kızlarr acil toplaşın hele....

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Hatırladım konuyu. O zamanda kaç yazdım şimdi de kaç yazıyorum. Gitme dediği yer meyhane mi pavyon mu neresi yani? Ayrıca işi gereği zaten zorlu oluyorlar onu baştan söyleyeyim. Kardeşim ya da kızım olsan elimden geleni yapardım bulaşma diye. Çok negatif his aldım

Sizin abiniz için üzüldüm. Genelde erkek evliliğin bitmesinden daha sorumlu olabilir. Sizin abinizin durumu farklı olmuş olabilir, belki iki tarafta evliliği yürütememiş olabilir. Umarım abiniz tekrar mutluluğu bulur.

Ama bu konudaki adam normal mi?
Eski eşini sürekli görüntülü aramalar, benim istemediğim yere gitti demeler (İzin alacak koca kadın demeye getiriyor gizli dille), aileme saygısızlık etti demeler (Belki adamın görüşünde ailesi ile aynı görüşte olmamak, fikir beyan etmek bile saygısızlık), eski eşini sürekli kötülemek (Ne olursa olsun 3.kişilere bu kadar kötüleme olmamalı), sürekli konu sahibinin işyerine gelip gereksiz baskı..
Bunlar normal davranışlar değil.
Asla değil.
Bu konu sahibi bu konuyu gene açmıştı ben gene okumuştum konusunu. O konuda bile bu adam 2 3 kere işyerine gelmişti. Şimdi tekrar ikna turlarına başlamışsa en az 1 2 kere daha işyerine gitmiştir.
Yani adam hayır denmesine rağmen 5 kere işyerine gidip konu sahibini manipule etmeye çalışmış.
Bu normal mi?
Sizin abiniz bunları yapar mıydı?

Sanmıyorum.
Yahu tek dedigi bize cok cektirdi nikahtan sonra cok degisti nasil degisti ne cektirdi diye sorana cevap vermek zorunda degilim demis.. dogru mu soyluyor sizce dogruysa da ne cektirdigini de anlatsin da millet te inansin..

Yahu tek dedigi bize cok cektirdi nikahtan sonra cok degisti nasil degisti ne cektirdi diye sorana cevap vermek zorunda degilim demis.. dogru mu soyluyor sizce dogruysa da ne cektirdigini de anlatsin da millet te inansin..
Alninizdan operdik korona olmasaaydi😇

Alninizdan operdik korona olmasaaydi😇
15 tane cumle kurmus farkli kelimelerle ayni anlam iceriyo hepsi.. uzun yazinca inandirici olacak sanmis herhalde.. dedim bu canavar gelin nikahdan hememn sonra nasik degismis ne yapmis diye merqktan okudum ama hicbirsey yok.. bize cektirdi, neler cektik, nikahtan sonra degisti 15 tane bu vb cumleler.. inanmayan da cahil olmus, siz yasamayinca yok degil, her bosanan erkek kotu degil olmus.. hihi birde bunun benden nafaka aliyir yillarca kurnaz pislikleri var.. cocugu beraber yapacan ama butun yuku kadin cekecek.. ki oyle de zaten cogu babayim diye gezen birak babalik yapmayi coxugunu gidip gormuyor bile nafaka vermemek icin dotunu yirtiyo ama karim calismasin ben bakarim o zaman seve seve vericen o nafakayi

gitme dediği yer eski eşinin arkadaşının evi o bayanın da eşi polismiş kadın sende gel diyormuş buna yok diyormuş bayanların içinde ne işim var güya adam işte oluyormuş

Yani kisacasi kiz arkadasinin yanina gitmis ve adam bunu bosanma nedeni olarak görüyor. Ve böyle bir adam için ihtimalmi veriyorsun? Gerçekten yetiskin bir kadin olarak nereye gidip gitmeyecegine daiar karar mercisine ihtiyacinmi var?

Aklin varsa bu sahistan kaç, gerekirse sikayet et, her yerden engelli. Oluru kesinlikle yok.

Back
X