- 7 Aralık 2014
- 68
- 7
- 28
Benimm hafif kanamam da var. Burun spreyi siktikca kaniyor. Yuzumun ortasinda ni basiñç .. su süreç bir bitse..Gozlerinin ustune tut buzu. Iner insallah. Ama dun bende gozerimi aamadigimda cidden cok pisman olmustum ameliyat olduguma :) neyseki bugun daha iyiyim. Sol tarafimi 2kere kirmis doktor o yuzden sol tarafim biraz daha fazla sis. Morluklarda azaliyo Cok sukur.
Evet canim burun ucu kalkijligina bakiyorumda burdaki yorumlara, normalmis seninde dedigin gibi. Insallah alvilar falan cikinca hersey daha da guzel olur. Bol bol sivi tuketmeye devaM. Meyvesuyu, su falan. Bide ananas iyi geliuomus odemlere, ananasta tuketiyorum ben. Bide basim dik sekilde yatiuorum. Oda azaltiyomus sislikleri bilgin olsun canim :) bu arada tamponlarin baya gec alincakmis. Neden o kadar gec aliniyoki ? Normalde 3.gun aliniyomus, ama benim burnumun seklini bozmasindan korktu doktor o yuzden 2.gunden cikardi.. tanpon cikarkende hic acimadi. Sadece doktor birden elleyince, dedim napiyosun kircaksin burnumu bidaha yavas falan dedim dusunsonrasinda cok kan geldi ama burnumdan :) oyle yani:)
drum öyle dedi alçı tampon birlikte cikicak..