Kızlarr Acil yardımınıza ihtiyacım var

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Kızlar meraba acil yardımınıza ihtiyacım var benım adetim dün değil ondan önceki gün bitti biz de eşimle dün 2 kere beraberlikte bulunduk gebelik için bu sabahta birden bire akıntım başladı ve üzerimde halsızlık yorgunluk var belim ara ara ağrıyor , ve göbeğim aşırı gergin .. bu neyden kaynaklı olabilir çok korkuyorum

Kızlar meraba acil yardımınıza ihtiyacım var benım adetim dün değil ondan önceki gün bitti biz de eşimle dün 2 kere beraberlikte bulunduk gebelik için bu sabahta birden bire akıntım başladı ve üzerimde halsızlık yorgunluk var belim ara ara ağrıyor , ve göbeğim aşırı gergin .. bu neyden kaynaklı olabilir çok korkuyorum
Dün birlikte oldun daha bismillah yani

Tam olarak neyden korkuyorsunuz anlamadım :KK64:
Akıntı olabilir yani kötü kokulu değilse renginde gariplik yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Bel ağrısı da ilk defa mi yaşıyorsunuz ? Belki birliktelikle bir alakası yoktur.

Tam olarak neyden korkuyorsunuz anlamadım :KK64:
Akıntı olabilir yani kötü kokulu değilse renginde gariplik yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Bel ağrısı da ilk defa mi yaşıyorsunuz ? Belki birliktelikle bir alakası yoktur.
Şöyle söyleyim korkumun nedeni sağlığımla ilgili olabilir endişe ettim ama ilk defa böyle oldu yani afedersiniz ama iç çamaşırımı değiştirdim yine su gibi oldu 🥺

Bence enfeksiyon kapmış olabilirsin bol su iç en iyisi .. bazıları adet bitiminde ilişkiden enfeksiyon ve benzeri şeyleri çabuk kapar

Arkadaşım konuyu anlamadın sanırım ? Gebeyim demedim farkındamısın neyden kaynaklı olabilir dedim
Merhaba kızlar reglim dün bitti eşimle bugün birlikte olduk adetten sonra gebe kalma şansım varmı? Bu tarz olay yaşayan varmı kızlar. Şöyle bi konunuz daha vardı da......

Merhaba kızlar reglim dün bitti eşimle bugün birlikte olduk adetten sonra gebe kalma şansım varmı? Bu tarz olay yaşayan varmı kızlar. Şöyle bi konunuz daha vardı da......
İnan bende de aynısı oldu benım de regl bitti 2 gün önce hamile kalma şansım varmı yok mu bilmiyorum ama adetten sonra yaşanılan birliktelik en sağlıklısı imiş , yumurtlama dönemine kadar her gün 2 defa ilişki de bulun derin bende evlat sahibi olmak çok istiyorum inşallah Rabbım nasip eder sende arastır bana da haber ver olur mu 🙏🏻❤️

belki beraberlik pozisyonuyla da alakalı olabilir bel ağrısı.o_O
göğüs ağrısı bilemedim pas:KK35:
göbeğiniz aşırı gerginse gaz maz olabilir havalar soğuk ısınmadı daha malum,
ve pek tabii ki her belanın sorumlusu stresi de unutmayalım:KK20:
akıntı ise ay 30 gün ise en az 15 gün başıma gelen bir şey.
hamilelik belirtilerinin de bu kadar erken başlamayacağını varsayarsak:
bence korkucak bişey yok.:confused:

var canım reglim bitti birlekte oldum 5 gün sonra kasık agrılarım basladı yumurtlama günümü bilmiyordum düzensizdi adet tarihim ve suan 9 haftalık hamileyim

İnan bende de aynısı oldu benım de regl bitti 2 gün önce hamile kalma şansım varmı yok mu bilmiyorum ama adetten sonra yaşanılan birliktelik en sağlıklısı imiş , yumurtlama dönemine kadar her gün 2 defa ilişki de bulun derin bende evlat sahibi olmak çok istiyorum inşallah Rabbım nasip eder sende arastır bana da haber ver olur mu 🙏🏻
Bunu sen yazmışsın ben değil bana dedin ya hamilelikten bahsetmiyorum diye böyle konu açmışsınız demek istedim

belki beraberlik pozisyonuyla da alakalı olabilir bel ağrısı.o_O
göğüs ağrısı bilemedim pas:KK35:
göbeğiniz aşırı gerginse gaz maz olabilir havalar soğuk ısınmadı daha malum,
ve pek tabii ki her belanın sorumlusu stresi de unutmayalım:KK20:
akıntı ise ay 30 gün ise en az 15 gün başıma gelen bir şey.
hamilelik belirtilerinin de bu kadar erken başlamayacağını varsayarsak:
bence korkucak bişey yok.:confused:
Nasipden öte yol yok🙏🏻 Benım akıntım ilk defa böyle çok fazla geldi belki de kendimi bosyere umutlandırıyorum canım bakalım nasip inşallah diyelim🥰

Bunu sen yazmışsın ben değil bana dedin ya hamilelikten bahsetmiyorum diye böyle konu açmışsınız demek istedim
Canım anlama problemin yok sanırım dimi😁 Bu sene böyle bir konuyu yaklaşık 1 ay önce açtım😂 bugün açtığım konu da kalkıp gebelikten şüpheleniyorum diye bir yazı yazmısmıyım , hayır yazmamışım anlamıyorum niye böyle dinlemeden anlamadan yorum yaparsın evet önceden gebeliğe dair konu açtım ama su an Kalkıp da GEBEYİM DİYE BİR KONU AÇMADIM SADECE NEYDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU MERAK ETTİM sen hariç herkes anladı ya vallaha

Demekki hamilelikten bahsediyormuşsun neden benim yorumuma hamilelikten bahsetmiyorum dediniz?
Canım açıp yazdığın mesajı bir okurmusun ben kalkıp da kızlar gebemiyim bir bakarmısınız diye bir mesaj konusu açmamışım dimi ilk ve son defa anlatıyorum anla artık bence , sen de kalkıp bana demişsin ki daha 2 gün olmuş dur bismillah bende kalkıp sana karşılık ve yazılanlara karşılık olarak bir arkadaşımız gebelik belirtileri değil demiş bende ona karşılık olarak herseyden önce nasip demişim yani kalkıp da açık açık ben gebemiyim arkadaşlar bir bakarmısınız dememişim yani kavga edecek yer arıyorsan buradan değil ben sen bana direkmen numara yolla yazmakla anlamıyorsun çünkü telefonla anlatayım ?

Canım anlama problemin yok sanırım dimi😁 Bu sene böyle bir konuyu yaklaşık 1 ay önce açtım😂 bugün açtığım konu da kalkıp gebelikten şüpheleniyorum diye bir yazı yazmısmıyım , hayır yazmamışım anlamıyorum niye böyle dinlemeden anlamadan yorum yaparsın evet önceden gebeliğe dair konu açtım ama su an Kalkıp da GEBEYİM DİYE BİR KONU AÇMADIM SADECE NEYDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU MERAK ETTİM sen hariç herkes anladı ya vallaha
4 dk önce yazdın umutlandırmak istemiyorum kendimi nasip diye.

Back
X