M MucaHide Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 66 2 96 Gaziantep 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MucaHide #1 Ben saçımı bal köpüğü üzerine altın sarısı balyaj attırdım. çok beğenmedim. yıkadıkça bal köpüğü açılır mı daha da mı koyulaşır.. ben biraz koyu olmasını istiyorum.
Ben saçımı bal köpüğü üzerine altın sarısı balyaj attırdım. çok beğenmedim. yıkadıkça bal köpüğü açılır mı daha da mı koyulaşır.. ben biraz koyu olmasını istiyorum.
sekerkiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 2.523 35 683 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MucaHide #2 MucaHide .!.: Ben saçımı bal köpüğü üzerine altın sarısı balyaj attırdım. çok beğenmedim. yıkadıkça bal köpüğü açılır mı daha da mı koyulaşır.. ben biraz koyu olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... bal köpüğünde de bakırlık varmış yıkandıkça açılıomuş hepsi bendeışıltı attrdm saçıma koyu kestane üzerine koyu sarı kızıllık rahatsz etti ama yavaş yavaş akıo sanki turunculuk giderse güzel olacak
MucaHide .!.: Ben saçımı bal köpüğü üzerine altın sarısı balyaj attırdım. çok beğenmedim. yıkadıkça bal köpüğü açılır mı daha da mı koyulaşır.. ben biraz koyu olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... bal köpüğünde de bakırlık varmış yıkandıkça açılıomuş hepsi bendeışıltı attrdm saçıma koyu kestane üzerine koyu sarı kızıllık rahatsz etti ama yavaş yavaş akıo sanki turunculuk giderse güzel olacak
E edageyik Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 82 22 88 İstanbul 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MucaHide #3 birkaç yıkamadan sonra düzelecektir. bende her boyattığımda bu ne diyorum ama 1 hafta sonra yerine oturuyor rengi. güle güle kullan yeni rengini.
birkaç yıkamadan sonra düzelecektir. bende her boyattığımda bu ne diyorum ama 1 hafta sonra yerine oturuyor rengi. güle güle kullan yeni rengini.
M MucaHide Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 66 2 96 Gaziantep 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MucaHide #4 yıkadıkça koyulaşsa keşke. belki bir kaç hafta gözümüz alışıyordur da bize normal geliyordur
sekerkiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 2.523 35 683 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MucaHide #5 MucaHide .!.: yıkadıkça koyulaşsa keşke. belki bir kaç hafta gözümüz alışıyordur da bize normal geliyordur Genişletmek için tıkla... açılmaktan çık kızıllık turunculuk varsa o gider bence
MucaHide .!.: yıkadıkça koyulaşsa keşke. belki bir kaç hafta gözümüz alışıyordur da bize normal geliyordur Genişletmek için tıkla... açılmaktan çık kızıllık turunculuk varsa o gider bence