kızlarr alçım çıktıı yorumlarınızı bekliyorumm :)

kızlarr çok mutlu ettiniz beni hepinize çook teşekkür ederimmm:)
xxslnxx alçım on birinci günün sabahı çıktıı.. bi de ben alçıyı beyaz sanıyordumm.. artık değişmiş :) ten rengi bi kalıp takıyorlar

bayıldımmmmmm.....
çoğu doktor profili güzel yapıyo zaten ama senin burnun önden de muhteşem olmuş maşallah:))

çok beğendim cnm masallah çok güzel olmuş:nazar: zaten çok tatlı bir yüzün var yeni burnun dha da güzelleştirmiş seni

Canım çok güzel olmuş gerçekten ve yüzüne çok yakışmış. Önden falan çok güzel olmuş çok beğendim :)

çok güzel olmuş canımmm bnce dahada güzel olur :)) bnde 7-8 ay sonra olucam inş para biriktiriyorum dua et bana olurmu :)

canım bir önceki yazında ağlayan sızlayan sendin galiba yanılmıyorum değilmi??? resimlerine tek tek baktım bir burun daha ne kadar güzel olabilirki hatta senin resimlerinden sonra serhan tunceri araştırmaya başladım bu ameliyatın maliyeti ne kadar ve dr un cep tel ini bana bildirebilme şansın varmı sevgiler.............

cnm doktorun kapalı mı yoksa açık teknik mi uyguluyor ? ben doktor konusunda çok kararsızım bir türlü karar veremedim burnunuda çok beğendim çok yakışmış ve doğal olmuş.Bir burunda doğallık çok önemli ben estetiğim diye bağırmamalı morarma şişme çok oldumu fotolarda çok fazla şiş yok giibi.

alejandrolara cevabın ıcın teşekkür ederim bir sorum daha olucak acaba kapalı teknıklemı yoksa acık teknıklemı amelıyat oldunuz??

Back
X