kizlarr 4 gün sonra ameliyat oluyorum öncesi sonrası nelere dikkat etmem gerekir

Gozlerinin ustune tut buzu. Iner insallah. Ama dun bende gozerimi aamadigimda cidden cok pisman olmustum ameliyat olduguma :) neyseki bugun daha iyiyim. Sol tarafimi 2kere kirmis doktor o yuzden sol tarafim biraz daha fazla sis. Morluklarda azaliyo Cok sukur.
Evet canim burun ucu kalkijligina bakiyorumda burdaki yorumlara, normalmis seninde dedigin gibi. Insallah alvilar falan cikinca hersey daha da guzel olur. Bol bol sivi tuketmeye devaM. Meyvesuyu, su falan. Bide ananas iyi geliuomus odemlere, ananasta tuketiyorum ben. Bide basim dik sekilde yatiuorum. Oda azaltiyomus sislikleri bilgin olsun canim :) bu arada tamponlarin baya gec alincakmis. Neden o kadar gec aliniyoki ? Normalde 3.gun aliniyomus, ama benim burnumun seklini bozmasindan korktu doktor o yuzden 2.gunden cikardi.. tanpon cikarkende hic acimadi. Sadece doktor birden elleyince, dedim napiyosun kircaksin burnumu bidaha yavas falan dedim dusun :D sonrasinda cok kan geldi ama burnumdan :) oyle yani:)
Benimm hafif kanamam da var. Burun spreyi siktikca kaniyor. Yuzumun ortasinda ni basiñç .. su süreç bir bitse..
drum öyle dedi alçı tampon birlikte cikicak..

Kizlar dün ameliyat oldum suannn cok morardi gozlerimm ve cok sis normal mi

merhabalar,
benim yarın 1 hafta olucak ameliyat olalı, çok az morardım ama şişliklerim gerçekten fazlaydı. buz kompres yaptım ben 10-15 dk aralıklarla ilk gece sürekli, tv telefon bilgisayar uğraşmadım hiç gözlerim yanmasın diye bi de sürekli su içip 2-3 yastıkla yattım. gece bile hic saga sola donmeden basımı dik tutup yatmaya calıstım bu onemliymis. fazla hareket edip yorma kendini ilk iki üç gün bi sarsılıyosun ama 4.sabaha cook daha iyi uyanıcaksın :)) burnun yıllardır farklı olduğu için ameliyat sonrası dudagın o mesafe anormal geliyo ama hem yuzun sis oldugu için hem de goruntuye alısman icin kendine zaman tanı bi kac gunde bile normale donucek, bende oyle oldu. çook geçmiş olsun endişelenme morluklar da şişlik de çok normal :)

merhabalar,
benim yarın 1 hafta olucak ameliyat olalı, çok az morardım ama şişliklerim gerçekten fazlaydı. buz kompres yaptım ben 10-15 dk aralıklarla ilk gece sürekli, tv telefon bilgisayar uğraşmadım hiç gözlerim yanmasın diye bi de sürekli su içip 2-3 yastıkla yattım. gece bile hic saga sola donmeden basımı dik tutup yatmaya calıstım bu onemliymis. fazla hareket edip yorma kendini ilk iki üç gün bi sarsılıyosun ama 4.sabaha cook daha iyi uyanıcaksın :)) burnun yıllardır farklı olduğu için ameliyat sonrası dudagın o mesafe anormal geliyo ama hem yuzun sis oldugu için hem de goruntuye alısman icin kendine zaman tanı bi kac gunde bile normale donucek, bende oyle oldu. çook geçmiş olsun endişelenme morluklar da şişlik de çok normal :)
Caanimm benimm cok tesekkur ederimm bilgilendirdigin icin.. Inşallah 2 3 güne bende normale dönerim. Bende 2 3 yastikla yatip bol su icip sıvı tuketiyorum. Galibaa cildim hassaa fazla morardim ve sistim bu gun onceki günlere gore daha iyi tabi. Amaa sızınti seklinde kanamaa cok oluyor birikiyor burun ucundA temizlemesi cok zor oluyor benim icin surekli selpak burnumda dikislerim enfeksiyon kapicak diye korkuyorum.

