• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

O baaaaaağzı iğrenç kızlar yüz bulamadıkları, karakterli adamlara asılmazlar.

İkinci olarak karı kız muhabbeti yapan y.vşak tiplerden nefret ediyorum, çok aradınız mı bu tipi?

bende oyle derdim ama asiliyolr canim yuz vermeye gerek yok bazilsri icin bizzat gordugum icin emin konustum zaten.

ama kadin kiz muhabbeti konusunda haklisin. aciklamasida sana herseyi anlatiyorum oldu

Faceten yazanlara iğrenç dediğinizi umuyorum.
Mini eteği okumadım varsayıyorum riza iğrenç kategorisine sokulmak istemem.

Sevgiline gelince sana anlatıyosa sorun yok. Bişey yapıcak erkek gizler.

Seni kıskandırmak için diyodur sinirlendiğini belli etme 2 söyler 3 söyler 4.de vazgeçer.

Sevgilin bulunmaz Hint kumaşımı mübarek.

Aldırış bile etme kendini böyle bir şey sanan laubali bir adammış seninki. Hiç hoşlanmam böyle tiplerden.

Bir daha bu konulara girerse sert tepki ver. Gerekirse çık git bulunduğun yerden.

hamurunda varmış çapkınlık yol ver gitsin

insanın içinde yeterki olmasın kıbrısta olsun asker olsun hiç önemli değil kapat bi odaya istersen o yine yapcağını yapar aklında varsa öyle düşünceler bana güvenmiyomusun diye sorması da çok saçma tabiki ben olsam böyle birine ben güvenmem bu konuşmalar yapan birine güvenilir mi

Çapkın çaapkın dırıt dı rıt dıt dırıt dı rıt dıt...

Allah yardımcın olsun. Erkek köpek kuyruk sallamadan dişi köpek peşinden gitmez miş :KK45:...

Çok itici.. Sert bi dille uyar bence yoksa çok sinirlerin bozulur her seferinde :(
Ya da sen de erkeklerden bahset bakiim noluyo

Kıbrısta nerdeymiş o kızlar. Ben erkek arkadaşıma takılıyorum o da orda asker - hadi yine iyisin güzel kızlarda doludur orda şimdi- diyerek ve dediği tek şey aşkım keşke gelip görebilsen mor eşofmanlı kabarık saçlı apaçi kızlar geziyo burda diyo :KK48: bence sizi kızdrmak için yapıyor içiniz rahat olsun. Kış mevsiminde pek turist olmaz zaten hele mini etekli falan.

Balık bastan kokar yarın evlenince iyice sinirin bozulur bunlara cunku huylu huyundan vazgecmez..

Alan razı veren razı derler ya o hesap :KK52:
Kızların iğrençliğinden çok sevgilinizin iğrençliğine odaklanın.

sevgilinde bir eksiklik var ama ne çözemedim :p
bunu sevgilisine iima etmek niye..
neyi ispatlıyor...arkadaşına hava atarcasına atıyor...bak bu sağlam pabuç değil söyleyim
egolu egolu...

Çok itici.. Sert bi dille uyar bence yoksa çok sinirlerin bozulur her seferinde :KK43:
Ya da sen de erkeklerden bahset bakiim noluyo

kesinlikle cok itici. uyardim yine yaparda trpkim farkli olucak. belkide bnm yumusakligimdan kaynakli oldu

sevgilinin bi tarafı kalkmıs megaloman bi tip sureklı övülmek beğenilmek isteyen bir tip ilişkiniz uzun soluklu olmayabilir

Back
X