• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr çok ihtiyacım var yorumlarınzaa...

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
merhaba ben yaklaşık 50 gün önce sinir anında ilişkimi bitirdim 3 senelik bir beraberliğimdi...uzaktaydık ama bağlıydık birbirimize neyse ben dayanamadım aradım o da aradı ama bunun birtane boşanan arkadaşı var o aman boşver hatunları demiş bu süreçte hepsi gaza gelip tatile gittiler...ben öyle üzüldüm ki doğum günümde gitti birde sonrasında gittiği yerde en fazla kafasını dinler rahatlatır dedim sonrasında da yanıma gelecekti işte...bu sabah msj aynen şuydu ben bir halt yedim beni bırak bende anladım zaten hayat kadınıyla birlikte olmuş:( hemen bıraktım dedim ve seni çook seviyorum unutma hiç sana layık olamadım falan yazmış bende hakkımı helal etmiyorum sana dedim üzüldü işte öyle engelledim herşeyden...çook agırıma gitti ya doğum günümde hemde:( bana söylemesi ayrı birşey zaten...yani tüm emeklerim çöp...öyle ahh etmiştim ki ilk gün gidemedi yurtdışına geri geldi sonraki gün tekrar bilet alıp gitti...bana söylemeseydi ne yaparsa yapsaydı gelmeseydi yanıma orada biterdi zaten nee bileyim bir daha nasıl güvenirim erkeklere...kendime bakıp giyinip kusanıp gezip tozup para harcayıp hayatımı yaşamaya karar vrdim hiç:( biz kadınlar neden bunları yaşıyoruz bilmiyorum ayrılmanında herşeyin bir adabı var ya:(

Sana layık değilim,sen daha iyilerini hak ediyorsun diyen bir erkek senden ayrılmayı çoktan kafasına koymuştur demektir,bu bana biraz planlanmış gibi geldi,hiçbir erkek yapmış olduğu hatayı söylemez,neticede söylememiş olsaydı sen nerden bilecektin dimi?hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre birisini elbette karşına çıkarır,üzülme hayatını yaşa gez,toz eğlenmene bak arkadaşım inan ki hayat çok kısa SALLA GİTSİN....

merhaba ben yaklaşık 50 gün önce sinir anında ilişkimi bitirdim 3 senelik bir beraberliğimdi...uzaktaydık ama bağlıydık birbirimize neyse ben dayanamadım aradım o da aradı ama bunun birtane boşanan arkadaşı var o aman boşver hatunları demiş bu süreçte hepsi gaza gelip tatile gittiler...ben öyle üzüldüm ki doğum günümde gitti birde sonrasında gittiği yerde en fazla kafasını dinler rahatlatır dedim sonrasında da yanıma gelecekti işte...bu sabah msj aynen şuydu ben bir halt yedim beni bırak bende anladım zaten hayat kadınıyla birlikte olmuş:( hemen bıraktım dedim ve seni çook seviyorum unutma hiç sana layık olamadım falan yazmış bende hakkımı helal etmiyorum sana dedim üzüldü işte öyle engelledim herşeyden...çook agırıma gitti ya doğum günümde hemde:( bana söylemesi ayrı birşey zaten...yani tüm emeklerim çöp...öyle ahh etmiştim ki ilk gün gidemedi yurtdışına geri geldi sonraki gün tekrar bilet alıp gitti...bana söylemeseydi ne yaparsa yapsaydı gelmeseydi yanıma orada biterdi zaten nee bileyim bir daha nasıl güvenirim erkeklere...kendime bakıp giyinip kusanıp gezip tozup para harcayıp hayatımı yaşamaya karar vrdim hiç:( biz kadınlar neden bunları yaşıyoruz bilmiyorum ayrılmanında herşeyin bir adabı var ya:(

Ben seni hatırladım.
Evlenmeyelim beraber yaşayalım, yüzük takmayalım diyordu değil mi?

Seni oyalıyor demiştik o zaman, iyi olmuş bittiği...

Ben seni hatırladım.
Evlenmeyelim beraber yaşayalım, yüzük takmayalım diyordu değil mi?