Caanimm benimm cok tesekkur ederimm bilgilendirdigin icin.. Inşallah 2 3 güne bende normale dönerim. Bende 2 3 yastikla yatip bol su icip sıvı tuketiyorum. Galibaa cildim hassaa fazla morardim ve sistim bu gun onceki günlere gore daha iyi tabi. Amaa sızınti seklinde kanamaa cok oluyor birikiyor burun ucundA temizlemesi cok zor oluyor benim icin surekli selpak burnumda dikislerim enfeksiyon kapicak diye korkuyorum.

Gazlı bezle kapatabilirsin burnunun altını gunde bir iki kere değiştirsen yeterli ben dokuınmamaya calıstım pek, kanama rahatsız ediyo ama mikrop da kapmasın allah korusun. Bi gün daha geçti tabi moralini yüksek tut :)

Arkadaslar iki kere ameliyat oldum ve ikisindede fiyasko simdi ucuncu ameliyati olucam baska bir doktor ariyorum maddi manevi zarara ugradim tam hayal kirikligi..

Arkadaslar iki kere ameliyat oldum ve ikisindede fiyasko simdi ucuncu ameliyati olucam baska bir doktor ariyorum maddi manevi zarara ugradim tam hayal kirikligi..

KK forumdan cok yakin arkadas oldugum moskov'da ayni sekilde sizin gibi 2 kere ameliyat olmus, cok uzulmustum bana anlattiginda yasadiklarini. Sonra doktorumuz Abdulkadir Goksel'e ameliyat oldu, suan cok mutlu. Umitsizlige kapilmayin. Doktor seciminizde basarilar. Simdiden cok gecmis olsun.

KK forumdan cok yakin arkadas oldugum moskov'da ayni sekilde sizin gibi 2 kere ameliyat olmus, cok uzulmustum bana anlattiginda yasadiklarini. Sonra doktorumuz Abdulkadir Goksel'e ameliyat oldu, suan cok mutlu. Umitsizlige kapilmayin. Doktor seciminizde basarilar. Simdiden cok gecmis olsun.
Cok tesekkur ederim halan beyi cok ovduler gittim ama tam bi fiyasko cektigim aciyla kaldim piskoloji kismina hic girmiyorum artik o derece sinirlerim bozuk birde bana senin etin kalin ondan olmuyor gobi sacma sapan bi aciklma yapiyor

Cok tesekkur ederim halan beyi cok ovduler gittim ama tam bi fiyasko cektigim aciyla kaldim piskoloji kismina hic girmiyorum artik o derece sinirlerim bozuk birde bana senin etin kalin ondan olmuyor gobi sacma sapan bi aciklma yapiyor

Benim derimde cok kalin ama sonucta doktor ona gore bir teknik uyguluyor. Ben ilk seferde dogru doktoru buldugum icin sansli olanlardanim. 70 milyondan fazla nufuslu bir ulke belki binlerce estetik cerrah var, ama maalesef isinde iyi olani bulmak cidden zor.

Benim derimde cok kalin ama sonucta doktor ona gore bir teknik uyguluyor. Ben ilk seferde dogru doktoru buldugum icin sansli olanlardanim. 70 milyondan fazla bir ulke belki binlerce estetik cerrah var, ama maalesef isinde iyi olani bulmak cidden zor.
Bunu bastan anlamayip ikinciyede ameliyat edip daha da ruhsal bunalima sokan bir doktor simdi ozan balik doktor buldum onunla gorusucem siz cok sanalisiniz ne guzel bana malasef paraci bi diktor denk geldi

Hadi bakalım hayırlısı canım hiç korkma çok kolay geçip gidecek.ilk 3 gün biraz zor ama sonra rahat edeceksin.bol şans

