Kizlarr aciil

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
kayinvalidenizle kavgali olsaniz ve sirf esiniz istiyo diye evine gidip ama kvnizle hic konusmuyo olsaniz yaptigi yemegi yermiydiniz yemezsem kayinpederimle ve esimle aram bozulabilir cunku tum aile toplaniyo masada suclu ben olurum gozlerinde ama yemekte istemiyorum o kadinin yaptigi seyi siz olsaniz napardiniz

Kavgalısınız ama evine gidiyorsunuz,yiyeceğiniz yemeğimi dert ettiniz Allah aşkına? Zaten evine gideceksiniz artık yemek yeseniz ne olur,yemeseniz ne olur.Yememeniz daha çok ortamı gerer.Tavır gitmeyerek belli edilir,yemek yememeniz çocukça bir davranış olur.

Son düzenleme:
Yapılan bir emek var bir iki kaşık alın doydum diyebilirsiniz

Kavganın derecesine göre değişir. Hiç konuşmuyorsam eşime rağmen evine bile gitmem. Aileden birinin özel bir günü olsa neyse de sırf oturmaya gitmezdim.
Yemek söz konusu bile olmazdı.
Sürekli o kızacak bu küsecek diye düşünürseniz işiniz zor.

Evine gittigin insanin yemegini de yersin
Yemeyeceksen de gitmezsin bu kadar basit

zaten gidiyorsunuz neyin gururu bu yemek yemicen falan ? Ben eşim icin gidiyorsam onun icin yemegide yerdim

Konuşmadığım bir insanın evine gitmezdim. Bunu bile bile eşim ısrar ederse ona da tepki verirdim.
Sen madem gidiyorsun yemegi de ye bi zahmet.

konuşmuyorsunuz

kapıdan girdiniz geçip oturdunuz

akşama kadar orada oturacak mısınız

gitmeyin

gidiyorsanız da asgari ilişkiyi kurun

Yemeğini yemeyecek kadar kötüyse aranız neden gidiyorsunuz?

Gidip de masaya oturmazsanız huzursuzluk çıkaran kişi siz olursunuz.

Büyüklük sende kalsin, sonucta hazim etmesen bile, nezaketen kayinpederin ve esinin icin oraya gitmis oluyorsun. Simdi sadece Kayinvalidenin bulundugu ortam olsa farkli olur, fakat Kayinpederine karsi bu tür kin yok ise, en azindan onun hatri icin gidersin oraya..

2 kasık alır bırakırdım
yemıs olmus olurdum

Oh yemedi aç kaldı diye sevinir kv:)
Şaka bi yana can dusmaniniz değil neticede.
Evine gidip oturduktan sonra yerseniz bişey farketmez.

Eşim neyi istiyor? Evine gidip öylece oturmamı mı? Yemek dahil sosyalleşmemi mi? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi şen şakrak konuşmamı mı?

Açıkçası kavga sebebine bağlı olarak hiç gitmem kv evine. Eşim gitmemi istiyorsa demek ki beni haklı görmüyor. O zaman iş zor.

Bir de evine gidip ne kadar süre kalınacak? Saatlerce kalınacaksa acıkırım ben. Çantamda bisküvi götürüp gizlice yiyecek miyim?

Masaya oturursam öylece duracak mıyım? Yoksa herkes masaya oturacak, ben koltukta oturmaya devam mı edeceğim?

Kayınvalidenizle neden kavgalısınız? Bence siz önce onu yazın, sonra biz size söyleyelim yemek yenir mi yenmez mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…