kizlarr agzima lokma koyamiyorumm napacam ben yardimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahhh canım benim neler çektiğimi anlatmıştım, gerçi halen de devam ediyor , canım bende senin gibi 15 gün kadar ağzıma lokma koymadım, her günüm ağlamakla geçti, sonrasında bayılınca hastaneye kaldırdılar ve serum tedavisi gördüm, o günden sonra ilk zamanlar sadece erik ve biraz da yoğurt yiyordum, şimdi ise yoğurdun içine ekmek katıp yiyiyorum , bir şeyler yemeye başladığımdan beri günler daha rahat geçiyor , çok zor biliyorum canım ama ne yapalım mecburuz, bebişine de bir şey olmaz canım merak etme, bu konuyu doktoruma birçok defa sordum, bir de canım elinden geldiğince uyu, uyuyunca zaman daha çabuk geçiyor, hadi bakalım süper anne sabırla günlerin geçmesini bekleyelim, Allah kolaylık versin...

aregoncumm
hakliymissin cnm butun nesem alt ust olduuu
hergun agliyorummm
napicam ben yaa suan bile agliyoruumm cok fena oldum bu bulanti beni mahvediyorrr
bazen keske diyorumm
ya kizlar ben olecek gibi hisse kapiliyorumm yeme yok icme yokk
su allahin havada ucusan ince tozlrindan bile midem bulaniyorrr
aglayarak kendime geliyorumm
yemek yapamiyorum uc gundur disardan yiyoruz yemegi dogrusu esim yiyorr

Annem de öyleymiş tek başınaymış bide babam uzaktaymıs.Ben 5 yasındaymısım kardesıme hamileymıs hıc bırsey yıyemıyormus yapamıyormus.Sürekli ağlıyordum diyor.Su bile içmek istemiyordum dıyor.Bi de beni yedirmesi gerek tabi küçüğüm.Ne kadar zor anne olmak.Şimdi 23 yasındayım şimdi cok ıyı anlıyorum annecıgımın bızım ıcın cektıklerını.Çok guzel kutsal bır sey ıcın bunları cekıyorsunuz.Elinizdekilerin kıymetını bilin öyle öleceğim falan demeyin.Çocugunuz olduguna sukredın lütfen ne kadar mağdur ınsanlar var.Eşiniz yanınızda.Sabretmeye çalışın.Umarım size faydalı çok şirin bir çocugunuz olur.Mutlu günler dilerim..

Seni çok ii anliyorum 5 haftalikken basladi benm bulantim çıkaramıyorum daha kötü oluyor, çıktığı zaman biraz rahatliyorum yemekler kabusum oldu hic bisey yiyemiyorum 11+3 olduk 4 kilo verdim ama bebegim çok şükür sağlıklı :) aglarsan bebeginde üzülür aglama sakın moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…