- 19 Mart 2016
- 85
- 5
- 16
- Konu Sahibi captiveangel
Merhaba kızlar.. Ben 16 martta kanal tıkanıklığı ve şeklini beğenmediğim için özel hastanede tamponsuz açık ameliyat oldum. Burnumda 4. Gün alçı 2 günde bant kaldı. Bantlar varken sıkıntım yoktu taaaa ki bantlar çıkıp 6. Güne kadar. Aşağıda fotoğrafların günlerini yazıp paylaşıyorum.
Sormak istediğim şu ki ; 6. Günde kaş arası kemik gibi şişlik yok iken 8. Günde başlayan sivri kemer gibi olan çıkıntı şuanki 11. Günde de aynı şekilde duruyor.( ödemlerim indi sadece burun ucunda var)
Bu konuda üzülüp kafamı takmamı gerektirecek bi durum mudur yoksa kırılan kemiklerden sonra o bölge ödem yaptığı için mi 2 günde bu şekli almıştır. ( eski burnumda buna benzediği için ameliyat oldum)
Fikrinizi söylerseniz çokkk sevinirim..
Sormak istediğim şu ki ; 6. Günde kaş arası kemik gibi şişlik yok iken 8. Günde başlayan sivri kemer gibi olan çıkıntı şuanki 11. Günde de aynı şekilde duruyor.( ödemlerim indi sadece burun ucunda var)
Bu konuda üzülüp kafamı takmamı gerektirecek bi durum mudur yoksa kırılan kemiklerden sonra o bölge ödem yaptığı için mi 2 günde bu şekli almıştır. ( eski burnumda buna benzediği için ameliyat oldum)
Fikrinizi söylerseniz çokkk sevinirim..