kızlarr..bunun nedenini biliyormusunuz?lütfenn yardımmm

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
323
Merhaba kk bilge hatunları bana bi yardım edin lütfen..gögüslerim el değmeyecek şekilde ağrıyor ve gergin bide şişmiş..ama bu durum böyle adetime 3 ,5 gün kala olmuyor 2 aydır özellikle adetim bitiyor tahmini yumurtlama günümü 1veya 2 gün geçince gögüsler fora benim:17:yani yeni adetime 17, 18 gün kala bu ne yahu ben işin içinden çıkamadım..:51:

ayyyyy aynısı banada oluyor. adetim bitiyo 1 hafta sonra şişiyolar tekrar adet olana kadar yürürken ble acı çekiyorum bunun nedeni nedir yaw :(

ben hamile kaldığımda ne iki göğüsüme nede ucuna dokunabiliyordum.birinin eli ufaktan değse çığlık atıyordum.acaba sizinde hamile kalma durumunuz olabilirmi? yada adet dönemine girdiğinz için.benim adetim bittikten sonra 10 gün sonra öğüslerim şişmeye başlıyor..

Son düzenleme:
Merhaba kk bilge hatunları bana bi yardım edin lütfen..gögüslerim el değmeyecek şekilde ağrıyor ve gergin bide şişmiş..ama bu durum böyle adetime 3 ,5 gün kala olmuyor 2 aydır özellikle adetim bitiyor tahmini yumurtlama günümü 1veya 2 gün geçince gögüsler fora benim:17:yani yeni adetime 17, 18 gün kala bu ne yahu ben işin içinden çıkamadım..:51:

şaka gibi aynı konuyu ben açmak üzereydimki konunu okudum şok oldum aynı sorun bendede ya cevapları takip edicem

aynı sorun bendede var , benim sol yumurtamda 3 cmlik bir kist var ve o sebeple yumurta çatlamaya çalışırken bedenimde bu tarz tepkilere yol açıyor olabilir

Kızlar acilen bi doktora görünün
Allah korusun ne olur ne olmaz
Hamilelik gibi bi şüphe yoksa pek normal değil
Ya da diğer bir alternatif göğüsleriniz büyüyor :52:

Bu aralar benim de öyle, sutyenlerime sığmıyorlar son 2 3 aydır ve kolum falan değince bile bir acı var. bu goguslerimin hassasiyetiyle birlikte, vucudumda hassaslaşmaya başladı. kaş bıyık aldırırken veya ağda yaptırırken, inanılmaz acı çekiyorum, ki normalde böyle olmazdı..

neden acaba? :44:hangi doktora gitmek lazım ki?

çevremde ki bayanlar da bundan şikayetci de benim hiç başıma gelmedi..
yani hamileyken bile..
en azından acı değilde biraz şişlik olaydı, olmayan göğüslerim ayda bi kez de olsa göğüse benzerdi :))

kızlar gün içinde bakamadım misafirlerim vs geldi..
benim kistim yok şükür kontrollerim tam fakat bu son iki ayda böyle hormonal değişiklikmi acaba korunmuyoruz hamilelik istiyorum ne biliymvücut kendinimi hazırıyor geçen ayda aynıydım hamile kalmadım bu ayda aynı yani bide 17 .18 gün şiş geziyorum eşimle sarılsak ağrıyor :1: adamda şaşırdı artık

Bu ay benim de öyle oldu adetten sonra geçmedi çamaşırımı bile giyemedim o kadar acıyodu yanları.
Ben 15 gün arayla adet oldum ve şıp diye kesildi ağrı (bekarım bu arada):31:
Doktora gittim mevsim geçişi çok şikayet geliyo böyle dedi.

