• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

Sen aynisini soylesen terk edilirsin..
Bence cok itici.nefret ediyorum kendini karşı cins uzerinden ispaylamaya calisan bu tiplerden..konuss sonra bana guvenmiyor musun?o guven verici davranmiyorsa seninde guvenmemen normal..bence sana saygisi yok dahasi kimseye.yuzde doksan turk erkeginde olan davranis bicimi bu..bana cok zavallica geliyor.birde bunun kadinlar icin olani var.bir suru erkek prsimde ben yuz vermiyorum falan.hepsi cok komik...bu tip insanlar in aslinda sorunlu ve kendine guvensiz oldigunu düşünüyorum...

Cok dogru tespit. Katiliyorum. Sevgilimi uyardim daha demiyo ama bakalim ne kadar surecek

Benim esimde sevgiliyken yapardi cok kiskanir, gicik olur kizardim.. Sirf beni gicik etmek icin diyordu. Sonra bir arkadasimla konusurken muhabbet acildi. Meger onun suan ki kocasua sevgiliyken yaparmis. Arkadasim hic takmazmis ama. Icimden gicik olurdum ama umursamaz gibi davranirdim dedi. Kocasi sen beni neden kiskanmiyorsun diye dertleniyormus :) Ozaman sevgililer tabi.

Neyse bende dedim ki su dedigini bende yapayim. Hemen olmadi ama yavastan yavastan umursamadim. Sonra bende ona yeri geldiginde, beni istemeye gelenlerden, bana teklif edenlerden bahsettim. "Bahsetme bana onlardan" diye sert cikti. Bende dedim ki "her kizi isteyen olur, sinirlenme". Ama güzellikle diyorum. Baktim adamin surati asildi :)) sonra benim umursamaz tavirlarim onu iyice pusturdu. Birdahada yapmadi.

Demem o ki, umursama. Gercekten ise yariyor. Ve sende sana teklif edenlerden bahset. Bak gör nasil birakiyor o isleri.

Onceden guveniyodum ama yalanlarini yakaladiktan sonra guvenim gitti. Su an ne dese acaba dogrumu diyorum :KK43:
Kızlar kadar sevgılınız de ıgrenc...
bır de bana basıt bı kıskandırma gıbı gelmedı,ben boyle bırıne asla guvenmem yanında olmadıgım zamanlarda da ıcım ıcımı yer :(

Kızlar kadar sevgılınız de ıgrenc...
bır de bana basıt bı kıskandırma gıbı gelmedı,ben boyle bırıne asla guvenmem yanında olmadıgım zamanlarda da ıcım ıcımı yer :KK43:

Bu olanlardan sonra benimxe icim icimi yemiyo desem yaalan olur. Guvensizlik hat safhada. Istese beni ayakta uyutup yapar yalanda soyler

Sizin sevgiliniz kendisini size kanitlamak icin sacma sapam seyler yapior eski konunuzu da biliyorum bu arada.allah kolaylik versin zamanla guven falan kalmicak bunun farkinda degil

Sizin sevgiliniz kendisini size kanitlamak icin sacma sapam seyler yapior eski konunuzu da biliyorum bu arada.allah kolaylik versin zamanla guven falan kalmicak bunun farkinda degil

Kalmadi ve sogumaya da basladim yalanlarindan sonra bu soylediklerinden sonra

hah işte aynı benimki. benimki de 2 yıllık sevgilim arda kuralın kopyası. sokakta kızlar a arda kural mı diyo yürürken. hatta bana arkadaşlarım senin de sevgilin ne yakışıklı bee diyolar kendi kendime bunalıma girdim o kadar mı çirkinim diye :D

senin ilgini istiyo canım o. sen de giy minileri sen de ol taş gibi salın biraz kaybetme korkusu olsun bak nasıl kesiyo bu tavırları :D

sevgilimle çıkmaya başladığımızdan beri ona asılan kızlar oluyor sürekli. bi iki tanesi face ten yazdı bizzat gördüm. kızın niyeti resmen bozuk sevgilinin olması önemli değil diyor. bi iki kere böyle oldu. sonra bu eğitim için antalya ya gitti orda da böyle bi iki tane oldu. tabi sevgilimde beni kıskandırmak için nasıl diyim gülerek filan anlatıyo..

benle sevgili olmadan çok kız arkadaşı varmış. benle sevgili olduktan sonra hepsiyle görüşmeyi kesti.. ama arada gülerek eskiden yanımda ne çok hatun vardı diyo mesela. çok sinirim bozuluyo benimde..

