• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

Cirkinsansi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
19
7
3
29
Özet gizem evliyim 4 senelik 2 tane kızım var kayınvalidem le yaşıyorum.

Eşim nette oyun oynuyor ve sürekli kızlarla. Uyarmama rağmen hala devam ediyor ve ekliyor. Geçen gn kavga ettim beni bunaltma seni boşarım dedi. Altı üstü oyun vs. Neyse bugün yine kız gördüm listesinde silmiyorum uzatma gelir gelmez kontrol ediyosun vs gibi laflar etti neyse gittim geldim baktım oyuna girmiş gene bir kız sesi. Oyun oynuyorlar konuşuyorlar vs. Buda sondu dedim odaya gittim peşimden bile gelmedi ağlama krizine girdim çok üzüldüm sonra mesaj attım Buda sondu yeter bitti dedim neyle tehdit ediyosun dedi 1 eylülde mahkemeler açılacak gidicem boşanıcam yeter dedim keyfin bilir dedi. Gittim kayınvalidem söyledim ayın 1 ine kadar burda kalabilir miyim sonra gidicem dedim burası senin de evin kızım one demek dedi. Sonra bebeğimi aldım başka odaya geçtim. Çok sıcak küçük bi oda eşim geldi sen odada yat çocuk bunalır ben burda yatarım dedi uzattı hayır dedim sonra gitti. Kızlar doğru yapmışmıyım sizce bu kaç oldu uyardım bş tarafına bile takmıyor kendimi çok değersiz hissediyorum beni kaybetme korkusu zaten yok.. Artık içim almıyor çok rencide oluyorum

Sizi incitmek istemem ama adamda evini kuracak potansiyel bile yok. Kayinvalide ile yasiyorsunuz. Saygi diye bir sey yok cok isabetli bir karar vermissiniz. Allah yolunuzu acik etsin.
Galiba kendi evleri varmış, kavga edince kaynanasına gitmiş konu sahibi, adam da arkasından mı gelmiş nolmuş.

Okadar uyarmama rağmen devam ediyorsa bana ilgi göstermiyor aksine değersiz hissettirseydi, Ben olsam o oynadığı telefonu yada bilgisayarı kırardım, bişeyde demeden anneme giderdim, sürünsün biraz. Ve o hatasını anlayıp gelirdi yalvara yalvara.

Galiba kendi evleri varmış, kavga edince kaynanasına gitmiş konu sahibi, adam da arkasından mı gelmiş nolmuş.
Hayır ya, adam sallamayınca kaynanam Belkı arka cikar dıyıp evinizde kalabilir mıyım diye sormus zaten o evde yasıyor.
Kadın da neden yasamayasın burası senin evin dıyıp gıdıp ogluna bagıracak..
Ama oyle olmamıs

Böyle bir adamla evlen kaynana yanına gel, dort yıla iki cocuk sıgdır.. Su muameleyi gör.
Kacarak mi evlendın?
evet
Okadar uyarmama rağmen devam ediyorsa bana ilgi göstermiyor aksine değersiz hissettirseydi, Ben olsam o oynadığı telefonu yada bilgisayarı kırardım, bişeyde demeden anneme giderdim, sürünsün biraz. Ve o hatasını anlayıp gelirdi yalvara yalvara.
(:

Adam size değer vermiyor orası zaten belli. Yaşlar da küçük daha 4 yıla neden hemen iki çocuk yaptınız ki? Şurasını da anlamadım aynı evde mi yaşıyorsunuz öyleyse neden kayınvalidenizden izin aldınız kalabilir miyim diye? Evi terkedip kayınvalideye mi gittiniz yoksa?
Kv le yaşıyorum iyi insanlar onlarla bir problemim yok

Hayır ya, adam sallamayınca kaynanam Belkı arka cikar dıyıp evinizde kalabilir mıyım diye sormus zaten o evde yasıyor.
Kadın da neden yasamayasın burası senin evin dıyıp gıdıp ogluna bagıracak..
Ama oyle olmamıs
Yok zaten kaynanası demiş onu be.

Ne berbat bir anlatım var konuda. Herkes başka şeyler anlıyor. 🤦🏻‍♀️

Surda deger gormeyen kaynana yanına gıdıp vasat adamları baba yapan yuzden doksan insan Kacarak evlenmıs oluyor.
Aileyi cıgnemıs oluyor.
Vasat adamı ve kaynanayı el ustunde tutuyor.
Gene de deger ve saygı gormuyor.

Back
X