- 4 Mayıs 2025
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Sıcak basması ve beyaz kremsı akıntıMerhaba Kızlar
Bat 15 Eylül çok sabırsızım, heyecanlıyım. Desteklerinizi esirgemeyin, dualarınızı da tabii
Geçen sene Nisan ayında düşük yaptım.
Hamile kalmayı çok istiyorum
Kaç gün kala acaba öğrendiniz?Sıcak basması ve beyaz kremsı akıntı
Tebrik ederim canım üstüne görme olmuşKızlar 7 agustos son adet tarihim normalde 4 eylülde adet olmam gerekiyordu lekelenme oldu 5 gün adet gibi bugün test silik cıktı beta 44 cıktı normal mi
44 düşük bir değer miTebrik ederim canım üstüne görme olmuş
Benim de reglime 6 gün var ve göğüslerim dolgunlaştı, normalde yumurtalara dönemiyle birlikte göğüs uçlarımda hassaslaşma oluyordu reglime bir iki gün kala geçiyordu. İlk kez hassasiyet olmadı uçlarındaBende sadece göğüs ağrısı oldu canım göğüslerimin yan kısmında sertleşme oldu kasık ağrısı vs hiç olmadı
Bu arada teşekkür ederim uzun zamandır bekliyordum hala inanamıyorum hayal kırıklıgındanda lorkıylrjm44 düşük bir değer mi
B birmucizeolduBu arada teşekkür ederim uzun zamandır bekliyordum hala inanamıyorum hayal kırıklıgındanda lorkıylrjm
Doktor bir şey demedi mi? Geç döllenme olmuş demek ki44 düşük bir değer mi
Doktora gitmedim tıp merkezinde kan verdim sadeceDoktor bir şey demedi mi? Geç döllenme olmuş demek ki
Tebrik ederimreglden bi hafta önce kasıklarımda ara ara batma oluyordu. regle 4 gün kala inanılmaz bir göğüs ağrısı basladı. ilk defa öyle bir ağrı oldu sanki meme ucum yaraymış gibi ağrıyordu. aynı gün test yaptım pozitif çıktı
Geç döllenme olmuş canım , sen kısa süre içinde yine tahlil yaptır istersen değer de artış olucak mı diyeDoktora gitmedim tıp merkezinde kan verdim sadece
Ne zaman öğrenmiştiniz pekiSıcak basması ve beyaz kremsı akıntı
Yumurtlamadan 10 gün sonraNe zaman öğrenmiştiniz peki
Her insanın belirtisi farklı . Benimki kasıklarda iğne batmasıydıMerhaba Kızlar
Bat 15 Eylül çok sabırsızım, heyecanlıyım. Desteklerinizi esirgemeyin, dualarınızı da tabii
Sıcak basması kasıklarda iğne baymadı gibi belirtiler yaşadımMerhaba Kızlar
Merhaba belirtiniz var mıMerhaba Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?