kizlarr agzima lokma koyamiyorumm napacam ben yardimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mehaba arkadaslar
ben 7 haftalik hamileyim
ama inanin hergunum zehir geciyorr
gun boyu agzima lokma koyamiyorum
mide bulantilarim var ama kusamiyorum herseyden ama herseyden tiksiniyorumm
keske canimin istedigi birsey olsada yiyebilsemm
kizlar yaa bir lokma bile koymadim agzima bebegime zarari olurmu napicamm bu uc gundur boyle devam ediyor yeni basladikafamçokkarıştı

çk geçmş olsn.ben bi doktrodan şunu duymuştm:bebek ilk 3 ay anneden beslenir yani sen fazla bişe yemesende bebek senden beslenicek.korkulacak bişe yk bnce.

çk geçmş olsn.ben bi doktrodan şunu duymuştm:bebek ilk 3 ay anneden beslenir yani sen fazla bişe yemesende bebek senden beslenicek.korkulacak bişe yk bnce.

cok sagol bitanem
ama keske bisey yesemde bebegim beslense
oda yokk
gunum aglayarak geciyorr
sinirimden agliyorummsenağlama
insallah gecer ben gibi olan varmiodir acabaasenağlama

doktorunu arayıp söyleyeceksin.

cnm ben yurtdisindayim
burasi turkiye degil
tr yede en azindan serumla falan mudahale yapiyorlarr
ama burada normal deyip geciyorlarr
hele hele
birde yabanciysannnsenağlama

korkma tatlım.... böle şeyler olağan.. bebeğine zarar gelmez ve böle devam ederse zaten dr un iğne takviyesi verecek.. bebeği besleyebilmen için... allah yardımcın olsun....

Canim Bende Bu Durum Daha 5 Haftalikken Başlamişti Ve 4 Aylik Olana Kadar Devam Etmişti.hayattan Hiç Zevk Almiyordum Yaşamaini Bi Anlami Yok Gibi Geliyordu Ekmek Bile Kokuyordu Bana Ama Hiç Bişey Olmaz Merak Etme Bebegine Hiç Bir Zarari Olmaz Dktoruna Bir Sor Bulanti Hapi Veriyor Belki Bi çare Olur

İlk 3 ay anneden beslenir demek sen yemek yemesen de beslenebilir anlamında söyleniyor.Üzülecek bişey yok.İnşallah kısa zamanda geçer bulantıların.Ekşi meyve falan da yiyemiyor musun?

İlk 3 ay anneden beslenir demek sen yemek yemesen de beslenebilir anlamında söyleniyor.Üzülecek bişey yok.İnşallah kısa zamanda geçer bulantıların.Ekşi meyve falan da yiyemiyor musun?

cnmm nerdee
bi eksili salata yiyomm
tmm
baska yok
bugun esmin srariyla az bucuk ekmek yedim
baskada yokkk

orkidem ağlama yaaaa ..geçenlerde konuşmuşduk hani bi belirtim yok diye:) bak başladı hormondan dolayı oluyor 4 . aydan sonra bu hormon düşecek...şimdilik yatmayı uyumayı dene ve canın bişi istediğinde ye canım birde bol hava al dışarı çık hava all...

bebeğe zararı olacağınıda sanmıyorum gebelik konularında anneden besleneceğini yazıyorlar...

çook geçmiş olsun en kısa zamanda geçecek.

Seni çok iyi anlıyorum, aynen bende böyleydim ağzıma yemek bile koyamıyordum, koysam çıkartıveriyordum..Su bile içemiyordum.Kimse anlamıyordu herkes yemeye çalış diyordu ama nafile.Canım hiçbirşey çekmiyordu, artık ağlamaya başlamıştım bebeğim beslenemicek diye fakat doktorum korkma o şimdi senin kan değerlerinden besleniyor henüz plesenta yok, yani senin midendekini almıyor demişti.
Bana emedur verdi 2,5 3 ay kullandım kullanmasaydım susuz kalıp halsizleşiyordum.Doktorunda sana bu ilacı verebilir, gerçi bulantıyı tamamen geçirmiyor ama genede %50 falan yemeye başlamıştım ben.
Bulantılar tam 4. ayımda bitti...

Bir an evvel dr'un ile görüş, haberi olsun, mutlaka önerileri olacaktır.
Ama herkesin dediği gibi ilk aylarda senden besleniyor, o yüzden çok takılma.a.s.
Ağlayarak kendini daha da üzme, yemek içinde zorlama arada dene sadece.
İnsanları da çok takma, tüm çevren akıl veriyordur şimdi, stres olma, herşey yolundadır.

ne o hamiş oldun ay sonu kızlarına uğramaz oldunalacağın olsun bakem:dilcikar:

neyse ben genede bildiklerimi sölüyüm aplan olarak
sabah kalkmadan yatakta tuzlu kraker ye
ve sarı leblebi gün içinde bulantıyı keser
elmada çok iyi geliyosengözlerimebaksanab

canım ilk üç ay bebeğe hiçbir zararı yok, herşeyde vardır bir hikmet rabbim ona göre ayarlıyor herşeyi, gerekli besinleri bebek 3.aydan itibaren almaya başlıyor.

canım 12. haftadan sonra hafifleyecektir kesinlikle.biraz sabret. tutlu kraker ye sakız ciğne. sen yesende yemesende bebek alacağı kadarını senden alıyo zaten. bebek zarar görmez. sen halsiz kalırsın.

ben boyle tahmin etmemistimm
bu bulantilar neden olur caba bileniniz varmi
ve kraker su bu hic biri fayda etmedi herseyden ama herseyden tiksiniyorummm

kız hcg hormonun şuan çok yükseliyor ondan oluyor canım benım korkma geçecek:)

cnm benm ya seni o kadar iyi anlıyorumki ilk 4 ayım benmde zehir oldu hatırlamak istemiyorum kilo bile vermiştim benim tek yiyebildiğim meyva ve peynir bi parçada zorla ekmek haftalarca böyle beslendim ve sürekli yatıyodum doktoruma sölüyodum bulantıların geçtimi yersin normal şeyler diyodu. bebeği besleyemicem diye düşünme çünkü bebek henüz çok küçük olduğu için ilk aylarda dışardan gelen besine ihtiyaç duymuyomuş ben 4.ayımda yemeğim düzelmeye başladı doktorumda artık yiceksin canın ne istiyosa çünkü artık bebek bundan sonra senin yediklerine ihtiyacı var dedi inşallah seninki daha kısa sürer a.s.

cnm ben yurtdisindayim
burasi turkiye degil
tr yede en azindan serumla falan mudahale yapiyorlarr
ama burada normal deyip geciyorlarr
hele hele
birde yabanciysannnsenağlama

zaten yurt disinda oldugun icin daha sanslisin bence canim hemen dr unu ara , bende ayni sekildeydim hala da oyleyim suan 12.5 haftalik hamileyim ve daha hic kusmadim ama surekli midem bulaniyor , bende yurtdisinda yasiyorum ve dr umda bir alman ama ben soyledigimde recetem hemen eve adresime geldi , bence hemen ara dr unu dusundugun tepkiyi almicana eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…