Kızlar son günlerin heyecanını iyi bilirim.Size yardımcı olacağını düşündüğüm bir liste yaptım.
Ameliyata giderken çantanıza koymanız
gerekenler:
1-Terliklerim(hastanede ameliyathane terliği veriliyor ben yinede pantiflerimi götürdüm)
2-boyun için yolculuk yastığı(ameliyattan sonra sağa sola dönmemeniz isteniyor,uyurken iyi oluyor)
3-1,5 litrelik su .ameliyattan sonra bol su içmeniz isteniyor gece boyunca
4-akşam üstü yemek veriliyor ama onu pek yiyemeyip gece acıkmıştım.Muz,kreker,pipetli süt gibi atıştırmalıklar işinize yarayabilir.
5-Islak mendil
6-pipet( suyu içerken dudağınız hafif sızlıyor,pipetli daha rahat oluyor).
7-benim gibi lens kullananlar için lens kabı ve Solüsyonu.ameliyathaneye giderken çıkartılıyor
8-ojenizi çıkartamadıysanız son dakikada çıkartmak için asiton
9-kağıt havlu
10-nazınızı çekecek bir refakatci(ameliyat sonrası Allah var çok ağrı sızınız olmuyor ama nazlanacağınız bir sebep işte,benim erkek arkadaşım yanımdaydı Hakk'ını ödeyemem

Ameliyat sonrasi yediklerinize cok dikkat edin, sonra benim gibi kusarsiniz butun gece

Kızlar son günlerin heyecanını iyi bilirim.Size yardımcı olacağını düşündüğüm bir liste yaptım.
Ameliyata giderken çantanıza koymanız
gerekenler:
1-Terliklerim(hastanede ameliyathane terliği veriliyor ben yinede pantiflerimi götürdüm)
2-boyun için yolculuk yastığı(ameliyattan sonra sağa sola dönmemeniz isteniyor,uyurken iyi oluyor)
3-1,5 litrelik su .ameliyattan sonra bol su içmeniz isteniyor gece boyunca
4-akşam üstü yemek veriliyor ama onu pek yiyemeyip gece acıkmıştım.Muz,kreker,pipetli süt gibi atıştırmalıklar işinize yarayabilir.
5-Islak mendil
6-pipet( suyu içerken dudağınız hafif sızlıyor,pipetli daha rahat oluyor).
7-benim gibi lens kullananlar için lens kabı ve Solüsyonu.ameliyathaneye giderken çıkartılıyor
8-ojenizi çıkartamadıysanız son dakikada çıkartmak için asiton
9-kağıt havlu
10-nazınızı çekecek bir refakatci(ameliyat sonrası Allah var çok ağrı sızınız olmuyor ama nazlanacağınız bir sebep işte,benim erkek arkadaşım yanımdaydı Hakk'ını ödeyemem

Liste süper olmuş, çok teşekkürler!!! Benim de 10 gün kaldı kızlar, çoook heyecanlıyım. Sürekli kötü olacak hiç beğenmeyecekmişim gibi hissediyorum, yıllardır istediğim bir şeydi ama çok negatifim çok korkuyorum nedense. Çok zor begenen biriyim:( Doktorum da muhammet dilber... Bakalım nasıl olacak...

Liste süper olmuş, çok teşekkürler!!! Benim de 10 gün kaldı kızlar, çoook heyecanlıyım. Sürekli kötü olacak hiç beğenmeyecekmişim gibi hissediyorum, yıllardır istediğim bir şeydi ama çok negatifim çok korkuyorum nedense. Çok zor begenen biriyim:KK43: Doktorum da muhammet dilber... Bakalım nasıl olacak...
Ben de başta öyle hissediyordum seni anlıyorum ama şimdi zaman geçse de ameliyat olsam diyorum benim de 11 gün sonra ama şimdiki burnumdan daha güzel olacak diyorum heyecan var tabi,o kadar zaman düşünüp durduk bekledik şimdi olup kurtulacağız ve inş mutlu olacağız :)) pozitif düşün

Back
X