Günaydınlar hanımlar,
Kızlarım 5 ve 2.5 yaşındalar. Kedim ikisinden de büyük. Yani kızlar doğduğunda o vardı, aliskinlar. Kedim iran kedisi yani sakin, kimse bana bulaşmasın, kafam dinlensin tarzında ozgur bir kedi.
Bu zamana kadar kadar kızlar yanından geçer, pek yüz bile vermezlerdi. Büyük kız 1 aydır her gördüğünde kediyi kucağına alıp, sıkıştırmaya başladı. Yani kucağına alıp, sarılıp, öpüyor. Kucağında bi süre tutmaya çalışıyor. Hayvan istemiyor, miyavliyor. Günde 30 kez bunu yapıyor. Onu gören küçük de aynısını yapmaya çalışıyor. Hayvancagizda huzur bırakmadılar. 1 aydır boyle. Konusuyorum; "kızım toffie sevmiyor, rahatsız oluyor", "seni kucaklarına alıp, indirmese devler rahatsiz olmaz misin?" vs. Cvp olarak: "Bizim dünyamızda devler yok ki anne" ya da "tuyleri cok yumusak, dayanamiyorum" vs. Kizmayi da denedim, "evi terk eder böyle yaparsan" bile dedim. Yok, vazgeçmiyor. Kapi kilitliymis, cikamazmis. Bu sabah yine saldırdı yerde rahat yatan hayvana.(sevgi dolu öpücükler, kucak ve muzip bir gülüş) 5 yıl boyunca hiçbir rahatsızlık vermemisti. Şimdi niye böyle yapmaya başladı? Soylediklerim fayda etmiyor. Bunu düzeltmem lazım arkadaşlar, yardim edin.
Sevgi eksikliği olabilir mi diye yorumlayanlar olabilir ama kızım bunu muzipliginden yapıyor, içedönük bir çocuk değil. Evde de farkli bir durum yok. Disardaki hayvanları normal bir şekilde sevmeye devam ediyor.