• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr düşüncelerinize ihtiyacım var!!

Daha dün annemle bu yüzden tartıştık.. Nisanlımı gerçekten çok seviyor ama maddi durumu sorun edip seni daha iyi durumlular istedi de sen istemedin diyip sinirlendiriyor beni Bende ağzıma geleni saydım :50: Merak etme yalnız değilsin :14:

canım anneler akrabalr sıkıntı cekelim istemiyor biliyorum ama ben seviyorum işte napıyım ya ..Bence hiç bişi de olmaz gibi geliyo o beni seviyor değer veriyor ben de onu seviyorum .Altından kalkıcaz elbette ben takmamayı düşünüyorum artık .Sende takma bence :D

Kusura bakmayın ama kuzenleriniz tam bir gereksiz insanlarmış..:20: Siz neden ilişkinize yorum yapma hakkını veriyosunuz ki bu insanlara..Siz zengin biriyle evlenseniz , bolluk içinde yüzseniz size değer vermese daha mı iyiymiş anlamadım. Hiç bi zaman 2 iyilik bi arada olmaz. İlişkinizi umumi açık yorumlara mağdur bırakmayın seviyosanız eğer. Evet maddiyat önemli geçinmek için ama sevgi ve aşk daha da önemli.. Çok zengin bi adamla evlenip bigün o ailenin küçümsediği insandan daha da zor durumada düşebilirsiniz. Para herşey değil :34:

bizim ailemiz de herkes fikirlerini söyler kuzenm ama kardesmden ötedir ablamdır tabi ki söyleyecek ben de ona soyluyorum yanlış düşündüğünü aklınca makara yapıyor belki de ama canımı yakmıyor değil .Evlensem birşey demez kımse kımse de seni ona vermeyiz demez biz de ama ben sıkıntı cekmnizi istemyruz diyolar işte bence ince düşünceli bir kız oldugum için herseyi takıyorum ister istemez herkes cok sevsin herkes onaylasın tarzı bir tarzım var ne yazık kı birazda kırılganım belki bakalım artık görücez :D

kızlar size demiştim ya o benm annemle tanıştı bende onun ailesiyle diye :D ben bugun kaynanamla buluştum bir işimiz vardı kaynanamın yanına gitmeden once annemi aradım yolda aklıma geldi anne annesini eve kahve içmeye çağırsam ne olur dedim annemde musaitse buyursun geldin dedi ben de kafayı koydum gitrcektım bize kaynanamı yanına geldim soyledim o da ayıp olmasın kızım daha musait bir zamanda iyi olmaz mı dedi ben de birşey olmaz annem eğer zamanınız varsa bekliypr dedim o da hemen yakındaki pastaneye girip baklava falan aldı gittik bize kahve içtiler muhabbet falan derken cok sevdiler birbirlerini annemn içiii az da olsa rahatladı ben de rahatladımn tabi dunden beri cok kafaya takmıstım cunku :D o işi de oyle hallettim sevgilim de askerde tabi aradgnda ona soyledim o kadar sevindi iki dk da ortalık karstrdın diyor D dalga geçiyor benle o da ben de cok mutlu olduk su anda :D son ayrıntılar bunlar hee ondan sonra carsıya ındım çeyiz için birşeyler alıcaktım ben o gazla 2 bin tllik alısveriş yaptım hahaha ama cok mutluyum ne yalan soliim tencere catal bıcak falan filan aldım valla :D hersey ii olacak gibi kızzlarrrr :D biz de sorun yok olmaz hiç sanmıyorum annem de sevdi zaten dünürünüü ehh gerisi kısmet 7 ağustosta askerden geliyor 10-15 agustosta nişan var konustlr bgn valla baklaım artık

Olsun normalde iyi ol ama kendi hayatın hakkında yetişkin bir birey olarak başkalarına söz hakkı çok verme anne-baba olsa tamam da:31:Bırak o dikkat etsin sen kırılıyo musun sürekli öyle dillendirince diye, ayrılcak olsan ilk demesinde de düşünür kafana yatmazsa ayrılırdın zaten. Kıskançlık konusunda haklısın ama ben akrep burcu olarak bazen gülünç kıskançlıklar yapabiliyorum kendimi frenlemesem ohoo yani:27: Kendini rahatlat asgari maaşla çocuk okutan var, eliniz bollaşana kadar da çocuğu ertelersiniz zaten ilk bi'kaç ay düzeni kurana kadar 10 milyarınız da olsa sıkışıyosunuz:31::1:

bende akrebim akrep fena kıskanc olur ama adamına göreymiş artık ben bunu anldım adamına gore kıskanıyor ınsan ben ev de kıskanclk krizlerine giren bir insandm ama tık yok Allhıma binn şüküüürr :D

