kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

Cok dogru tespit. Katiliyorum. Sevgilimi uyardim daha demiyo ama bakalim ne kadar surecek

Benim esimde sevgiliyken yapardi cok kiskanir, gicik olur kizardim.. Sirf beni gicik etmek icin diyordu. Sonra bir arkadasimla konusurken muhabbet acildi. Meger onun suan ki kocasua sevgiliyken yaparmis. Arkadasim hic takmazmis ama. Icimden gicik olurdum ama umursamaz gibi davranirdim dedi. Kocasi sen beni neden kiskanmiyorsun diye dertleniyormus :) Ozaman sevgililer tabi.

Neyse bende dedim ki su dedigini bende yapayim. Hemen olmadi ama yavastan yavastan umursamadim. Sonra bende ona yeri geldiginde, beni istemeye gelenlerden, bana teklif edenlerden bahsettim. "Bahsetme bana onlardan" diye sert cikti. Bende dedim ki "her kizi isteyen olur, sinirlenme". Ama güzellikle diyorum. Baktim adamin surati asildi :)) sonra benim umursamaz tavirlarim onu iyice pusturdu. Birdahada yapmadi.

Demem o ki, umursama. Gercekten ise yariyor. Ve sende sana teklif edenlerden bahset. Bak gör nasil birakiyor o isleri.

Onceden guveniyodum ama yalanlarini yakaladiktan sonra guvenim gitti. Su an ne dese acaba dogrumu diyorum
Kızlar kadar sevgılınız de ıgrenc...
bır de bana basıt bı kıskandırma gıbı gelmedı,ben boyle bırıne asla guvenmem yanında olmadıgım zamanlarda da ıcım ıcımı yer

Kızlar kadar sevgılınız de ıgrenc...
bır de bana basıt bı kıskandırma gıbı gelmedı,ben boyle bırıne asla guvenmem yanında olmadıgım zamanlarda da ıcım ıcımı yer

Bu olanlardan sonra benimxe icim icimi yemiyo desem yaalan olur. Guvensizlik hat safhada. Istese beni ayakta uyutup yapar yalanda soyler

Sizin sevgiliniz kendisini size kanitlamak icin sacma sapam seyler yapior eski konunuzu da biliyorum bu arada.allah kolaylik versin zamanla guven falan kalmicak bunun farkinda degil

Sizin sevgiliniz kendisini size kanitlamak icin sacma sapam seyler yapior eski konunuzu da biliyorum bu arada.allah kolaylik versin zamanla guven falan kalmicak bunun farkinda degil

Kalmadi ve sogumaya da basladim yalanlarindan sonra bu soylediklerinden sonra

hah işte aynı benimki. benimki de 2 yıllık sevgilim arda kuralın kopyası. sokakta kızlar a arda kural mı diyo yürürken. hatta bana arkadaşlarım senin de sevgilin ne yakışıklı bee diyolar kendi kendime bunalıma girdim o kadar mı çirkinim diye

senin ilgini istiyo canım o. sen de giy minileri sen de ol taş gibi salın biraz kaybetme korkusu olsun bak nasıl kesiyo bu tavırları

Erkek arkadaşınızın niyeti belli ; sizi kıskandırmak istiyor,başarıyorda.Bence tepkinizi değiştirin, mesela umursamyın,duymamış gibi yapın,gülün,ne bileyim farklı bi tepki verin..Ayrıca sevgilinizin geçmişini biliyormuşsunuz, böyle bir geçmişin doğuracağı sonuçları kaldıramayacaksınız yol verin gitsin.

GEcmisinde bana yok yapmam ben hic kiz pesinde kosmadim iste hep kizlar geldi derdi. Oyle olmadigini anladim. Birde alkol konusunda oyle olmadigini anladim. Ama su an alkolle ilgili sikintimiz yok. ama iste yalanlarida var. Guven zor. Yapamiycam sanirim :/

e güzelim sen seçmişsin ki böyle birini. şimdi bu şekilde davrandı diye niye kızıyosun. senden önce 100 tane kız arkadaşı varmış da senden sonra hepsini birden kesmiş. masallardaki gibi olmuyo bu işler bi adam neyse odur. laubali kız muhabbeti yapması da onun değişmediğini gösteriyo.

Benim sevgilimde dikkat çeken biridir ama hiç böyle bir şey anlatmadı bana.
Bir iki defa kızdığı konulardan bahsetmişti o kadar.
Bende ona bu tarz şeylerden bahsetmem. Çünkü öyle istiyor.
İki tarafta dönüp başkasına bakmıyorsa anlatılması hoş değil bence.
Heleki kıskandırmak için asla!

sen kıskanmaya devam etiikçe sevgilin de anlatmaya devam edecektir.
hem nedir ki yani çok mu yakışıklı erkek arkadaşın?
benimkinde de inanılmaz bi çekim gücü var şeytan tüğü dediklerinden adam nere girse herkes hayran hayran etrafında..
ama hiç takmıyorum
gencim güzelim seni üzerim diyorum

evet kiz arkadaslari varmis. Ama arkadas. Benden sonra ben bilmeden kendi gorusmeyi kesmis. Ben sonradan ogrendim. Rahatsiz olcagim bisey yapmadi. Ne dersem onu yapar. O yuzden o konuda cok problem olmadi bu zamana kadar.

Ama adamin yalanlarida var simdi. Bilemiyorum...

Kesinlikle cok igrenc Tamamen sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…