Doğuma Hazırlık kızlarr doğuma çantama neler koymalıyımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ygmrsu

I love my baby
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
78
50
88
kızlar doğuma giderken çantaya neler konuyor kendim ve bebeğim için...gereksiz şeyler götürmek istemiyorum ilk gebeliğim yardımcı olursanız çok memnun olucam.

Saglikla kucagina al canim... ben muayeneler icin ozel hastaneyi tercih etsemde dogum icin fakulteye gittim cunku oraya güveniyorum. O yuzden ben hastanedeyken kullandiklarimi yazayim.
*Iki cift pijama birini gecelik seklinde birini de alt ust takim seklinde goturdum ( ikisi de onden dugmeliydi rahat emzirebilmek icin
*iki cift ic çamaşırı ( 1 tane de emzirme sutyeni )
* hastanede gitmek icin terlik
* hasta bezi istersen götür ( bana oradan vermislerdi )
*pecete rulo havlu islak mendil ve bi adet kolonya koymustum lazim olursa diye
*hirka koymustum dogum sancisina sicak iyi gelirmis diye hem olur ya usursem diye almistim ve corap
BEBEK ICIN
* iki cift zibin takimi ( beresini unutma )
* 5 tane bez
*1 kalin 1 ince ve 1 tane de penye battaniye
*corap
*bazi hastaneler bebegi yikiyomus diye duymustum ve yeni dogan sampuani ve havlu da koymustum valizime
* bebegin icin eger ilk alt degistirmeden itibaren pisik onleyici kullanacaksan onu da yanina al
*ve bunlarin disinda dogum icin hazirladigin suslemelerin lohusa tacin terligin varsa onlari da alabilirsin.
Rabbim saglikla kavustursun bebegine....

Ozeldemi yapacaksin devlettemi canim benim planli sezeryan bide ucuncu cocugum fazla doldurmadim cantami sirayla yazayim unutmam biseyleri insallah iki ayri canta cantim biri bana digeri bebege *2 takım pijama *bir gecelik*kısa corap*terlik *yuz havlusu*tulbent kendim icin*ped*gogus ucu yarasıicin evikap kapskapsul*

Ozeldemi yapacaksin devlettemi canim benim planli sezeryan bide ucuncu cocugum fazla doldurmadim cantami sirayla yazayim unutmam biseyleri insallah iki ayri canta yaptım biri bana digeri bebege *2 takım pijama *bir gecelik*kısa corap*terlik *yuz havlusu*tulbent kendim icin*ped*gogus ucu yarasıicin evikap kapul*sut arttirici cay*ic camasiri*ne olur ne olmaz sut sagma makinasi bebegin cantasina da *iki takim.hastane cıkışı*eldiven*corap*agiz mendili*bez*ıslak mendil*pisik kremi*birkac tane citcitli badi*tulumlu bir takim yazmayi unuttuklarim.varsa kusura bakma canim

devlette yapıcam canım

teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

çok teşşekkürler canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…