Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma gunu ameliyat oluyorumMerhabaa kizlar
cuma günü ameliyat oluyorum. Bu konu da yardiminiza ihtiyacım var beni neler bekliyor. Ne yapmam lazım. Hem sağlık em estetik aćidan duzeltmeler olacak.
Hadi ya Allah kolaylik versin canim olsak ta kurtulalim ama sonrasi iyilesme sureci off offBende cuma gunu ameliyat oluyorum![]()
Hakan Akçin maltepe bölge hastanesiHangi doktora
Aynen ameliyat dert degilde.. sonrasindaki o bi haftalik sureci dusunuyorum. Ve sirf o yuzden korkup vazgecsemmi acaba diyorum. Bide sonucu daha koti olursa falan, dahada cok kotu olur.. o kadar iskence cektikten sonra. Allah yardimcimiz olsun valla yaHadi ya Allah kolaylik versin canim olsak ta kurtulalim ama sonrasi iyilesme sureci off off
Hakan akcin maltepe bölge hastanesi kbb
Söylendi mi bilmiyorum ama ameliyattan bikaç gün öncesinden başlayarak Arnica jel sürmen morarmayı azaltacaktır bir de ameliyat sonrası aralıksız gözlerine ve yanaklarına buz koymanı öneririm en az 1 gün boyunca. Umarım istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun :)Merhabaa kizlar
cuma günü ameliyat oluyorum. Bu konu da yardiminiza ihtiyacım var beni neler bekliyor. Ne yapmam lazım. Hem sağlık em estetik aćidan duzeltmeler olacak.
Sizden ve diğer kullanıcılardan beklediğim ameliyat öncesi olan fotolarınızı koymanız çünkü bir karşılaştırma lazım bir kemer alımı ile nasıl kıkırdak doku bozukluğu, burun kanatları ve burun deliği sorunları, burun sırt genişliği ile burun kök ve uç genişliği sorunları gibi farklı sorunları kıyaslayabiliriz .Farklı sorunları olan kişiler bulunuyor olmalı. Burda bir birliği kullanıp karar aldıktan sonra ameliyat oluyor beğeniyorsa foto yüklenniyor. Bir karşılaştırma ve doktorun neye karşı başarı veya başarısızlık gösterdiğini anlayamıyorum. Umarım ulaşır söylediklerim ve umarım hayal ettiğinizden daha çok beğeneceğiniz bir sonu alırsınız..Geçmiş olsun
Evet haklısınız bu konuda. Benim her iki tarafta et var ozellikle bir taraf tamamen kapanmis durumda. ve kemik eğriliği var. Onlar alınacak ve kök tarafinda belli olan kemik te duzeltilcek burun ucu düşüklüğü ve sivriligi duzeltilcek. Resim koyuyorum olduktan sonra da koymayi düşünüyordum zaten. Bakalim insallah güzel sonuclanırSizden ve diğer kullanıcılardan beklediğim ameliyat öncesi olan fotolarınızı koymanız çünkü bir karşılaştırma lazım bir kemer alımı ile nasıl kıkırdak doku bozukluğu, burun kanatları ve burun deliği sorunları, burun sırt genişliği ile burun kök ve uç genişliği sorunları gibi farklı sorunları kıyaslayabiliriz .Farklı sorunları olan kişiler bulunuyor olmalı. Burda bir birliği kullanıp karar aldıktan sonra ameliyat oluyor beğeniyorsa foto yüklenniyor. Bir karşılaştırma ve doktorun neye karşı başarı veya başarısızlık gösterdiğini anlayamıyorum. Umarım ulaşır söylediklerim ve umarım hayal ettiğinizden daha çok beğeneceğiniz bir sonu alırsınız..Geçmiş olsun
Canımm cok tesekkurler hemen aliyim kullanmaya basliyimSöylendi mi bilmiyorum ama ameliyattan bikaç gün öncesinden başlayarak Arnica jel sürmen morarmayı azaltacaktır bir de ameliyat sonrası aralıksız gözlerine ve yanaklarına buz koymanı öneririm en az 1 gün boyunca. Umarım istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun :)
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürediyorum. Bunlaraa hep dikkat edeceğim. 10. Günde isime baslayabilir miyim acaba.çok fazla kafanızda büyüteceğiniz bi ameliyat değil.sadece sonrasında dikkat edilmesi gereken şeyler var bunlar da dik durmanız, buzu hafif bi şekilde burun çevresinde tutmak olacak.bu yöntemde sizin yüzünüzde oluşacak olan morlukları ve şişkinlikleri engelyecek.iyileştikten sonra da burnunuza dikkat etmeniz gerekir darbelere karşı korumalısınız.şunu da belirtmek isterim burnunuzu kesinlikle doğal görünümlü estetik yaptırın iyi bi doktor sizi çok iyi anlayacaktır.şimiden geçmiş olsun.. :)
