• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr acil toplaşın hele....

Bir kere 8 yaş büyük olması sorun,Bu yaş farkı devamlı müdehaleye , kontrol altında tutma Çabasına neden olur ve sinir bozucudur, ikincisi evlenip ayrılmış ; hiç bi kadın 6 ayda yuvasını yıkmaz mümkün değil ,adamda büyük bi sorun var demekki,
gitme dediğim yerler derken kim oluyorda aklı başında yetişkin birine oraya buraya gitme diyebiliyor ??yok yaa bence yaşı yaşına uygun iyi huylu düzgün başka bi adam bulabılırsin, tanımaya da çalışma,sen tanıma amaçlı görüşürsün ama o bunu sevgililik olarak algılar ve başından atamazsın sonra, bazı şeyleri baştan kestirip atmak iyidir.
Ben diğer konuyu da okudum. Adam özellikle yaşı küçük kadın seçiyor. Gözü açılmamış kedi yavrusu avına çıkmış. Çünkü akranı kadınlar gözüne bakmayla anlarlar kumaşını.

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...

Eşi yetişkin ve aklı başında bir kadın değil miymiş? Nereye gidip gitmeyeceğini bilemiyor muymuş? Kadını ne amaçla görüntülü arıyormuş, ki kadın açmıyormuş? Aileyle ne yaşamış ki ters laflar etmiş?

Eşi üzerinde baskı kuruyor, görüntülü aramayı özlediğinden değil de kontrol etmek amacıyla yapıyor, kadının sadakatsizlik gibi bir durumu yokken şüpheci davranıyorsa evlilik biter elbette.

Adam açıkça anlatmış aslında size düşünce yapısını, işinize gelirse devam edin.

Son düzenleme:
Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Konunu çok net hatırlıyorum. O zaman herkes sana, bu adamdan uzak dur demişti. Çünkü adam evliliği ile ilgili şaibeli şeyler söylemişti. Eski eşini suçlamıştı.
Siz bu adamdan hoşlanmışsınız aslında;ama içinize de sinmiyor. Lakin bizden onay bekliyorsunuz. Siz de bu adama güvenemiyorsunuz.

Boşanma davalarında her detaya yer verilmez. Burada boşanmış arkadaşlar bilgi verebilir. Boşanma nedenlerinin yüzde ellisinden fazlasının şiddetli geçimsizlik" tir zaten.
Adam karısını neden görüntülü arıyor, kadın dışarı çıkarken neden adamdan izin almak zorunda?Bunları bir düşünün. Çok basit, ben cevap vereyim. Bu adamda yüksek ihtimal güven problemi var, karısını kıskançlık krizleri ile darlamış.Ayrıca ailesini 1. planda tutup eşini 2. sıraya atabilecek potansiyel taşıyor. Yahu 26 yaşında bekar kızsın. Ne gerek var bu adamla uğraşmaya?

ben dedim ki hani daha altı aylık evliyken insan çabalamaz mı düzeltmek için yok diyor çabaladım ailesiyle konuştum değişmedi
Kuzu gitmiş ailesine şikayet etmiştir kızı. Bunlar önyargı da olabilir ama benim eşim de ilk evlendiğimiz yıllar oraya gitme buraya gitme modundaydı. Zindan etmişti boşanmalık olmuştuk. Çok çirkin Bi hareket ya koskoca insan karşında ki

Konunu çok net hatırlıyorum. O zaman herkes sana, bu adamdan uzak dur demişti. Çünkü adam evliliği ile ilgili şaibeli şeyler söylemişti. Eski eşini suçlamıştı.
Siz bu adamdan hoşlanmışsınız aslında;ama içinize de sinmiyor. Lakin bizden onay bekliyorsunuz. Siz de bu adama güvenemiyorsunuz.

