Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlarr çok kararsız kaldıım fikir verebilir misinizz ??(resimlii)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Hayvanseverdost

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
Kısmetse yaza düğünüm var şimdiden eşyaları almak istiyoruz çok kararsızım bir tek koltuk takımında kesin kararlıyım krem tonlarında resmen ba-yıl-dım
10475218_10153099231520772_2367697558339278059_n.jpg

yemek odası olarak bu takımı çok beğendim
11080283_10153099233055772_3795587618233022459_o.jpg

bu modellerde hoşuma gitmedi değil
10344793_10153099235240772_5525716620954520320_n.jpg
,
victoria-yemek-odasi-takimi--1.jpg

ve yatak odası takımı olarak da bunlar. ikincisi çok fonksiyonel sifonyerin içinde tv var ilki ise sade. ikisi arasında kararsız kaldım
venus-yatak-odasi-takimi--1.jpg
,
venus-yatak-odasi-takimi--2.jpg
,
venus-yatak-odasi-takimi--3.jpg
,
1239371_10153099289130772_4802729275749171358_n.jpg
,
10712862_10153099288870772_8766015580386829445_n.jpg

kızlar sizce nasıllar çok kararsız kaldımm samimi fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirimmmm.

Koltuk takımınız çok güzel renkli yastıklarla çok güzel bir hava yakalarsınız yemek odası konusunda tam bilemedim ama 1.model daha çok gidiyor gibi biraz daha model araştırmanızı öneririm çok farklı seçenekler çıkacaktır karşınızaHoppaYatak odasında illa ikisi arasından karar vermemiz gerekirse bence 1.model oldukça sade ve şık farklı bir tarzı var hayırlı olsun şimdiden :KK68:

Canım açıkçası ben şunları beğendim tasarım açısından mimar gözüyle :p
venus-yatak-odasi-takimi--1.jpg victoria-yemek-odasi-takimi--1.jpg
bir de yemek takımı için diğer seçtiklerinde masanın ayakları ağır olur gibi geldi böyle dört ayak daha kolay taşınır gibi

Bu islerle cok ugrasmis biri olarak fikrimi soyleyim :)
salon takiminiz cok guzel ancak cok buyuk. Eger ev kendinizin degilse gideceginiz yerlerde tutacaginiz evlerde sikinti yasayabilirsiniz. Buyuklugunu gozonunde bulundurun. Ikincisi cok moddrn cizgilere sahip. Eger klasik bir kac parca bir sey bile olsa odada cok tezat durur. Aklinizda olsun.
yemek odasi beyazlar evet ilk etapta sık olur ancak cok cabuk sikilirsiniz ve donemi cok cabuk gecer. Bir de kremle beyaz olmaz.
Yemek oldasi olarak kahverengi sandalyeli takima bayildim. Cok begendim. Cok zarif omurluk denebilecek bir takim. ama size tavsiyem kesinlikle konsol disinda parca almayin yok vitrin yok gumusluk. Sadece masasi ve aynali konsolu yeterli.
yatak odasi da ilk koydugunuz resim cok hosuma gitti. Bu arkasinda siyah beyaz cizim olan.
hayirli olsun simdiden

Canım yemek odası için büyük bir alanın yoksa hiç alma derim. Koltuk takımlarına uygun masa ve sandalye çok iyi oluyor. Ayrıca resimdekilerin her biri güzel ama evininde o denli ferah ve geniş olması gerekir. Diyeceğim resimlere aldanma. Ama ilk çektiğinğ kendin çekmişsin sanırım. Onu bende beğendim. Birde kahve tonlarındatakımını.odasını

