püff okuyorum ben konuyuda konu sahibi arkadaş topiğini terk etmiş...merak ettim bak.. bebek kaç kilo sağlıklıysa bebişi iyi ama...cevapsız bırakmış topiği
ilk defa hiç kilo almayan bir hamile duydum 5-6 kilo duymuştum ama böylesini hiç duymadım doktorun bişey demedimi bebeğin kaç kilo bide doğumdan sonra kiloda vericeksin malum bebek suyu filan en azından 4 yada 5 kilo veirirsin süper bırak klio almayı kilo vereceksin yahu
doktorumda şokta.bebek çok iyi şükür 3 kg oldu 37. haftadayım suyu çok iyi 40. haftaya kadar yeter dedi. ne bilim allahtan işte ama kilo alırım diye hiç kafama takmadım biliyomusunuz. 83 le kaldım ama hiç umrumda değildi.belki psikolojiktir.
Mide bulantıların filan mı çok sürdü de almadın? Ben de ilk defa duyuyorum kilo almayan, kuzenim 9 ay boyunca kusmuştu ve 6 kilo almıştı toplamda, ben onu hala hayretle hatırlıyorum :) Sütünü, yoğurdunu, cevizini, meyveni yiyor musun? Ben mide bulantılarım geçip de bunları da dendiği kadar yemeye başlayınca almaya başladım kilo.
Ya da diğer mesajda bahsettiğin rahatsızlık mı acaba kiloyu engelliyormuş?
4 ay bulantım oldu sürekli kustum ve iştahsızdım. ama süt yoğurt balık ceviz hep yedim.5. ayımdan sonra iştahım geldi normal yedim kısmadım.bilmiyorum ama almadım işte.. diğer konuya gelince o rahatsızlıkla alakası yokmuş sordum doktora. kilo almamama oda inanamadı..allahtan..
ben kendime az derdim 32 haftamda 4 kilo aldım toplamda doğurana kadar alırım biraz dahada
hiç almayanı ilk defa duydum bebişin kilosu nasıl dr un ne diyo bu duruma ??
doktorum süper gidiyosun diyo.oda ilk defa karşılaşmış kilo almayan bi hamileyle. bebek allaha şükür iyi. her kontrolde kilosu suyu iyi çıktı hatta kilosu 100 gr. fazla çıkıyordu haftasına göre yani.suyumda 40. haftaya kadar yeter dedi. yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı ..
haklısın ben 82 yim hiç kilo almadım diyorum ama eşi keseyi suyu katarsak ciddi kendimde baya kilo vermiş oluyorum gerçekten ben bile inanamıyorum. hiç kısmadım yoğurt süt balık et herşeyi yedim. şükür..
ayynen arkadaslara katiliyorum 37. haftandasin yakinda bebegin dogacak ve sen 1. kilo bile almamissin aksine 1. kilo vermissin bu nasil oluyor ???
ben 29. haftalik hamilegim 4.5 kilo aldim oda yani migde bulantisi ..istahsizlik vs .diz boyu olmasina ragmen ..
bence acilen bi dokdoruna git bu durumu anlat .. bebegine gereken vitaminleri vermiyorsan ileride sorun olabilir .. bol bol süt muamelleri ye .. bardak bardak süt ic .. ceviz ye .. yogurt ye ..
bunlar bebegine yararli seyler .. bi kac haftada belki alirsin 3-4 kilo .. ama yinede cok garip..
cagla sikel bile o zayifliyla 8 kilo almisdi ama sen hic almamissin sasirdimm baya
cnm doktora her 15 günde bir gittim taki bu haftama kadar. vitamin kullanıyorum zaten. elevit.atrı kan ilacı alıyorum.bunun haricinde yememden hiç kısmadımki.süt yoğurt balık ceviz badem neler neler yaa kilo alcam diye kısıyım şunu yemiyim diye bi durum olmadı.doktorumda normal değil bende ilk defa karşılaşıyorum dedi. bebek iyi 3 kg. suyunda 40. haftaya kadar yeter dedi.ayrıca 1 kilo vermedim bebeğin suyu eşi artı 3 kg bebeğide koyarsak ben ciddi baya kilo vermiş oluyorum.
bence normal değil,sadece kullanılan vitaminler en az 3-4 kilo almana sebeb olmalı,inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım.peki bebeğin kaç kilo şuan?
doktorum herşey yolunda diyor.vitamin ve kan hapı zaten hamileliğimin başından beri kullanıyorum.artı st yoğurt balık her şeyi yedim ama almadım. hatta eşi suyu bebeğin kilolarını katarsak cidden 5-6 kilo vermiş oluyorum.
püff okuyorum ben konuyuda konu sahibi arkadaş topiğini terk etmiş...merak ettim bak.. bebek kaç kilo sağlıklıysa bebişi iyi ama...cevapsız bırakmış topiği
önceleri kusma aşamasında çok kg vermişsen onu geri almışsındır.yani kilo almışsındır.bir arkadaşın yazdığından hatırlıyorum.86 ile fln başlayıp 80 e inmişti.sonra dr u başlangıç kilosunu 80 saymıştı.yani 86 saymamıştı.normal bence.tabi başarda verdiysen