çok mu yakışıklı nedir?
valla kızların çoğu böyle değişti devir galiba
En nefret ettiğim sevgili tipi, ben de direk soğuyorum böylelerinden , sevgilin seni böyle kıskandırmaya çalıştıkça sende soğursun biter bu ilişki yürümez...
Kusura bakmasın ama erkek gayet laubali bir imaj çizerse hatunlarda peşine düşer tabii, düşer de nasıl hatunlar düşer onu düşünmek lazım... İşte bunlar gibi sevgilin olsa da mühim değil diyecek cinsler... Sevgiline iyi bir ayar ver, bu gidişle ilişkiniz fazla sürmez.
Canım bak, erkek arkadaşın kızlarla konuşurken rahat olabilir bunda sorun yok, insanları veya arkadaşları sadece cinsiyete göre ayıramayız, bu erkek samimi olabilirim, bu kız aman arkadaş olmayalım şeklinde bir hayat zaten sürdürülemez ama seninki mesafe koymayı bilmiyor veya bilinçli olarak koymayıp eğleniyor kendince. Sen sopayı göster, durulursa ne ala, yok durulmazsa sopayı kafasında kır.kimisinde onun hiç bişeyi yok eminim. ama sevgilimden kaynaklı da olabilir bi kaçı dediğiniz gibi.. çünkü sevgilim kızlarla sohbet etme konusunda rahat
Egosu tavan yapmış erkek arkadaşının çok lafını da yaptığına göre gözü dışarıda... Sen de ona aynı muhabbetleri yapbakalım tepkisi n oluyor :)
Hirsizin hic mi sucu yok derler adama
igneyi kendine ( sevgiline) cuvaldizi baskasina batir da derler
daha baska seyler de derler de caninizi sikmak istemem
Hayir size demedim sevgiliniz icin dedim. Hani baslikta demissiniz ya kizlarin igrencligi diye ondan dedim musade etmeyen insani o igrenclikler bulamaz diye dusunurum hep ben . Nitekim de sonraki yazdikla4inizda soylemiasiniz zaten onun bu konulari mevzu etmesi dile getirmesi vs. Sadece kizlarin yaptiklarindan dolayi yasandigini dusunmuyorum. O ortami o rahatligi sevgiliniz olusturuyordur zaten. Misal biri bana yazsa face den asilssa ilk yapacagim engellemek olur. Tutup da ona ama benim sevgilim var demem anlatabildim minasıl yani suç benimmi
sevgilimle çıkmaya başladığımızdan beri ona asılan kızlar oluyor sürekli. bi iki tanesi face ten yazdı bizzat gördüm. kızın niyeti resmen bozuk sevgilinin olması önemli değil diyor. bi iki kere böyle oldu. sonra bu eğitim için antalya ya gitti orda da böyle bi iki tane oldu. tabi sevgilimde beni kıskandırmak için nasıl diyim gülerek filan anlatıyo..
benle sevgili olmadan çok kız arkadaşı varmış. benle sevgili olduktan sonra hepsiyle görüşmeyi kesti.. ama arada gülerek eskiden yanımda ne çok hatun vardı diyo mesela. çok sinirim bozuluyo benimde..
şu an asker ve kıbrısta malum kıbrıs ta etraf çok kötüymüş. sevgilim bunuda anlatırken mini etek giymeyeni dövüyolar dedi gülerek. ben de kızdım benle kadın kız mini etek muhabbeti yapma. bi de gülerek söylüyosun diye. özür diledi tamam haklısın öyle demek istemedim dedi..
bu gün iki etti bidaha yaparsa ne yapıyım ? çok gıcık olmaya başladım. bana güvenmiyo musun diyo bi de. tamam güveniyorum ama böyle neden konuşuyor yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?