kızlarr acil toplaşın hele....

limonlusakizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
8
15
3
Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...

• Şaşırdım
Reactions: 000
Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Hoşlandın mı adamdan

Gitme dediği yer neresi onu sor bence. O yer kuzeni olabilir avm olabilir anası olabilir. Kızcaz mapusta yasayabilir. Gencecik kızsın hiç uğrama değmez. Elini versen kolunu kapcak gibi duruyor
+1 agzina sağlık. Konu sahibi akli karismasa yazmazdj buraya kabul edecek gibi duruyor yoksa konu acmazdi.
Hic cazip gelmedi nedenlerini sorgula bence L limonlusakizz

tek tarafın anlattıklarıyla yola çıkmanız komik
Canı istese adam şunu da der aslında benı aldattı da gururuna dokunur diye mahkemede demedim
Diğer sorunları söyledim de der hani

kim nereye gitmiyormus bir insana şuraya buraya gitme nasıl dersin ki
Bazı yerler hariç

komik çok komik
Bu arada yeni şifre almak zor değil hatta çok kolay site yetkilileriyle görüşseydiniz
Çok elzem değil konu hanı 30 dk daha bekleyebilirdi açılmak için

Gitme dediği yer neresi onu sor bence. O yer kuzeni olabilir avm olabilir anası olabilir. Kızcaz mapusta yasayabilir. Gencecik kızsın hiç uğrama değmez. Elini versen kolunu kapcak gibi duruyor
gitme dediği yer eski eşinin arkadaşının evi o bayanın da eşi polismiş kadın sende gel diyormuş buna yok diyormuş bayanların içinde ne işim var güya adam işte oluyormuş

Valla baya sikintili gibi aday adayimiz biraz güven problemi var ve anlasilar benim borum öter havalarinda yinede sen bilirsin sans vermek istersen bu konular asilabilir bir cift terapistiyle

gitme dediği yer eski eşinin arkadaşının evi o bayanın da eşi polismiş kadın sende gel diyormuş buna yok diyormuş bayanların içinde ne işim var güya adam işte oluyormuş
Sence normal degilmi bir kadinin arkadaslariyla bulusmasi buna semde gel diyormus cunku bikmis kiskanclarindan gel ortami gör diye ve sirf bu yuzden bosanma davasi acmis pehhh sikintiliiiii

😳

Sence normal degilmi bir kadinin arkadaslariyla bulusmasi buna semde gel diyormus cunku bikmis kiskanclarindan gel ortami gör diye ve sirf bu yuzden bosanma davasi acmis pehhh sikintiliiiii
bana görede çok normal sürekli kadını görüntülü aramak vs bunlar bana çocukça geliyor sıkar beni de yani

Pek inanmadım adamın dediklerine. Bütün suçlu kadın mı yani. Hiç sanmam. Bence ailesiyle karısı arasında doğru düzgün köprü kuramamış ve bosanmya kadar gitmis olabilir daha yaşın cok genç şans verecek başka kişiler bulabilirsin
ben dedim ki hani daha altı aylık evliyken insan çabalamaz mı düzeltmek için yok diyor çabaladım ailesiyle konuştum değişmedi

Back
X