- 5 Ekim 2023
- 888
- 354
- 33
- 28
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Aslında siz sabah yapsanız çıkar bende dpo 8 deyim dayanamıyorumKızlar dpo 11 deyim, son 2 gündür bel ağrısı yaşıyorum bazen şiddetleniyor bazen geçiyor bacaklarıma vuruyor 2-3 gün önce beyaz akıntım vardı ama geçti. Eğilince de kasık ağrısı hissediyorum. Test yapacağım ama negatif görmekten korkuyorum. Sizce ne zaman yapayım
Of bende 8 de dayanamayıp yaptım ama negatif gördümAslında siz sabah yapsanız çıkar bende dpo 8 deyim dayanamıyorum
5 test aldım erken gebelik yine de yapıp takip edicem bu ay ki hislerim farklıOf bende 8 de dayanamayıp yaptım ama negatif gördümhiç yapıp canını sıkma bence
Yarın sabah yap o zaman dpo8 de öğrenen de çok sitede umarım beklemeden pozitifi görürsün5 test aldım erken gebelik yine de yapıp takip edicem bu ay ki hislerim farklı
Evet dün kasığım resmen oyuluyo gibi hissettim rahmim dünden beri ara ara kasık ağrım var beyaz akıntı göğüste sızlama bel ağrısıYarın sabah yap o zaman dpo8 de öğrenen de çok sitede umarım beklemeden pozitifi görürsünbi belirtin var mı
Ayyyy hadiii inşallahEvet dün kasığım resmen oyuluyo gibi hissettim rahmim dünden beri ara ara kasık ağrım var beyaz akıntı göğüste sızlama bel ağrısı
İnşallah rabbim isteyenlere nasip etsin kucağımızı boş koymasın haberleşelimAyyyy hadiii inşallahbenim de bel ağrım arada şiddetleniyor ve geçiyor eğilip iş yaptığımda da kasıklarım ağrıyor gibi yarın ilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra bi bekleyip deneyeceğim elimde laboquick test var umarım pozitifi görürüz
Aminnnnnİnşallah rabbim isteyenlere nasip etsin kucağımızı boş koymasın haberleşelim
Merhaba bende dpo 7 bugun iki gündür acayip bi kasık ağrısı çekiyorum yorgunluk ve uyku halim çok fazla var dün de beyaz bi akıntı ama küçük parça parça halinde çok az geldi ve benimki geç yumurtlama oldu bu kadar erken belli eder mi bu ağrılar sizce yerleşme ağrısımıdırAyyyy hadiii inşallahbenim de bel ağrım arada şiddetleniyor ve geçiyor eğilip iş yaptığımda da kasıklarım ağrıyor gibi yarın ilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra bi bekleyip deneyeceğim elimde laboquick test var umarım pozitifi görürüz
Dpo 8 deyim canım bende batar gibi kasık ağrılarım yaşıyorum bir de idrar yolunda yanma gibi bir şey var ama idrar yaparken değil durduğum yerde enfeksiyonum yok yani senelerdir olmadım hatta. Kasıklarda sızlama var özellikle sol tarafta. Uyku hali var göğüs şişliği yok bazal ısım düşmedi hala 36.8 36.7 lerde hatta sabah kol altı ölçümü baya yüksek çıktı ama ben ona güvenmiyorum. Ay bu ay benim de hislerim çok güçlü kuzum yarın yapsak çıkar mı acaba yaAslında siz sabah yapsanız çıkar bende dpo 8 deyim dayanamıyorum
Ya test yaparsanız haber verir misiniz adet gününüz ne zamanKızlar dpo 11 deyim, son 2 gündür bel ağrısı yaşıyorum bazen şiddetleniyor bazen geçiyor bacaklarıma vuruyor 2-3 gün önce beyaz akıntım vardı ama geçti. Eğilince de kasık ağrısı hissediyorum. Test yapacağım ama negatif görmekten korkuyorum. Sizce ne zaman yapayım
Yaaaa çıkar mıııııYarın dpo12 de gebelik varsa çok yüksek ihtimalle çıkar
Bence değerlendirin
8 de çıkanlar var yaparsanız belki bir ihtimal çıkar çıkmazsa da moralinizi bozmayın adete kadar umut varDpo 8 deyim canım bende batar gibi kasık ağrılarım yaşıyorum bir de idrar yolunda yanma gibi bir şey var ama idrar yaparken değil durduğum yerde enfeksiyonum yok yani senelerdir olmadım hatta. Kasıklarda sızlama var özellikle sol tarafta. Uyku hali var göğüs şişliği yok bazal ısım düşmedi hala 36.8 36.7 lerde hatta sabah kol altı ölçümü baya yüksek çıktı ama ben ona güvenmiyorum. Ay bu ay benim de hislerim çok güçlü kuzum yarın yapsak çıkar mı acaba ya
Ay yarın 2 gibi yapacağım sabah idrarıyla yapamayacağım çünkü mutlaka yazarım umarım güzel bi sonuç alırım normalde 4 Kasım ama erken yumurtladım bu ayYa test yaparsanız haber verir misiniz adet gününüz ne zaman
Sabrımı regle kadar zorlayabilirsem zorlayacağım canım ya8 de çıkanlar var yaparsanız belki bir ihtimal çıkar çıkmazsa da moralinizi bozmayın adete kadar umut var
Hadi inşallah vardırAy yarın 2 gibi yapacağım sabah idrarıyla yapamayacağım çünkü mutlaka yazarım umarım güzel bi sonuç alırım normalde 4 Kasım ama erken yumurtladım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?