- 16 Aralık 2016
- 3.441
- 3.616
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Bende gidicem kan vermeye allah nasio ederse kaç çıktı betanKan testinde hemen çıkıyor yanlış olmuyor
Ah cnm ya kıyamam sana bi haftalık bile olsa zor rabbim sağlıklı hayırlı ömürler senle karnındaki bebisine versinBugun bitane daha yaptım o daha net oldu yarın adet günüm hayırlısı olsun artık..bebegimi kaybetmiştm 1 hafta yaşadı melegim kızım inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder rabbim
Aaaa hadi gözün aydın var valla. Banada dua et lütfenEki Görüntüle 2140598
Benimde böyle canım ama tekrarlamadm daha
Freely guvenilir bir test ama snrakini bilmiyorumHangi markaydı ilk yaptgn test
Bizr haber vermeyi sakın unutma. Senin testinin markası neydi. İşte bnmde aynı böyle çıktı ama snraki neden çıkmadı anlamadm. Acaba ilk kullandıgım test daha mı hassastı ?Çok teşekkür ederimkonu sahibinin silik testten sonra negatif çıkması benmde moralimi bozdu emin olamadm eczaneden test aldm tekrarlıycam bugun
İlk testim freely 2.testim al bi diye bir markaydı canımBizr haber vermeyi sakın unutma. Senin testinin markası neydi. İşte bnmde aynı böyle çıktı ama snraki neden çıkmadı anlamadm. Acaba ilk kullandıgım test daha mı hassastı ?
Ee demekki doğru cıkarıyor freeyl ? O zmn bnmkide mi doğru. Ayyy kafayı yıycemİlk testim freely 2.testim al bi diye bir markaydı canım
1 test daha al tekrarla bence canım ben daha kan vermedim bak 2.testin fotosunuda atıyımEe demekki doğru cıkarıyor freeyl ? O zmn bnmkide mi doğru. Ayyy kafayı yıycem
Mrb 4 aylık bebeğim var test yaptığmda boyle cikmisti çizgiler bence hamilesin❤Eki Görüntüle 2140998
Sagda olan freely test 1 gün sonra yaptıgımda solda ki test al bi markalı
Ayyy çok guzell çok duygulandm ya. :) banada dua et birazdan bnde test yapcam inşalah meleğim bnmledir inşallah allahın izniyle pozitif çıkar. Bj mubarek cuma gunu hatrına rabbim bnm duamı kabul etsin. İsteyen herkesede nasipp etsin hayırlısyla inşalllaaahEki Görüntüle 2140998
Yaa ama farklı bir markayla yaptm şıkmadı. Şimdi tekrar yapcam. Bana bu mubarek gunde dua eder msn inşallah hamileyimdir inşallah kopkoyu bir çizgi çıkar.Mrb 4 aylık bebeğim var test yaptığmda boyle cikmisti çizgiler bence hamilesin❤
tebrik ederim canım, çizgin koyulaşıyor :)Eki Görüntüle 2140998
Ayyy inşallah çok istiyorum 2 gün sonra idrar testini tekrarlıycam koyu görürsem kan vermeye gidicem inşallah :)Mrb 4 aylık bebeğim var test yaptığmda boyle cikmisti çizgiler bence hamilesin❤
Hadi bakalım canım dualarım seninle inşallah çift çizgiyi görürsün merakla bekliyorum sonucunu :)Ayyy çok guzell çok duygulandm ya. :) banada dua et birazdan bnde test yapcam inşalah meleğim bnmledir inşallah allahın izniyle pozitif çıkar. Bj mubarek cuma gunu hatrına rabbim bnm duamı kabul etsin. İsteyen herkesede nasipp etsin hayırlısyla inşalllaaah
Çok teşekkür ederimtebrik ederim canım, çizgin koyulaşıyor :)
Yaptım suan bekliycem 5 dk nolurrr çıksın yaaaaHadi bakalım canım dualarım seninle inşallah çift çizgiyi görürsün merakla bekliyorum sonucunu :)
Inşaallah dua edicemm❤❤Yaa ama farklı bir markayla yaptm şıkmadı. Şimdi tekrar yapcam. Bana bu mubarek gunde dua eder msn inşallah hamileyimdir inşallah kopkoyu bir çizgi çıkar.
Sonuç ne tatlım ?Yaptım suan bekliycem 5 dk nolurrr çıksın yaaaa
Hayali çizgi var gibi yada göz yanılması 5 dk daha bekliycm. Ama sanırım hamile değilimSonuç ne tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?