Merhaba kk bilge hatunları bana bi yardım edin lütfen..gögüslerim el değmeyecek şekilde ağrıyor ve gergin bide şişmiş..ama bu durum böyle adetime 3 ,5 gün kala olmuyor 2 aydır özellikle adetim bitiyor tahmini yumurtlama günümü 1veya 2 gün geçince gögüsler fora benimyani yeni adetime 17, 18 gün kala bu ne yahu ben işin içinden çıkamadım..
Bende de aynı sorun var. Bekarım hamilelik gibi durumum yok
Ama göğüs uclarıma dokununca acıyor ve ağrıyor
Vücudumda çok kırgınlaşıyor, hassaslaşıyor
Hepimiz aynıysa % 85 mevsimden
galiba haklsınız son 2 aydır var çünkü amaninnn..bu sefer bebişten olsaydıı yaaaaa..bebeciğimiii istiyorum inşaallah artık olsun
amin canım az önce es yaptım uhaf bişi oldu anlamadım 2 3 aydır tesler yapmışım test kısmı karbeyaz çıkardı yani control koyuu test karbeyaz ama az öncekinde estin bulunduğu yerin hizasındaki çizgiyi gördüm renk yok ama pembe bile deil silik çok silik ama çizgi olduu belli ayy anlamadım önceden o bile görünmezdiiiTest yaptin mi hic ? 2 aydir varsa boyle bi durum ustune filan goruyo olabilir misin :26:
INSALLAH en Kisa zamanda RABBIM sana bana isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli bir evlat
amin canım az önce es yaptım uhaf bişi oldu anlamadım 2 3 aydır tesler yapmışım test kısmı karbeyaz çıkardı yani control koyuu test karbeyaz ama az öncekinde estin bulunduğu yerin hizasındaki çizgiyi gördüm renk yok ama pembe bile deil silik çok silik ama çizgi olduu belli ayy anlamadım önceden o bile görünmezdiii
acaba bebeişmiiiiii
ayy inşaallah canım..pembelik yok açıkcası ama ben umutlanayım yaa yaradan acır belki halimecanim boyle beyaz gibiyse pek umutlanma ama silik bi pembelik varsa baktiginda goruyorsan olabilir baska test var mi sabah ilk idrarda yapsan yada 3 4 saat idrarini tutup denesen:26: INSALLAH hamilesindir .. bak 4 tane arkadas var testleri cizgi cikan INSALLAH sende katilirsin aralarina
ayy inşaallah canım..pembelik yok açıkcası ama ben umutlanayım yaa yaradan acır belki halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?