Seni oyalıyor demiştik o zaman, iyi olmuş bittiği...

canım şu yorumuda yapmıştınızz bu kızın sonu ağır depresyon diye...

bence de gayet planlı programlı...hayat kadınıyla beraber olmuş muş seni hak etmiyor muş,bitirseymişiniz...

sen onu aramasan pişman olup o seni aramayacakmış...

erkek erkege tatil çok tatlı birşey demek ki...barıştıgınız halde çekip gitmiş...tadınıda çıkarmış...

gelince halletmesi gereken ufak bir detay kalmış...

yatmış ,kalkmış,,,gelmiş ipleri koparmış...

üzülme arkadasım evlenmeyelim beraber yaşayalım modunda adamdan sana ne fayda gelecekti ki...

onun yolu zaten o beraber oldugu kadının yolu...

daha fazla zaman kaybetme...tabii de hayatına çeki düzen ver.toparlan...kendine layık bir ,insan bulmanı dilerim...

sakın üzülme ve pişmanlık duyma...bitmiş zaten ...yada hiçbir zaman senin istedigin gibi birşey başlamamış zaten...

ya kızlar arkadaş cevresi de çok önemli sanırımm çevresindeki arkadaşlarıda hiç ama hiç iyi niyetli değildi bilmiyorum şu an sadece Allah hayırlı olanı verdi işte diyorum ama ne biliyim biz kızlar niye böyleyiz niye üzülüyoruz böyleee...yaniii hep iyi niyet seçimlerimiz mi bizi bu hale getiriyor ama baştan böyle olsa neden 3 sene devam ettireyim

geçmiş olsun canım hiç ama hiiç üzme kendini. adamın ne istediğini, nasıl yaşamak istediğini anlaşılmış bak daha önceden. ve şimdi artık sende anlamışsın. önemli olan bu. geçen 3 yılın bundan sonraki güzel hayatının sadakası olsun, tükür geç böyle adamı.

yaşamak güzeldir, sen yaşamaya bak =))

ya kızlar arkadaş cevresi de çok önemli sanırımm çevresindeki arkadaşlarıda hiç ama hiç iyi niyetli değildi bilmiyorum şu an sadece Allah hayırlı olanı verdi işte diyorum ama ne biliyim biz kızlar niye böyleyiz niye üzülüyoruz böyleee...yaniii hep iyi niyet seçimlerimiz mi bizi bu hale getiriyor ama baştan böyle olsa neden 3 sene devam ettireyim

bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyliim demişler. arkadaş çevresi filan hikaye düzgün bi adamın düzgün bi hayatı olur. seven adam bu hakareti etmez.

niye mi böyleyiz? hmm, edip canseverin güzel bi şiiri vardır. ne zaman bu soru sorulsa o aklıma gelir.
"kadınız biz, bilmeden seviyoruz bu kedileri
seviyoruz bir sevilme içgüdüsüyle.." =))

üzme kendini, bence özgürlüğünü çıkıp mutlaka kutlamalısın! deneyerek, hata yaparak doğruları öğreniyoruz bu hayatta. üzülmeden mutlu olmanın değerini anlamıyoruz. bundan sonra ayakların daha güçlü basacak ve böyle adamlardan uzak duracaksın. iyi tarafından bakmalısın, çünkü gerçekten iyi..

kizlar okuyunca duygulandimm...nefes alamiyordumm bunları yasadigimda beni bocek gibi ezdi diyordum...bilerek yapti diyordum tam 1 sene oldu simdi nisanliyim hayatimda beni seven ve deger veren herseyimi anlayan bir adam var iyi ki bunlari bana yasatmis ki onu tanimisim...bu kisi bana döndü pisman oldu it gibi pismandi evlenecegimi duydu yasattiklarininda bedelini odedi...yasadigimiz hicbirsey tesadüf değilmiş. ..

kizlar okuyunca duygulandimm...nefes alamiyordumm bunları yasadigimda beni bocek gibi ezdi diyordum...bilerek yapti diyordum tam 1 sene oldu simdi nisanliyim hayatimda beni seven ve deger veren herseyimi anlayan bir adam var iyi ki bunlari bana yasatmis ki onu tanimisim...bu kisi bana döndü pisman oldu it gibi pismandi evlenecegimi duydu yasattiklarininda bedelini odedi...yasadigimiz hicbirsey tesadüf değilmiş. ..

mutluluğun daim olsun canım

Bence söylemesi daha iyi. Herpes falan kapaydı da ileride sana bulaştıraydı daha mı iy olurdu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X