Gebeliğe Hazırlık Kizlarr acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar 6martta catlatma ignesi olmustum tam15gun gecmiss oldu gebelik testini simdi yapsam varsa cikarmi????bu sekilde klomen ovitrellede gebeligi kacinci gun ogrendiniz???

kolmen ve ovitrelel kullanan arkadaslar adet kac gun gecikince ogrendi aceba gebeligi kimse yokmu sesimi duyan kizlar

Jes saol arkadasimm bi test yapayim ozman bugun. Sen napiyosun burda peki arkadasim anlat hele
Ben de bebek kaybettim biliyor musun bilmiyorum. Su an beklemedeyim çalışmalara başlarız yakında insallah.

Işte ara ara ana sayfada gördüğüm arkadaşlar olunca yardımcı oluyorum bildiğim bir konuysa.

Sen testi yap günün gelmiş erken de değil merak etme.

Ben de bebek kaybettim biliyor musun bilmiyorum. Su an beklemedeyim çalışmalara başlarız yakında insallah.

Işte ara ara ana sayfada gördüğüm arkadaşlar olunca yardımcı oluyorum bildiğim bir konuysa.

Sen testi yap günün gelmiş erken de değil merak etme.
Ahh yaa. Uzuntunu anlayabipiyorum arkadasim kader mi ne yasiyoruz bunlari isallah tekrar kalirsin demwkki bi problem yok hamile kalabiliorsun bu yonden dusununce biraz teselli. Allah insallah bizlerede nasip eder.. buarada ben 3gun once yapmistim negatifti simdi de ayni sonucu gormekten korkuyorum.

• Beğen
Reactions: JES
Ahh yaa. Uzuntunu anlayabipiyorum arkadasim kader mi ne yasiyoruz bunlari isallah tekrar kalirsin demwkki bi problem yok hamile kalabiliorsun bu yonden dusununce biraz teselli. Allah insallah bizlerede nasip eder.. buarada ben 3gun once yapmistim negatifti simdi de ayni sonucu gormekten korkuyorum.
Nasip kaderimiz demekki yaşamak gerek.

Allahım tez vakitte o pozitifi ve bebegin içinde olduğu duygusunu sana da tattirsin.

Ben hamileligimde normal testler negatifti erken gebelikte görmüştüm.

Bazen testler geç görebiliyor. 3 gün de değişmiştir inşallah yap bakalım hayırlısıyla

Back
X