şu an asker ve kıbrısta malum kıbrıs ta etraf çok kötüymüş. sevgilim bunuda anlatırken mini etek giymeyeni dövüyolar dedi gülerek. ben de kızdım benle kadın kız mini etek muhabbeti yapma. bi de gülerek söylüyosun diye. özür diledi tamam haklısın öyle demek istemedim dedi..
bu gün iki etti bidaha yaparsa ne yapıyım ? çok gıcık olmaya başladım. bana güvenmiyo musun diyo bi de. tamam güveniyorum ama böyle neden konuşuyor yahu..
Erkek arkadaşınızın niyeti belli ; sizi kıskandırmak istiyor,başarıyorda.Bence tepkinizi değiştirin, mesela umursamyın,duymamış gibi yapın,gülün,ne bileyim farklı bi tepki verin..Ayrıca sevgilinizin geçmişini biliyormuşsunuz, böyle bir geçmişin doğuracağı sonuçları kaldıramayacaksınız yol verin gitsin.:KK11:

Erkek arkadaşınızın niyeti belli ; sizi kıskandırmak istiyor,başarıyorda.Bence tepkinizi değiştirin, mesela umursamyın,duymamış gibi yapın,gülün,ne bileyim farklı bi tepki verin..Ayrıca sevgilinizin geçmişini biliyormuşsunuz, böyle bir geçmişin doğuracağı sonuçları kaldıramayacaksınız yol verin gitsin.:KK11:

GEcmisinde bana yok yapmam ben hic kiz pesinde kosmadim iste hep kizlar geldi derdi. Oyle olmadigini anladim. Birde alkol konusunda oyle olmadigini anladim. Ama su an alkolle ilgili sikintimiz yok. ama iste yalanlarida var. Guven zor. Yapamiycam sanirim :/

e güzelim sen seçmişsin ki böyle birini. şimdi bu şekilde davrandı diye niye kızıyosun. senden önce 100 tane kız arkadaşı varmış da senden sonra hepsini birden kesmiş. masallardaki gibi olmuyo bu işler bi adam neyse odur. laubali kız muhabbeti yapması da onun değişmediğini gösteriyo.

Benim sevgilimde dikkat çeken biridir ama hiç böyle bir şey anlatmadı bana. :KK12:
Bir iki defa kızdığı konulardan bahsetmişti o kadar.
Bende ona bu tarz şeylerden bahsetmem. Çünkü öyle istiyor.
İki tarafta dönüp başkasına bakmıyorsa anlatılması hoş değil bence. o_O
Heleki kıskandırmak için asla! :KK62:

sen kıskanmaya devam etiikçe sevgilin de anlatmaya devam edecektir.
hem nedir ki yani çok mu yakışıklı erkek arkadaşın?
benimkinde de inanılmaz bi çekim gücü var şeytan tüğü dediklerinden adam nere girse herkes hayran hayran etrafında..
ama hiç takmıyorum :KK14:
gencim güzelim seni üzerim diyorum :KK76::KK76::KK76:

e güzelim sen seçmişsin ki böyle birini. şimdi bu şekilde davrandı diye niye kızıyosun. senden önce 100 tane kız arkadaşı varmış da senden sonra hepsini birden kesmiş. masallardaki gibi olmuyo bu işler bi adam neyse odur. laubali kız muhabbeti yapması da onun değişmediğini gösteriyo.

evet kiz arkadaslari varmis. Ama arkadas. Benden sonra ben bilmeden kendi gorusmeyi kesmis. Ben sonradan ogrendim. Rahatsiz olcagim bisey yapmadi. Ne dersem onu yapar. O yuzden o konuda cok problem olmadi bu zamana kadar.

Ama adamin yalanlarida var simdi. Bilemiyorum...

Benim sevgilimde dikkat çeken biridir ama hiç böyle bir şey anlatmadı bana. :KK12:
Bir iki defa kızdığı konulardan bahsetmişti o kadar.
Bende ona bu tarz şeylerden bahsetmem. Çünkü öyle istiyor.
İki tarafta dönüp başkasına bakmıyorsa anlatılması hoş değil bence. o_O
Heleki kıskandırmak için asla! :KK62:

Kesinlikle cok igrenc Tamamen sogudum

Back
X