Koltuk takımınız çok güzel renkli yastıklarla çok güzel bir hava yakalarsınız yemek odası konusunda tam bilemedim ama 1.model daha çok gidiyor gibi biraz daha model araştırmanızı öneririm çok farklı seçenekler çıkacaktır karşınızaHoppaYatak odasında illa ikisi arasından karar vermemiz gerekirse bence 1.model oldukça sade ve şık farklı bir tarzı var hayırlı olsun şimdiden :KK68:
zaten çok baktım canm yani bi 30 mağaza gezmişimdir ama hala kafama tan yatan bir model bulabilmiş değilim :KK43: zor işlermiş bu işler gerçektenn verdiğin fikir için teşekkür ederim canım :)

Bu islerle cok ugrasmis biri olarak fikrimi soyleyim :)
salon takiminiz cok guzel ancak cok buyuk. Eger ev kendinizin degilse gideceginiz yerlerde tutacaginiz evlerde sikinti yasayabilirsiniz. Buyuklugunu gozonunde bulundurun. Ikincisi cok moddrn cizgilere sahip. Eger klasik bir kac parca bir sey bile olsa odada cok tezat durur. Aklinizda olsun.
yemek odasi beyazlar evet ilk etapta sık olur ancak cok cabuk sikilirsiniz ve donemi cok cabuk gecer. Bir de kremle beyaz olmaz.
Yemek oldasi olarak kahverengi sandalyeli takima bayildim. Cok begendim. Cok zarif omurluk denebilecek bir takim. ama size tavsiyem kesinlikle konsol disinda parca almayin yok vitrin yok gumusluk. Sadece masasi ve aynali konsolu yeterli.
yatak odasi da ilk koydugunuz resim cok hosuma gitti. Bu arkasinda siyah beyaz cizim olan.
hayirli olsun simdiden
evet o konuda haklısın canm koltuk takımı bir hayli büyük fakat eenn içime sinen bu oldu artık bi şekilde sığdırmaya çalışacağım ev henüz tutulmadı kendimize ait bir evimiz yok. klasik parça hiç düşünmüyorum bütününü modern parçalardan oluşturacağım vitrin filan zaten hiçbi zaman düşünmedim bana çok gereksiz gelmiştir oldum olası. verdiğin fikirlerden dolayı da çok teşekkür ederim canım :KK16:

Canım yemek odası için büyük bir alanın yoksa hiç alma derim. Koltuk takımlarına uygun masa ve sandalye çok iyi oluyor. Ayrıca resimdekilerin her biri güzel ama evininde o denli ferah ve geniş olması gerekir. Diyeceğim resimlere aldanma. Ama ilk çektiğinğ kendin çekmişsin sanırım. Onu bende beğendim. Birde kahve tonlarındatakımını.odasını
maalesef henüz bir ev tutulmadığı için riske girip mantıklı olanları alacağım canm artık bi şekilde sığdırmaya çalışırım ünite filan almayacağım çnku. fikirlerinden dolayı da teşekkür ederim :)

Tatlım koltuk takımına bayıldım hangi marka ve ücreti ne kadar bilgi verir misin?
Maskoda (istanbul ikitelli) 17A bloğunda teleset mağazasında canm. Telesete ait bir ürün değilmiş özgür mobilyaya ait. Özgür mobilya ve telesetin birleşimi bir mağazaymış. Fiyatı 5.300 gibi bir rakamdı. Peşin fiyatı ise 4.500. Nubuk kumaşlı yataklı rahat ve modern bir koltuk takımı.

Maskoda (istanbul ikitelli) 17A bloğunda teleset mağazasında canm. Telesete ait bir ürün değilmiş özgür mobilyaya ait. Özgür mobilya ve telesetin birleşimi bir mağazaymış. Fiyatı 5.300 gibi bir rakamdı. Peşin fiyatı ise 4.500. Nubuk kumaşlı yataklı rahat ve modern bir koltuk takımı.
Çok teşekkürler canım bilgi için güzel günlerde otur sende inşallah

