sinir olcaksınız bana ama bende inanın anlamadım. 83 kilo ile hamile kaldım ama benim kemiklerden dolayıydı bu kilo yani 83 gibi durmuyordum gören en fazla 70 diyordu boy 1,70 kilo 83 tü ve hamile kaldım. şuanda 37. haftamdayım ve 82 kiloyum. kilo almadım kısmadımda... benim gibi olan varmı ya..
ayynen arkadaslara katiliyorum 37. haftandasin yakinda bebegin dogacak ve sen 1. kilo bile almamissin aksine 1. kilo vermissin bu nasil oluyor ???
ben 29. haftalik hamilegim 4.5 kilo aldim oda yani migde bulantisi ..istahsizlik vs .diz boyu olmasina ragmen ..
bence acilen bi dokdoruna git bu durumu anlat .. bebegine gereken vitaminleri vermiyorsan ileride sorun olabilir .. bol bol süt muamelleri ye .. bardak bardak süt ic .. ceviz ye .. yogurt ye ..
bunlar bebegine yararli seyler .. bi kac haftada belki alirsin 3-4 kilo .. ama yinede cok garip..
cagla sikel bile o zayifliyla 8 kilo almisdi ama sen hic almamissin sasirdimm baya
sinir olcaksınız bana ama bende inanın anlamadım. 83 kilo ile hamile kaldım ama benim kemiklerden dolayıydı bu kilo yani 83 gibi durmuyordum gören en fazla 70 diyordu boy 1,70 kilo 83 tü ve hamile kaldım. şuanda 37. haftamdayım ve 82 kiloyum. kilo almadım kısmadımda... benim gibi olan varmı ya..
bencede bu durum normal diil.zasa nın dediği gibi vitaminlere kalsa yine kilo alınır inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?