Kızlarım

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
12 yaşında ve 1,5 yaşı da kızlarımın boğazları iltihap oldu ikisininde ateşi halsizlik var küçüğü öksürmeywde başlası dr götürdük antbiyotik verdi bugün dördüncü gün hiç bi düzelme yok

Ama moralmen bitmiş durumdayım ikiside çok huysuz onları öyle gördükçe ağlayasım geliyo gece uykusuda yok iştah sıfır

Küçük kızımı çocuk dr.büyüğünü sağlık ocağına
Pratisyen hekimler çok da iyi olmayan tedavi yöntemleri önerebiliyorlar, o yüzden başka bir doktora ikisini de göstermeniz taraftarıyım. Bir de buhar vs. iyi geliyor diyorlar...

Yarın için randevu aldık ikisinide başka haataneye götürcez

Ay inşallah tez vakitte iyileşirler, siz de kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen. :) Bizim evde de öyledir birisi hasta oldu mu herkese bulaşır bir hafta, 10 gün herkes evde hasta olur. Ben de idrar yolları enfeksiyonuyum söylemesi ayıp ilaç bitmesine bile tam anlamı ile geçmemişti. Artık vücut ilaç kullana kullana ilaçlara dirençli hale geliyor ve bu genetik olarak da devamlılığını sürdürüyor. Ama dediğim gibi ciddi bir şey yoksa kendinizi üzmeyin, istedikleri kadar mızmızlansınlar siz ferah ve rahat olduktan sonra el kadar minnoşlar canınızı sıkamaz.

Çocuklar okuldan eve envai çeşit mikropla geliyorlar.Dogal olarak da evdeki bebekler de bundan etkileniyor.İksini de bir çocuk doktoruna götürün ama çocukların da hasta olarak,düşe kalkarak büyüdüğünü unutmayın lütfen.

Bugunden sonra muhtemelen etkisini gosterir duzenli kullanin ilaclari.. fitil atin mumkunse 8 saatte bir.. hafif giydirin.. gecmis olsun

Ben kızım hastayken ilaçlar dışında ayağının altına limon suyu sürüyorum
Baska bir önerim yok malesef geçmiş olsun

Bogaz agrisi ve oksuruk icin keciboynuzu pekmezi icir sabah ve aksam ilac gibi cocuklarinin alerjisi vs yoksa buyuk 1 surup kasiyla icebilir kucugede cay kasigiyla verirsin inan ben kizlarimin oksurugunu hep boyle kesdim. Rabbim sifa versin. Iki cocuk hasta olunca zor.

Gecmis olsun. Allah sifa versin.
Biri 7 yasinda digeri 1..benimkiler de ayni anda ateslendi birkac gun önce.
Buyuk toparladi ama kucuk hizaya gelmiyor.
Yemiyor icmiyor emziremiyorum.
Allah hepimize yardim etsin.

12 yaşında ve 1,5 yaşı da kızlarımın boğazları iltihap oldu ikisininde ateşi halsizlik var küçüğü öksürmeywde başlası dr götürdük antbiyotik verdi bugün dördüncü gün hiç bi düzelme yok
Benim kızımın da cumartesi ateşi 39,9a çıktı. Yoğun burun akıntısı ve gözünde iltihaplanma vardı. Pazar doktora götürdük. Boğazından ve burnundan örnek alıp tahlile gönderdi. Boğazı da şişmişti. Tüm testler temiz çıktı, sadece alerji ilacı kullandık çok hapşırdığı için, bir de bitkisel öksürük şurubu. Günlerdir tek kesilen hapşırık. Ateşi dün 38e düştü, bugün hala 38.
Nalet bir virüs.
Influanza salgını da varmış, bizimki tespit edilemedi.
Çok geçmiş olsun. Siz de Boğaz kültürü talep edin. Beta da olabilir.

Pratisyen hekimler çok da iyi olmayan tedavi yöntemleri önerebiliyorlar, o yüzden başka bir doktora ikisini de göstermeniz taraftarıyım. Bir de buhar vs. iyi geliyor diyorlar...
Aile hekimi de çocuk doktoru da pratisyen hekim değil ki.
Konu sahibi, enfeksiyon için buharın pek bir etkisi olmaz aslında ama tıkanıklık varsa soğuk buhar yapabilirsiniz. Ateşleri öok yükselmediği sürece hastalığın 4 günde iyileşmemiş olması çoo absürt değil. Yine de içiniz rahat etmezse başka doktorlara danışabilirsiniz.

Back
X