• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarım ve kedim

Farklı bir yaklaşım olacak amaDikkatlerini dağıtmak için bir kedi daha sahiplenin bence.iki kedi olunca odakları dağılır ve kedi onlar için sıradanlaşır.hangi biriyle oynayacaklarına kızlar şaşırırlar.hem rahat nefes alır kedi ve hem de bir arkadaşı olur
Böyle bir mücadele iki kıza karşılık tek kedi pek adil değil gibi hem:duduk::KK73::sampiyon:
Kedim başka kedileri hiç sevmiyor ve tisliyor ve gerçekten de ikinci kediye bakacak maddi/ manevi gücümüz yok. Masraflı ve zahmetli bir olay. Tabii ki çok seviyoruz, orası ayri:KK36:

Ben bu sorunu yasamam diye umuyorum. Cunku benimki tekir ve biz bile evde ondan izin alarak hareket ediyoruz. Yoksa cok fena ısırır. Alt baldır düşmanı :KK48:

Günaydınlar hanımlar,
Kızlarım 5 ve 2.5 yaşındalar. Kedim ikisinden de büyük. Yani kızlar doğduğunda o vardı, aliskinlar. Kedim iran kedisi yani sakin, kimse bana bulaşmasın, kafam dinlensin tarzında ozgur bir kedi.

Bu zamana kadar kadar kızlar yanından geçer, pek yüz bile vermezlerdi. Büyük kız 1 aydır her gördüğünde kediyi kucağına alıp, sıkıştırmaya başladı. Yani kucağına alıp, sarılıp, öpüyor. Kucağında bi süre tutmaya çalışıyor. Hayvan istemiyor, miyavliyor. Günde 30 kez bunu yapıyor. Onu gören küçük de aynısını yapmaya çalışıyor. Hayvancagizda huzur bırakmadılar. 1 aydır boyle. Konusuyorum; "kızım toffie sevmiyor, rahatsız oluyor", "seni kucaklarına alıp, indirmese devler rahatsiz olmaz misin?" vs. Cvp olarak: "Bizim dünyamızda devler yok ki anne" ya da "tuyleri cok yumusak, dayanamiyorum" vs. Kizmayi da denedim, "evi terk eder böyle yaparsan" bile dedim. Yok, vazgeçmiyor. Kapi kilitliymis, cikamazmis. Bu sabah yine saldırdı yerde rahat yatan hayvana.(sevgi dolu öpücükler, kucak ve muzip bir gülüş) 5 yıl boyunca hiçbir rahatsızlık vermemisti. Şimdi niye böyle yapmaya başladı? Soylediklerim fayda etmiyor. Bunu düzeltmem lazım arkadaşlar, yardim edin.

Sevgi eksikliği olabilir mi diye yorumlayanlar olabilir ama kızım bunu muzipliginden yapıyor, içedönük bir çocuk değil. Evde de farkli bir durum yok. Disardaki hayvanları normal bir şekilde sevmeye devam ediyor.
Kediniz kendini korur, isterse kızınızın ulaşamayacağı yerlerde uyur. Dolap üstleri, koltuk arkaları vs kendine göre güvenli bir yer edinir. Kızlar pisileri pek rahat bırakmaz. Kızınızı uyarmaya devam edin. Kedininde savunma mekanizması var çok dert etmeyin. Kaçmak isteyen kediyi kimse turamaz.

Back
X