kizlarr beni onayliyomusunuz bi yardimm

Yeni başladığın insanla Park'ta oturmak ne yaa :) hem yalancı hem hödük hem cimri. Boşver bence.

Son düzenleme:
Tabi ki görüşme. Bu çocukla gorussen icinde hep bir acaba olacak .
Hala bakıyor mu sahte facesi var mi. İnsanin icine bir kere suphe girdi mi kesip atmali. Guven diye birsey kalmaz yoksa.

Evet bastan hic güven saglamadi bende bisey hissedemedm:) teşekürler yorum için :))

Evet canimm bende öyle düşünüyorum artık bosa vakit kaybetmiyim onla iyi oldu ilerlemeden gordugum :)

Bide bu oturdugumuz parkta bisuru cafe gibi yerler var havada o gün serindi baya usudum dedim hic gel icerde oturalim bi cay içelim falan demedi

çok kötü böyle birini kendine layık görüyor musun? bu kadar mı değersizsin?

bencede gorusmeyi kes canım en onemliside yalanını yakalaman elbet özele saygımız var ama yalana tahammülümüz yok dimi ayrıca anladığım kadarıyla çokta senlik bir tip deil:26:

bırak git ve arkana dönüp bakma bence

Bide bu oturdugumuz parkta bisuru cafe gibi yerler var havada o gün serindi baya usudum dedim hic gel icerde oturalim bi cay içelim falan demedi

Bence sana değer vermiyor...
üşüyüp üşümediğini bile düşünmemiş...
sanki en ucuz vakit nasıl geçiriliyor onun hesabını yapıyor
yalan söylemesi de cabası
ilişkini kes bence....
değecek biri gibi görünmüyor

Bi ilişkide en önemli şey güven ve dürüstlüktür.
Bu çocuk baştan kaybetmiş güvenini.
Kararın doğru.

bencede gorusmeyi kes canım en onemliside yalanını yakalaman elbet özele saygımız var ama yalana tahammülümüz yok dimi ayrıca anladığım kadarıyla çokta senlik bir tip deil:26:

Aynen canım bide boyle kandirmaya calismak falan hiç hoş değil. Evet degilmis bide herseyime karismaya calisiyo şimdiden artik cevabını verdim :)

Kesinlikle canım inan su 2 ay da daha o kadar yanlis hareketi oldu ki onaylamadigim bunlar da son olanlar artık bardak tasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…