evet kızlar dediğim gibi düşüncelerimize ihtiyacım var .Bir erkek arkadasım var ve askerde ben annesiyle ve babasıyla tanıstım o da benm annemle tanıstı kendi aramızdada hiç problem yok.Annem de cok sevdi onu cok iyi biridir ve cok iyi kalplidir .Etrafında da sevilen bir insan.Benim kuzenlerim de benden once tanıyorlardı onu hatta kuzenim evlenmeden once yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş o derece etrafımdaki coğu kişi onu benden once tanıyorlar.Sorunum su ki once bu tanıyan kuzenim basladı o iyi biri ben hiç bir kotulugunu gormedim ama sana yakıstıramıyorum sen 4 yıllık üni. mezunusun ( o da 2 yıllık makina mezunu) daha once sana daha iyi talipler cıktı sen hayır dedin daha iyisini bulabilirsin diyorlar (maddi açıdan) kuzenm ben onun iyiliğine birşey demiyorum ama oturup iyiliğini mi yiyeceksiniz diyor rahat etmek varken diye .Şimdi ki aklım olsa şimdiki eşimle evlenmezdim diyor.Evlenince dertler buyuyor diyor para onemli falan filan anneme kadar hep boyle konustular ve hergun ne zaman ayrılcaksn diyorlar o askere gitmeden basladı bu konusmalar .Bana bir kotulugu yok 10 aydır birlikteyiz ve hiç tartısmadık kalbimi kırmıyor yakında kanatları cıkıcak o derece ben haytımda ilk defa birine bu kadar guveniyorum diyorum.Daha onceki 2 ilişkimdede aldatıldım bu arada :)) Askerlik gunu yaklastı ve sonra gitti ee ne zamn ayrılıyosun demeye devam ettiler ayrılcagımı dusunduler 5 aydır askerde orda bile hiç bir problemm yok yani .Anneme de anlatıyorlar annemde etkilenmeye basladı bana bugun yine diyor ki kızım ben cocuga birşey demiyorum iyi bşrşne benziyor sevgiye de sonsuz saygım var ama benm çektiklerimi çekme diyor annem onlara nazaran daha anlayıslı konusyor benmde gonlumu alarak. Ama kuzenim oyle değil kaç kere beni ağlattı bu durumdan dolayı düğüne gidiyoruz bak bu seni beğendi geldi bana soyledi diyor .Her neyse kuzenlerimle hergun gorusurz benden buyuk 5 yas her bir araya geldiğimizde bu konu açılıyor ve ben cok sıkıldım kaç kere soledim ama hala devam ediyor .Ben senn iyiliğin için soyluyorum diyor.Evet bende biliyorum mukemml her istediğimi yaptıgım bir hayatım olmayacak bazı seylerden eksik kalıcam ama o kadar da kotu değil be.Ben 1200 tl para kazanıyorum sadece haftann 3 gunu calısarak o da bir fabrikaya girecek ben diğre gunlerimide doldururum ucretli öğretmenlik falan 1800 falan ben kazanırım o da askerden gelince fabrikaya girse 1200 falan alsa gecınemezmiyiz ya evli arkdslr ozellikle bır yorum yapsın.Benim ayrılmaya falan niyetim yok ama kafaya taktım biliyorum ailemden herkes benim iyiliğimi istiyor onlarda haklı biz de kimsenn parada gozu yoktur ama kuzenmde ben daha rahat ediyim diye diyor kızlar siz ne dusunuyorsunuz? Maddiyat bu kadar onemli birşey mi??

Para aractir,ihtiyactir ama hicbirzaman hersey degildir!simdiki kizlar(yasli gibi konustum ama)herseyi dortdortluk istiyorlar,evliliklerini iliskilerini madde ustune kuruyorlar.parasiz da birsey olmuyor ama kendini peri padisahinin kizi sanipta yukseklerden ucmanin bedeli de hizli bir cakilma da olabilir.yani sana sozum aslolan anlasmak sevmek karsilikli iletisim kurabilmektir!sen bunu yakalamissin en zoru basarmissin!herkesin agzini kapat ve iliskini yasa!

Arada coooook ucuk fark olmadigi süre,ki o zaman bile, neden olmasin ki? Evet maddi durum önemli ama sevmek,sevilmek,saygi bunlarda cok önemli... Mali mülkü birisi olsa ama hergün size sövse dövse nasil olur... Bunu onlar bilemezki... Parali demek insan demek degil... Bence kimsenin etkisinde kalmayin,siz kendiniz karar verin... Ki zaten herkes iyi diye anlatiyormus, hem bi ise girince orda yükselmiyceni nerden biliyorlar...yeterki insanin icinde olsun, bi kisi calismak istedimi,azimli oldumu herseyi basarir... Hem zaten kuzeninizde bi tuaf, nerdeyse en iyi arkadasi ama o sizin akliniza girmege ugrasiyor, ayrica simdiki akli olsaymis esiyle evlenmezmis, bu nasil bi tutum,nasil bi karakter,onun esine gercekten acidim,yazik biseyden haberi yok belli... Sizin kuzeniniz biraz kötü karakterli bence...tamam insan bikere iki kere düsüncesini söyler diyelim ama bukadarda karistirmayin iliskinize... Siz gidip onun esine onun düsüncelerini söyleseniz cok mu iyi seyler olcak... Unutmayin para önemlidir ama sadet getirmez....