Boşanma davalarında her detaya yer verilmez. Burada boşanmış arkadaşlar bilgi verebilir. Boşanma nedenlerinin yüzde ellisinden fazlasının şiddetli geçimsizlik" tir zaten.
Adam karısını neden görüntülü arıyor, kadın dışarı çıkarken neden adamdan izin almak zorunda?Bunları bir düşünün. Çok basit, ben cevap vereyim. Bu adamda yüksek ihtimal güven problemi var, karısını kıskançlık krizleri ile darlamış.Ayrıca ailesini 1. planda tutup eşini 2. sıraya atabilecek potansiyel taşıyor. Yahu 26 yaşında bekar kızsın. Ne gerek var bu adamla uğraşmaya?
+1

Farkettiniz mi değişen birşey yok. Adam halen kendinde en ufak suç bulmuyor, halen tek suçlu eski karısı, halen paşamız masum.

Çalışma saatlerinden olsun yada mobbing diyelim polisler zaten sorunlu bide üstüne boşanmış bir polis . Iki polis zaten evd3 zor oluyor desinki anlaşamadık bahanelere bak. Ters yöne gidiyorsun gitme...

+1

Farkettiniz mi değişen birşey yok. Adam halen kendinde en ufak suç bulmuyor, halen tek suçlu eski karısı, halen paşamız masum.
aynen ya bide diliyle öyle bi etkiliyor ki sanırsın ki adam melekmiş de kadın bu hale getirmiş yok şans ver,yok tanımaya çalış,yok işte evlenip boşanmayacağının garantisi mi var düşünsenize evlisiniz eşiniz işte görüntülü arıyor açmıyorsun normal arıyorsun ne var yani bunda 34 yaşında adam ya görüntülü arama olayı bana hiç bir zaman mantıklı gelmiyor

aynen ya bide diliyle öyle bi etkiliyor ki sanırsın ki adam melekmiş de kadın bu hale getirmiş yok şans ver,yok tanımaya çalış,yok işte evlenip boşanmayacağının garantisi mi var düşünsenize evlisiniz eşiniz işte görüntülü arıyor açmıyorsun normal arıyorsun ne var yani bunda 34 yaşında adam ya görüntülü arama olayı bana hiç bir zaman mantıklı gelmiyor
Tamam bekarla evlensen boşanmayacağının garantisi yok ama adam bu kadar şaibeli iken, eski eşin dilekçesini bile görmemişken, herşeyi tek taraftan dinlemişken gözünü kapatıp gidemezsin ki bu adama şimdi. Açık ol ona karşı, aynen böyle böyle de. Demezsen o diyecek laf bulur girer aklına. Benim eşim de kıskanç, üzerime değecek gözü oyacak kadar, ama anneme gittiğimde aradı görüntülü sadece. Öyle kontrol etmek için zırt pırt aramaz.

Adamın davranışları size mantıklı gelmediği halde görüşmeye devam etmek için bir sebep arıyor gibisiniz. Eşini görüntülü aramasında bir sorun yok ama açmıyor diye şikayet etmesi bir sorun çünkü demek ki kontrol amaçlı arıyor. Ya da eski eşinin gittiği yerlere izinle gitmesi sorun. Bütün anlattıkları sizin ilerde -eğer olursa- ilişkinizde yaşayacağınız sorunların özeti esasında. Bir davranışınız hoşuna gitmeyince ailenize şikayet edileceksiniz, gideceğiniz yerlere izin alarak gideceksiniz, çevrenizi yönetmeye kalkacak, onun istemediği kişilerle görüşmeyeceksiniz. Bir de anlatmadığı kim bilir neler var. Şimdi siz düşünüp taşının karar verin. Böyle bir ilişki yaşamak ister misiniz?