Kısmetse yaza düğünüm var şimdiden eşyaları almak istiyoruz çok kararsızım bir tek koltuk takımında kesin kararlıyım krem tonlarında resmen ba-yıl-dım Eki Görüntüle 1466049

yemek odası olarak bu takımı çok beğendim Eki Görüntüle 1466050

bu modellerde hoşuma gitmedi değil Eki Görüntüle 1466052 ,Eki Görüntüle 1466053

ve yatak odası takımı olarak da bunlar. ikincisi çok fonksiyonel sifonyerin içinde tv var ilki ise sade. ikisi arasında kararsız kaldım Eki Görüntüle 1466054 ,Eki Görüntüle 1466055 ,Eki Görüntüle 1466056 ,Eki Görüntüle 1466057 ,Eki Görüntüle 1466058

kızlar sizce nasıllar çok kararsız kaldımm samimi fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirimmmm.
canım hepsi çok güzel yaaaa :) hangi marka?

İlk eklediğiniz yatak odası takımı rapsodinin değil mi?
Almayın. Rapsodinin ürünleri kaliteli olmuyor. Kullandığı malzeme kalitesiz. Tasarım olarak bende çok beğendim ama hiç kimse önermedi ve şikayetlerine bakarsanız sizde vazgeçersiniz. Ben gidip inceledim ayrıca. 3500 lira falandı.
Yatak odasını iki senede bir değiştirmek istemiyorsanız üzerine ikibin daha koyun kaliteli bir şey alın.

İlk eklediğiniz yatak odası takımı rapsodinin değil mi?
Almayın. Rapsodinin ürünleri kaliteli olmuyor. Kullandığı malzeme kalitesiz. Tasarım olarak bende çok beğendim ama hiç kimse önermedi ve şikayetlerine bakarsanız sizde vazgeçersiniz. Ben gidip inceledim ayrıca. 3500 lira falandı.
Yatak odasını iki senede bir değiştirmek istemiyorsanız üzerine ikibin daha koyun kaliteli bir şey alın.

Bence tasarımı harika. Çoğu markalarda var o kalite sorunu. Şikayetvar sitesinde tanınmış markalarda da bir sürü sorun var...

Senin baktığında, ne gibi bir kalite sorunu gördün?

Konu sahibi arkadaş, zevkin güzel - ben çok beğendim :)

Bence tasarımı harika. Çoğu markalarda var o kalite sorunu. Şikayetvar sitesinde tanınmış markalarda da bir sürü sorun var...

Senin baktığında, ne gibi bir kalite sorunu gördün?

Konu sahibi arkadaş, zevkin güzel - ben çok beğendim :)

Venüs yatak odası benim alacağım modeldi. Yani ben de çok beğenmiştim şifonyerine aşık olmuştum zaten.
Ama gidip mağazada inceledik. İskeleti beş para etmez.
Bir çok markanın şikayetvar da isimleri yer alıyor olabilir ama kimse aldık 1 ay sonra orası çöktü burası çöktü diye her ürününe yazmıyor.

Ayrıca burada açık açık neyse onu söylemek gerek.
Şimdi rapsodi ile enzahome bir tutulamaz değil mi?

Ayrıca siz rapsodinin satış müdür falan mısınız neyini savunuyorsunuz :)?

Venüs yatak odası benim alacağım modeldi. Yani ben de çok beğenmiştim şifonyerine aşık olmuştum zaten.
Ama gidip mağazada inceledik. İskeleti beş para etmez.
Bir çok markanın şikayetvar da isimleri yer alıyor olabilir ama kimse aldık 1 ay sonra orası çöktü burası çöktü diye her ürününe yazmıyor.

Ayrıca burada açık açık neyse onu söylemek gerek.
Şimdi rapsodi ile enzahome bir tutulamaz değil mi?

Ayrıca siz rapsodinin satış müdür falan mısınız neyini savunuyorsunuz :)?

Ne alakası var? Soruyorum sadece, bende model ve marka araştırıyorum. Bende birdahaki ay yatak odası seçecem. Tasarımı diğer markalara göre harika... Tabi ki de bir tutulmaz, o ayrı konu. Ama çoğu marka ve ürünler hakkında şikayetvar...

X