bizim ailemiz de herkes fikirlerini söyler kuzenm ama kardesmden ötedir ablamdır tabi ki söyleyecek ben de ona soyluyorum yanlış düşündüğünü aklınca makara yapıyor belki de ama canımı yakmıyor değil .Evlensem birşey demez kımse kımse de seni ona vermeyiz demez biz de ama ben sıkıntı cekmnizi istemyruz diyolar işte bence ince düşünceli bir kız oldugum için herseyi takıyorum ister istemez herkes cok sevsin herkes onaylasın tarzı bir tarzım var ne yazık kı birazda kırılganım belki bakalım artık görücez :D

Tabiki söyliycek bu hakkı siz onlara verip te sonra kırılmamalısınız ozaman.... Onların müsasip bulduğu eş adayıylada evlenirsiniz... Mutluluklar :34:

evet kızlar dediğim gibi düşüncelerimize ihtiyacım var .Bir erkek arkadasım var ve askerde ben annesiyle ve babasıyla tanıstım o da benm annemle tanıstı kendi aramızdada hiç problem yok.Annem de cok sevdi onu cok iyi biridir ve cok iyi kalplidir .Etrafında da sevilen bir insan.Benim kuzenlerim de benden once tanıyorlardı onu hatta kuzenim evlenmeden once yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş o derece etrafımdaki coğu kişi onu benden once tanıyorlar.Sorunum su ki once bu tanıyan kuzenim basladı o iyi biri ben hiç bir kotulugunu gormedim ama sana yakıstıramıyorum sen 4 yıllık üni. mezunusun ( o da 2 yıllık makina mezunu) daha once sana daha iyi talipler cıktı sen hayır dedin daha iyisini bulabilirsin diyorlar (maddi açıdan) kuzenm ben onun iyiliğine birşey demiyorum ama oturup iyiliğini mi yiyeceksiniz diyor rahat etmek varken diye .Şimdi ki aklım olsa şimdiki eşimle evlenmezdim diyor.Evlenince dertler buyuyor diyor para onemli falan filan anneme kadar hep boyle konustular ve hergun ne zaman ayrılcaksn diyorlar o askere gitmeden basladı bu konusmalar .Bana bir kotulugu yok 10 aydır birlikteyiz ve hiç tartısmadık kalbimi kırmıyor yakında kanatları cıkıcak o derece ben haytımda ilk defa birine bu kadar guveniyorum diyorum.Daha onceki 2 ilişkimdede aldatıldım bu arada :)) Askerlik gunu yaklastı ve sonra gitti ee ne zamn ayrılıyosun demeye devam ettiler ayrılcagımı dusunduler 5 aydır askerde orda bile hiç bir problemm yok yani .Anneme de anlatıyorlar annemde etkilenmeye basladı bana bugun yine diyor ki kızım ben cocuga birşey demiyorum iyi bşrşne benziyor sevgiye de sonsuz saygım var ama benm çektiklerimi çekme diyor annem onlara nazaran daha anlayıslı konusyor benmde gonlumu alarak. Ama kuzenim oyle değil kaç kere beni ağlattı bu durumdan dolayı düğüne gidiyoruz bak bu seni beğendi geldi bana soyledi diyor .Her neyse kuzenlerimle hergun gorusurz benden buyuk 5 yas her bir araya geldiğimizde bu konu açılıyor ve ben cok sıkıldım kaç kere soledim ama hala devam ediyor .Ben senn iyiliğin için soyluyorum diyor.Evet bende biliyorum mukemml her istediğimi yaptıgım bir hayatım olmayacak bazı seylerden eksik kalıcam ama o kadar da kotu değil be.Ben 1200 tl para kazanıyorum sadece haftann 3 gunu calısarak o da bir fabrikaya girecek ben diğre gunlerimide doldururum ucretli öğretmenlik falan 1800 falan ben kazanırım o da askerden gelince fabrikaya girse 1200 falan alsa gecınemezmiyiz ya evli arkdslr ozellikle bır yorum yapsın.Benim ayrılmaya falan niyetim yok ama kafaya taktım biliyorum ailemden herkes benim iyiliğimi istiyor onlarda haklı biz de kimsenn parada gozu yoktur ama kuzenmde ben daha rahat ediyim diye diyor kızlar siz ne dusunuyorsunuz? Maddiyat bu kadar onemli birşey mi??

tamam maddiyatta önemli ama sen seviyosan onu o seviyosa herşeyi aşarsınız arada saygı sevgi varsa 900 olsun 1000 olsun geçinilir bence sende çalışıp yardımcı olursan gül gibi geçinirsiniz ...senin yerinde olsam kuzenini takmazdım yani :49::ssz:

Back
X