Bosanmis kadina on yargim asla olmaz ama erkekte bir dururum insan hemcinslerini tanir kolay kolay hicbir kadin 6 aylikken ayrilmak istemez yuksek ihtimal paşamizin ailesi kizi bezdirdi oda sinirlendi cunku evlilik adami degildi basti dilekceyi ....akilli ol kuzum erkeklerin olgunlasmamasi zordur yorar bide gerine gerine bak davayi ben actim mi diyor?eski enistemin basindan kisa sureli bir evlilik gecmisti ayni sebeplerden 10 yil sonra ablamla bosaniyor...bekarsan git brkar biriyle evlen kendini tabakta sunma boyle adamlara iki lafiyla evet deme

Bu adamin tekrar sizi bulup israr etmesi bile kacmaniz icin bir sebep bence. Yani istemiyorum lafına ısrarla karsilik verilmesini saygisizlik olarak düşünürüm ayrica nedense bosanirken de hep adamlar hakli! Hep kadin suçlu! Gerci adam aldatsa bile nefsime sahip.cikamadim.demez de eşim bosladi gönlüm kaydı der! Yani suc hep kadinda, erkekler de garibim hep masum köylü...
Kardesim inanma bunlara, bir de polis, anlattiklari da psikopat olma ihtimalini gösteriyor ne demek istemedigim.yere gidiyor? Kadın arkadasina kahveye giderken de mi kocasindan icazet alacak? Bunlar hep sinyal, iyi düşünün

Senin knunu hatirliyorum ve cok kizmistik sana.
Illa bi derde duseyim sureniyim mi istiyorsun? Niye bu kadar bu adama inanmaya meraklisin?
sana dava sebebibi gsterse ne olucak? Icin mi rahatladi? Dusmeyin boylelerin oyununa ya
Bu adamin o kizdan neden bosandigini ancak o kizdan ogrebilirsin git o kizi bul bence indan dinle.

Son düzenleme:
Bosanmis kadina on yargim asla olmaz(cunku evliligi icin elinden geleni yapmistir adim kadar eminim) ama erkekte bir dururun insan hemcinslerini tanir kolay kolay hicbir kadin 6 aylikken ayrilmak istemez yuksek ihtimal paşamizin ailesi kizi bezdirdi oda sinirlendi cunku evlilik adami degildi basti dilekceyi ....akilli ol kuzum erkeklerin olgunlasmamasi zordur yorar bide gerine gerine bak davayi ben actim mi diyor?eski enistemin basindan kisa sureli bir evlilik gecmisti ayni sebeplerden 10 yil sonra ablamla bosaniyor...bekarsan git brkar biriyle evlen kendini tabakta sunma boyle adamlara iki lafiyla evet deme
Kesinlikle!! Allah bilir kiza neler yapti da kendini burda aklayip baskasinin aklini celmeye calisiyor rezil herif. ben hic iyi bir niyet almadim.
Bu kizla evlendikten sinra da bosanir sonra yine baskasina e devletten bosanma sebebini gosterir kesin bu.
Bir erkek bosaniyorsa defoludur. Kadin kolay kolay bosnmaz bosanacagi adanla da evlebmez.
Daha gecenlerde bir kinu vardi kadinin biri bosanmis erkekle evledigi icin cok pismandi eski karisina yaptiklarini ina da yapmis. Kadin inanmamis hatta buna

Benim boşanma sebebimde de şiddetli geçimsizlik yazıyor Pekı bu gerçek mi tabi ki hayır aldatma sebebi ile boşandım ama onunla artık görüşmemek için en kestirme yol buydu ve 1 günde bitti yani orada yazan her zaman dogru olmuyor
Konu sahibi için inanmaya bahane arıyormuş belli olmuş.
Bırakın görsün.
önceki konusuna da yazmıştık gerçekleri.

Konu sahibi için inanmaya bahane arıyormuş belli olmuş.
Bırakın görsün.
önceki konusuna da yazmıştık gerçekleri.
maalesef her görünen gerçek olmayabiliyor.Eger ki karşısında ki insan onurlu gururlu biriyse hemen ondan kurtulma yoluna girer oraya şiddetli geçimsilik yazılır geçilir hikayenın aslı kişide kalır..birde kimse 6 ay önce davul zurma düğün yapıp 6 ay sonra boşanmaz kolay kolay hele ki bir kadın..ama keşke bende o öküzlüklerine tahammül etmeseydim de 6 ay ayda boşansaydım nasip işte o 6 ayda kurtulmuş biz 6 yılda:)

Back
X