Kızlarım yardım🥵 ne zaman test yapayım ?

Yaaaa çıkar mııııı🥹 elim gitmiyor korkuyorum ilk idrarla da deneyemeyeceğim ama akşam üstü deneyeceğim umarım görürüm pozitifi🥹 sizin bi belirtiniz var mıydıııı🥰
Regl olacak gibi belirtilerim ve halsizliğim vardı canım

Bi de çok sulu akıntım oldu

Dpo 8 ve 9da negatifti dpo10 da çıktı inşallah yarın senden de alırız güzel haberi 🥰

Ayyyy haberrr bize yarın kaçıncı gün oluyo belirtin neeeeeee🥳
Benim yumurtlama günü çatlama oldu 17 Ekim'de hatta 1 damla kadar kan geldi sonrasında bacağa vuran 2 gün süren kasık ağrısı çektim biraz fazla sancılıydı sonrasında mide bulantılarım başladı ve yumurtlamadan sonra sarımsı kremsi akıntım devam etti 3-4 gün önce göğüs hassasiyetim başladı mide bulantım kesildi şuan göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım geri başladı kasık ağrım oluyor yine sancılı bir şekilde bu sefer sol yumurtalıkta ağrı yaşadım o yüzden kan vermiştim bugünde peçeteye baya yoğun sarımsı akıntı geldi ardından 1 damla kadar peçeteye silinince gelen lekelenme oldu bugüne kadar adete yakın lekelenme yaşamadım günü gününe oldum ayrıca adet sancım vs yok adete 2 gün var şuanda da aşırı gazım var göğüsüne kadar vuruyo bu gaz soda içiyorum baya uzun oldu ve kendini çok dinleyen biriyim

Dpo 8 deyim canım bende batar gibi kasık ağrılarım yaşıyorum bir de idrar yolunda yanma gibi bir şey var ama idrar yaparken değil durduğum yerde enfeksiyonum yok yani senelerdir olmadım hatta. Kasıklarda sızlama var özellikle sol tarafta. Uyku hali var göğüs şişliği yok bazal ısım düşmedi hala 36.8 36.7 lerde hatta sabah kol altı ölçümü baya yüksek çıktı ama ben ona güvenmiyorum. Ay bu ay benim de hislerim çok güçlü kuzum yarın yapsak çıkar mı acaba ya
Beni heyecanlandırdın valla testlerin kargoda gelse de yapsam bugün tatil diye dağıtıma çıkarmadılar inşallah gelirde yaparım benimde özellikle sol taraf ama içimden bi his benimle olduğunu söylüyor ya

Regl olacak gibi belirtilerim ve halsizliğim vardı canım

Bi de çok sulu akıntım oldu

Dpo 8 ve 9da negatifti dpo10 da çıktı inşallah yarın senden de alırız güzel haberi 🥰
Dpo.9 olacaktı bugün, ama farklı bir akıntı başladı dediğin gibi sulu ve yarı beyaz yarı şeffaf. Yumurtlamam mı gecikti acaba dedim yine. Başa sarmam umarım 😅 Dur ben yetişeceğim temmuz annelerine testim bitti. Siparişim gelsin kaldığım yerden devam 😂

IMG_2190.webp
Adetimden bir gün önce yaptım hemen silik çıktı bekledikçe netleşti sizde görüyor musunuz kızlar bundan dört beş gün önce peçeteye silince çok açık renkte kahverengi akıntı geldi sonra bir şey gelmedi göğüs ağrım var dokununca belirtiler olunca dayanamadım yaptım böyle çıktı bugün adetmin gecikmesinin 2.günü tekrar test alıp yapıcam

Back
X