ben çok kişi davet ettim fakat bundan 11 sene önce tüpte hemde gayet kötü bir naylona sarılı çam fidanı almıştım 500 tane sadece dikebilecek yeri olanlar almıştı kimsede az mı çok mu diye alınmadı dikilecek olması o kadar manalıydıki şimdi nikaha gelenler le karşılaştığımda bak bu sizin ağaç diye gösteriyorlar cok buyudu boyumu geçti mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?