Kızlarr Acil testime Bakar Mısınız???

Bugun bitane daha yaptım o daha net oldu yarın adet günüm hayırlısı olsun artık..bebegimi kaybetmiştm 1 hafta yaşadı melegim kızım inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder rabbim
Ah cnm ya kıyamam sana bi haftalık bile olsa zor rabbim sağlıklı hayırlı ömürler senle karnındaki bebisine versin

Çok teşekkür ederimkonu sahibinin silik testten sonra negatif çıkması benmde moralimi bozdu emin olamadm eczaneden test aldm tekrarlıycam bugun
Bizr haber vermeyi sakın unutma. Senin testinin markası neydi. İşte bnmde aynı böyle çıktı ama snraki neden çıkmadı anlamadm. Acaba ilk kullandıgım test daha mı hassastı ?

Bizr haber vermeyi sakın unutma. Senin testinin markası neydi. İşte bnmde aynı böyle çıktı ama snraki neden çıkmadı anlamadm. Acaba ilk kullandıgım test daha mı hassastı ?
İlk testim freely 2.testim al bi diye bir markaydı canım

Eki Görüntüle 2140998
Sagda olan freely test 1 gün sonra yaptıgımda solda ki test al bi markalı
Ayyy çok guzell çok duygulandm ya. :) banada dua et birazdan bnde test yapcam inşalah meleğim bnmledir inşallah allahın izniyle pozitif çıkar. Bj mubarek cuma gunu hatrına rabbim bnm duamı kabul etsin. İsteyen herkesede nasipp etsin hayırlısyla inşalllaaah

Hadi bakalım canım dualarım seninle inşallah çift çizgiyi görürsün merakla bekliyorum sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…