Bende de aynı sorun var. Bekarım hamilelik gibi durumum yok

Ama göğüs uclarıma dokununca acıyor ve ağrıyor

Vücudumda çok kırgınlaşıyor, hassaslaşıyor

Hepimiz aynıysa % 85 mevsimden :ssz:

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var. Bekarım hamilelik gibi durumum yok

Ama göğüs uclarıma dokununca acıyor ve ağrıyor

Vücudumda çok kırgınlaşıyor, hassaslaşıyor

Hepimiz aynıysa % 85 mevsimden :ssz:

Ben çok korkmuştum nete giriyorum paso bu site ve hamilelik çıkıyo en son Allah'ım bekarım ölecek miyim ozaman derken soluğu hastanede aldım:37:

Doktor yüzüme bile bakmadan herkes bu şikayetle geliyo sürekli dedi, daha önce oldu mu ne sıklıkla oluyo gibi şeyleri de sorup yolladı beni:31:

(Bi'de ben seni evli sanıyodum niye öyle kalmış aklımda:9:)

Son düzenleme:
galiba haklsınız son 2 aydır var çünkü amaninnn..bu sefer bebişten olsaydıı yaaaaa..bebeciğimiii istiyorum inşaallah artık olsun:55:

galiba haklsınız son 2 aydır var çünkü amaninnn..bu sefer bebişten olsaydıı yaaaaa..bebeciğimiii istiyorum inşaallah artık olsun:55:

Test yaptin mi hic ? 2 aydir varsa boyle bi durum ustune filan goruyo olabilir misin :26:
INSALLAH en Kisa zamanda RABBIM sana bana isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli bir evlat:16:

Test yaptin mi hic ? 2 aydir varsa boyle bi durum ustune filan goruyo olabilir misin :26:
INSALLAH en Kisa zamanda RABBIM sana bana isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli bir evlat:16:
amin canım az önce es yaptım uhaf bişi oldu anlamadım 2 3 aydır tesler yapmışım test kısmı karbeyaz çıkardı yani control koyuu test karbeyaz ama az öncekinde estin bulunduğu yerin hizasındaki çizgiyi gördüm renk yok ama pembe bile deil silik çok silik ama çizgi olduu belli ayy anlamadım önceden o bile görünmezdiii
acaba bebeişmiiiiii:1::1:

amin canım az önce es yaptım uhaf bişi oldu anlamadım 2 3 aydır tesler yapmışım test kısmı karbeyaz çıkardı yani control koyuu test karbeyaz ama az öncekinde estin bulunduğu yerin hizasındaki çizgiyi gördüm renk yok ama pembe bile deil silik çok silik ama çizgi olduu belli ayy anlamadım önceden o bile görünmezdiii
acaba bebeişmiiiiii:1::1:

canim boyle beyaz gibiyse pek umutlanma ama silik bi pembelik varsa baktiginda goruyorsan olabilir baska test var mi sabah ilk idrarda yapsan yada 3 4 saat idrarini tutup denesen:26: INSALLAH hamilesindir .. bak 4 tane arkadas var testleri cizgi cikan INSALLAH sende katilirsin aralarina:16:

canim boyle beyaz gibiyse pek umutlanma ama silik bi pembelik varsa baktiginda goruyorsan olabilir baska test var mi sabah ilk idrarda yapsan yada 3 4 saat idrarini tutup denesen:26: INSALLAH hamilesindir .. bak 4 tane arkadas var testleri cizgi cikan INSALLAH sende katilirsin aralarina:16:
ayy inşaallah canım..pembelik yok açıkcası ama ben umutlanayım yaa yaradan acır belki halime:17:

ayy inşaallah canım..pembelik yok açıkcası ama ben umutlanayım yaa yaradan acır belki halime:17:

Ay benim gebelik topigim varda biran orayla karistirmisim burayi 4 arkadasi ondan kattiydim ALLAH mi soyletti ne :1:INSALLAH hamilesindir canim ama beklentini az tut yoksa uzulursun varsa zaten en mutlusu sen olursun.. :16:

Back
X