Canim vende cuma gunu ameliyat oldum. Ilk gunden morarmaya basladim. 2.gun yani dun morartilarim normal mor renkti aksama dogru kizardilar. ilkgun gece sismeye basladi gozlerim. Dun gozum oyle sistiki acamadim gozlerimi dusun... bugun 3.gunum ve gozlerimi acabildim gozumun ustumdeki sislikler gitti ama goz altim sis kaldi hala. Ve sislikler yanaklarima dogru indi bu arada.. morluklarimda hafif sariya donuyo arada morariyo falan. Oluyo iste biseyler :) buz uyguluyorum surekli. Ben buz tutamam bu sogukta diye dusunuyodum ama oyle olmuyomus :) kagit havlu koyup ustune buz koyuyorum. Buzuda hastanede kullanilan eldivenlerin icinde donduruyorum, daha rahat oluyo. Buzun etkisi oldugunu dusunuyorum cok fazla. Sislikleri aliyo. Bu arada sureklide buz uygulama. Diyelim 20dk tutuyosan yarim saat dinlendir yuzunu. Yoksa bu yanigi oluyomus, hemsire oyle demisti hastanede. bu arada benim tamponlarim 2.gun alindi. Sag tarafimdan hafif nefes alabiliyorum. Dun keske olmasaydim, nasil boyle bi ameliyat oldum diye dusunurken bugun daha iyiyim sanki :) bu arada ben aynaya hic bakmadim. Yuzumdeki sislik morluklar falan annemin tarifiyle yazdim sana dusun :) Sana tavsiyem sende bakma Aynaya bozma moralini. Bugun telefonla ugrasirken, ekranin kararmasiyla gordum kendimi sadece, once korktum cektim hemen. Ama sonra bidaha baktim, burnum fazla kalkik duruyo. O moralimi bozdu sadece. Doktor inecegini soyledi ama, ustundeki bantlar alci falan alininca zamanla inecek dedim insallahta oyle olur... dedigim gibi hala normal aynaya bakamadim. Aynanin onunden gecerken kapatiyorum yuzumu hala. Bu arada bol bol su ic. Narkozu iyice at. Yoksa bacak agrisi yapiyomus :)Kizlar dün ameliyat oldum suannn cok morardi gozlerimm ve cok sis normal mi
Canimmm uzun uzun da yazmış kıyamam :) uyguluyorum buz düne göre gozlerimi açabiliyorum bende amaa halaa cok sis gözlerimCanim vende cuma gunu ameliyat oldum. Ilk gunden morarmaya basladim. 2.gun yani dun morartilarim normal mor renkti aksama dogru kizardilar. ilkgun gece sismeye basladi gozlerim. Dun gozum oyle sistiki acamadim gozlerimi dusun... bugun 3.gunum ve gozlerimi acabildim gozumun ustumdeki sislikler gitti ama goz altim sis kaldi hala. Ve sislikler yanaklarima dogru indi bu arada.. morluklarimda hafif sariya donuyo arada morariyo falan. Oluyo iste biseyler :) buz uyguluyorum surekli. Ben buz tutamam bu sogukta diye dusunuyodum ama oyle olmuyomus :) kagit havlu koyup ustune buz koyuyorum. Buzuda hastanede kullanilan eldivenlerin icinde donduruyorum, daha rahat oluyo. Buzun etkisi oldugunu dusunuyorum cok fazla. Sislikleri aliyo. Bu arada sureklide buz uygulama. Diyelim 20dk tutuyosan yarim saat dinlendir yuzunu. Yoksa bu yanigi oluyomus, hemsire oyle demisti hastanede. bu arada benim tamponlarim 2.gun alindi. Sag tarafimdan hafif nefes alabiliyorum. Dun keske olmasaydim, nasil boyle bi ameliyat oldum diye dusunurken bugun daha iyiyim sanki :) bu arada ben aynaya hic bakmadim. Yuzumdeki sislik morluklar falan annemin tarifiyle yazdim sana dusun :) Sana tavsiyem sende bakma Aynaya bozma moralini. Bugun telefonla ugrasirken, ekranin kararmasiyla gordum kendimi sadece, once korktum cektim hemen. Ama sonra bidaha baktim, burnum fazla kalkik duruyo. O moralimi bozdu sadece. Doktor inecegini soyledi ama, ustundeki bantlar alci falan alininca zamanla inecek dedim insallahta oyle olur... dedigim gibi hala normal aynaya bakamadim. Aynanin onunden gecerken kapatiyorum yuzumu hala. Bu arada bol bol su ic. Narkozu iyice at. Yoksa bacak agrisi yapiyomus :)
Gozlerinin ustune tut buzu. Iner insallah. Ama dun bende gozerimi aamadigimda cidden cok pisman olmustum ameliyat olduguma :) neyseki bugun daha iyiyim. Sol tarafimi 2kere kirmis doktor o yuzden sol tarafim biraz daha fazla sis. Morluklarda azaliyo Cok sukur.Canimmm uzun uzun da yazmış kıyamam :) uyguluyorum buz düne göre gozlerimi açabiliyorum bende amaa halaa cok sis gözlerimsu iciyorum bolca hep sivi tuketiyorum. Insallah bi an once düzeliriz. Benm taa c.tesi alincak tammponlarm falan. Benim de su . Cok kalkik duruyor dudak burub mesafesi cok gözüküyor amaa burdan okudugum kadarylaa iniyormus sonraa merak etmee