Kızlarr Acil yardımınıza ihtiyacım var

Bak burda bi münakaşa vardı ona dahil oldun ilk o yüzden böyle oldu. Üslubun sert değil ama sanki diger arkadaş gerçek hayatta da arkadaşınmış da gelmiş onu destekliyormuş gibi oldun. Tuhaf geldi ben de o yüzden sana cevap verdim. 🤷🏻‍♀️
İsteyen istediğinin lafına dahil olabilir arkadaşım peki sen neden diğer arkadaşın lafına dahil oldun yoksa sende mi gerçek hayatta arkadaşısın desteklemeye geldin garibime gitmedi değil 😉

Şov yapma evet şow yapıyorsun yazma daha fazla
Siz de lütfen üslubunuzu bu şekilde kullanmayın hanfendi gebeymiş kimseye üzmeye hakkımız yok. Cahillik yanlış bir kelime olur eğer gerekli yüksek öğrenimi tamamladıysak kimseyle bu şekilde konuşmamamız gerektiğinide bilmeliyiz

Bende size enfeksiyondur diye kendimce yorum yaptım ama suan ki üslübunuz karşısında hayret ettim .. biraz daha anlayışlı olmayı denemeye ne dersiniz ??
siz kırılmak istemiyorsanız kimseyi de kırmamanız gerek .. cok kabasınız

Ek olarak konuyu gebelik bölümüne açmışsınız farkında mısınız? Tabiki herkes gebeliğe yorduğunuzu düşünür okuyunca bende öyle düşündüm ki nedense hala da öyle düşünüyorum. Kadın hastalıkları bölümüne açsaydınız umduğunuz gibi algılanırdınız.

Kızlar meraba acil yardımınıza ihtiyacım var benım adetim dün değil ondan önceki gün bitti biz de eşimle dün 2 kere beraberlikte bulunduk gebelik için bu sabahta birden bire akıntım başladı ve üzerimde halsızlık yorgunluk var belim ara ara ağrıyor , ve göbeğim aşırı gergin .. bu neyden kaynaklı olabilir çok korkuyorum
o akıntı eşinin spremidir. benimde sabahları akar yıkansam bile. halsizlik yorgunluk olacak illaki valla biz kolay kolay .2. ye gelemiyoruz. çok yoruyor. fark etmeden bibirinizi çok yormuşsunuz :) çocuğu aklından çıkart cnm herşeyi oluruna bırak. Rabbim inşallah zamanı gelince verecektir

o akıntı eşinin spremidir. benimde sabahları akar yıkansam bile. halsizlik yorgunluk olacak illaki valla biz kolay kolay .2. ye gelemiyoruz. çok yoruyor. fark etmeden bibirinizi çok yormuşsunuz :) çocuğu aklından çıkart cnm herşeyi oluruna bırak. Rabbim inşallah zamanı gelince verecektir
Çok şükür rabbıme canım nasip etti :)

Back
X